Breaking

Thursday, 8 September 2011

Blogger bergaduh pasal makan.

Assalamualaikum....

BLOGGER KAMIHIDUP MAKIN KERAP DATANG BLOG AKU..:)

kebetulan hari ni masa blogwalking
aku jumpa 2 entry yang
kalau difikir2kan balik macam berkait pulak...
hahahha...
tapi aku percaya
si penulis masang2 tak pernah saling berjumpa...

tak payah link la sebab
mungkin antara 2 pihak ni
tak suka pulak nanti...
hehehhe...

Blog A-(gaya penulisan aku dah ubah.)

"pelik nya pompuan tu makan..
dah la makan pun lambat...sambil makan
berbual dengan member dia..
boleh pulak dia suap mee dalam mulut dia
lepas tu dia berbual dengan member dia...
habis berbual baru dia sambung kunyah mee yang dalam mulut dia tu..
eiii...kalau aku jadi kawan dia,memang tak selera nak makan dengan dia..
aku tengok mee dalam pinggan dia ada separuh lagi.
tahun depan baru habis mee tu gamaknya..."

Blog B-(gaya penulisan aku dah ubah)

"apasal la mamat ni.aku nak makan pun tak senang.
cemana pun aku tak boleh la tunjuk gelabah.
control bengang ni..tak pernah tengok orang makan ke??
nak sikit cakap je la.tak payah buat muka
macam lapar sangat.."

hahahah..
kebetulan je kot...
jangan marah pada yang terasa..
entry usik2..


JOM SINGGAH BLOG BIRU NI..(LINK)


sekian..

24 comments:

  1. haha. boleh lak camtu.. ni antara suratan dan kebetulan la ni kot..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hahaha... macam ini pun ada... :)

    ReplyDelete
  4. makan sambil bercakap, buruk sangat nampaknya.

    ReplyDelete
  5. tak sangka retis (fariq)
    mai komen2 blog akak malam ni..
    macam mimpi je..
    hahhahh

    ReplyDelete
  6. akekeke.. suratan atau kebetulan..hihi..;p

    ReplyDelete
  7. monolog sesama sendiri ek.

    tu la pandangan org tak sama..

    ReplyDelete
  8. hehehehehe entry sama mmg selalu terjadi kak,tp penulisan lain ok lah kan.

    ReplyDelete
  9. haaaaaaaaaaaaa D kang kena laser kang ekekeke
    kebetulan tuuuu ekkeke :)

    ReplyDelete
  10. jaga.jaga...pemerhati...pemerhati PBB datang blog korang..hehe

    ReplyDelete
  11. ahahaha.. boleh plak mcm tu kan.. kbetulan yg menakjubkan.. heheh..

    sy pun mkn lmbt.. nk kunyah tu mmg penat.. ;-p

    ReplyDelete
  12. kebetulan je tu..hehe..apa la..pasal makan pun nak bergauh ke?haha :)

    ReplyDelete
  13. adab masa makan yg patut diamalkan ialah..jgn bercakap masa makan :D

    punnnn org susah nak buat

    ReplyDelete
  14. heeeee
    gaya mkn pon boleh nk jadi isu ye
    heeee

    ReplyDelete
  15. oh laki dgn gurl ke..? hihi mebi kebetulan..positif je lah kan =)

    ReplyDelete
  16. haha.. ade kelapangan skit ni singgah2 baca blog best jugak.. nanti dah busy balik tak tau bile lagi bley bukak...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox