Blogger kena pandai bahagikan masa

Assalamualaikum...

Selamat malam...
ni bukan entry menunjuk2 ye..
tak de apa yang nak di menunjuk nunjuk kan..
cuma nak tunjuk kan apa
yang korang dah buat kat blog aku..hehhehe..

ini traffic masa bulan 7 hari tu..
masa ni malas sangt bw dan update entry..
lepas update entry terus sibuk hal ehwal rumahtangga.
nampak tak kesan nya bila kita tak pandai bahagikan masa.
nak orang datang blog kita tapi update entry jarang2..
blogwalking apatah lagi..
jadi sepadan la dengan apa yang kita buat..kan??

Traffic yang awal nya setiap hari 5-6 ratus
terus menjunam2 jatuhnya...
mujur penyakit malas tu tak berlarutan..
aku gagah kan jugak blogwalking sekarang ni
walaupun tak lama..
sehari dalam sejam dua je...
dan traffic kembali stabil..

target aku sehari cuma 6 ratus je.
tak nak banyak2..banyak2 pun bukan dapat apa..
be pun satu je..bukan 10.hehehhe
aku bw pagi 1 jam,petang 1 jam..
malam kadang2 je bw...kalau suami ada kat umah
lagi la tak de bw..setakat balas sapa blogger yang singgah komen je.

Apa yang korang dapat dari cerita aku ni???
ye betul....
nak traffic kena usaha..
tak boleh goyang inul saja..
heheheh..

sekian...

Post a comment

21 Comments

  1. goyang lain boleh tak kak. hehehe ;)

    yg penting usahalah kan kak. ;)

    ReplyDelete
  2. hebat btoi..
    uv sye pling tggi pn 355 je..
    hoho

    ReplyDelete
  3. weeeeeeeeeeeee
    betoi2!
    wee
    saya kagum la suri rumah yg bole bg mase berbelog niii
    kagum2! =]

    ReplyDelete
  4. kalu ikut nafssu mmg nak bw setiap masa... tapi komitmen lain byk....

    ReplyDelete
  5. thanks sbb komen di blog..haha mungkin anda boleh review blog saya mcm blog fanna tuh.. nak gak rasa 600 visits..hehe

    ReplyDelete
  6. sy punya trafik pon tak banyak mcm tu hari2...heee~

    ReplyDelete
  7. nice info..tq ye.. jemput ke blog mr baiz..http://mrbaiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. woaaa banyak oooooo hahha tahniaahhh :D

    ReplyDelete
  9. k.diana mmg pandai bg masa..saya blm pandai lg.
    SIAPA BERUSAHA DIA BERJAYA!

    ReplyDelete
  10. betul laa..berblog pun sm gak mcm kerja lain...kuat bekerja, lumayan lah hasilnya kann

    ReplyDelete
  11. sikit2 lame jadi bukit~
    erk..ade kena tak peribahasa ni akak?
    hihi

    ReplyDelete
  12. uik banyak tu.. sy 100 je seari.. ermm..

    ReplyDelete
  13. sket lagi je tu...
    target la kasi 700 lebih lak uv...
    pastu terus tukar innity...

    berbaloi sket rasanya dari si nuff yg kedekut tu XD

    ReplyDelete
  14. wah..hebat sehari 60o..sy student memang xdpt la cmtu.nak2 musim exam ni...=_='

    ReplyDelete
  15. perghh.. lh tahan traffik sis yerk. :).. tol tu.. nak dapat lebih kena usaha lebih kn :)

    ReplyDelete
  16. Betul tu, setuju..
    Bila usaha, hasilnya kita yg dapat :)

    ReplyDelete
  17. nak cecah 50 puluh pun belum tentu lagi

    ReplyDelete
  18. byknya UV diana setiap hari..kak aya cma 100++ je setiap hari.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)