Busuk..anda sudah??

Assalamualaikum...

Selamat malam semua...
Sejak akhir2 ni...dalam seminggu dua ni la..
aku selalu ping entry aku kat busuk.org.
rasa tak susah la ping kat situ berbanding kat
innit nuffnang dan kat facebook...



kita masuk kan url entry kita dah siap.
dan yang best nye kat busuk ni
dia akan mengira statistik blog kita melalui banner
yang kita pasang kat blog kita ni..

tengok! uv rendah pun superb tau..heheheh


memang ramai yang ping entry kat sini
jadi entry semuanya boleh kata yang segar2 je la...
korang dah join busuk??
kalau belum jom daftar,
kemudian ambik banner ciput tu
dan letak kat sidebar.

Sekian...

Post a comment

21 Comments

  1. baru gak terbace pasal busuk.org ni..nanti nak trylah..thanks kak

    ReplyDelete
  2. singgah sini untuk ucap selamat malam...........

    diana...
    kak kan, hanya ping blog i FB kak jer..
    tidak dimana...
    mungkin sebab kak rasa tak layak kot

    ReplyDelete
  3. salam sis..lum join lagi,coz sy wangi je ni..heheee

    ReplyDelete
  4. kesian saye,xfaham dengan maksud ping ping nih...kekekeke...mestilah xjoin lagi :)

    ReplyDelete
  5. ooo..nnt klu blog saya dah ramai pembaca saya nak join busuk gak la.bestnyer

    ReplyDelete
  6. wow ada tempat nak ping ek.. busuk pun busuk la kan..kih kih kih

    ReplyDelete
  7. tak pnh ping entry pun...hehee.mungkin ley try nanti...:)

    ReplyDelete
  8. busuk ni slalu jgak dtg blog org,tp org buat derkk je.kih3 kena bg wangi dulu tuh!

    ReplyDelete
  9. kat fb selalu nampak busuk ni..

    ReplyDelete
  10. apesal la BUSUK..WANGI x de?hikhik..jap2 nak daftarkan diri..hehe :)

    ReplyDelete
  11. teringin juga nak join diana

    banner depa ka yg kita
    kena copy n paste kat blog kita?

    ReplyDelete
  12. teringin juga nak join diana

    banner depa ka yg kita
    kena copy n paste kat blog kita?

    ReplyDelete
  13. mcm best ja.. kena try ni.. hehe..

    ReplyDelete
  14. kb tak pernah ping kat situ.. nak terus try ni..hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)