Kat Bloglist dia tak de link kita weh!!

Assalamualaikum...

Harini ni aku ada pi satu blog tu..
kat Bloglist dia tak de la link2 cikai kita ni weh..
semua blogger2 otai dan dikenali je...

Tapi kesian...
kat kotak komen dia tak de 1 komen pun..
ekekekeke...

sekian....

Post a comment

32 Comments

  1. hehe fa perasan jugak blog macam tuh. siapa la kita neh kan kak. =P

    ReplyDelete
  2. begitulah nasib blogger picisan mcm kita nih :'( huuhuhu touching lak hehe

    ReplyDelete
  3. maknanya nak letak link tu biarlah yg setaraf dgn kita ek? hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe.. dye nak letak link yg hebat2 je..

    p/s:akak, nape ek tiap kali mira bukak link akak.. akan kuar survey youtube dulu..kena pangkah survey tuh pastu bukak balik link akak baru laa boleh bace entry akak..

    ReplyDelete
  5. akak,ni spontaneous friday ke?hehehhe,sape lah agaknya eh.

    ReplyDelete
  6. dia nak kawan dgn org femes je tu...:)

    ReplyDelete
  7. saya itu hari je sibukw at list..skeang ni tak dah..ahah rasa rasanya kena renew balik ni..

    ReplyDelete
  8. kahkahkah akk sapekah geranganya itu.mau tau gak :D

    ReplyDelete
  9. itu kalu org femes tu komen,,,kompom dia buat entry khas hahaha

    ReplyDelete
  10. alahai.. kalau blog kak liza ni, lagilah tak pandangnya.

    ReplyDelete
  11. fiza tak letak pun bloglist otai dlm blog fiza kak..fiza letak blog kite-kite aje..hehehe

    ReplyDelete
  12. mungkin tu boleh bg dia semangat utk blogging sampai jadi blogger otai kot..

    ReplyDelete
  13. tu mesti blogger wp la tu agaknya.selalunya macam tu le yg pernah akak jumpa..ngeh ngeh.. :)

    ReplyDelete
  14. sapa tu?..mungkin dia tak tahu kut...

    ReplyDelete
  15. haha akak ni biar la dia nak kenal dengan blogger otai jep :P ... mungkin dia nak jadi otai gak kot. kita yang biasa ni x dipandang pun... =_=

    ReplyDelete
  16. betul2..ct pon perasan..xpew lah..yg pnting ct x ltk pon link otai sbb ct jeles tgk dorg..hahahahaha

    ReplyDelete
  17. huhu..die nk yg femes2 je kot..
    xpela..ramai lagi yg nk kawan ngn kite kan.. ;)

    ReplyDelete
  18. tak hot la kalau letak blogger cikai yang tak femes macam kita ni eh silap macam saya

    ReplyDelete
  19. hahahaaa.... sbb nye blogger2 otai x bw sangat, n x sempat jenguk blog dia kot....

    ReplyDelete
  20. agaknya saya kot.sy wat camtuh.huhu

    ReplyDelete
  21. hah!blog sape tuh..xpernah jmpe lg..haha~

    ReplyDelete
  22. tu dia.... entri paling pendek dr pn diana.. hek3...

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Diana

    Syukur
    blog senyum-senyum ramai pengomen

    Wassalam

    ReplyDelete
  24. huhu..keh keh..leh senyum je kalau cam tu..dah pilihan dia..

    ReplyDelete
  25. ish2 ><
    sape la tu..
    :|
    nasib baik blog Una takde bloglist XD
    *lagi teruk*

    ReplyDelete
  26. saya hanya mampu senyum kambeng je diana..hehe.klu blog saya lg lah suah nak duk dlm bloglist org lain.

    ReplyDelete
  27. tak pernah jumpa jugak.so,nak gelak tokleh..hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)