Blogger bergaduh pasal makan.

Assalamualaikum....

BLOGGER KAMIHIDUP MAKIN KERAP DATANG BLOG AKU..:)

kebetulan hari ni masa blogwalking
aku jumpa 2 entry yang
kalau difikir2kan balik macam berkait pulak...
hahahha...
tapi aku percaya
si penulis masang2 tak pernah saling berjumpa...

tak payah link la sebab
mungkin antara 2 pihak ni
tak suka pulak nanti...
hehehhe...

Blog A-(gaya penulisan aku dah ubah.)

"pelik nya pompuan tu makan..
dah la makan pun lambat...sambil makan
berbual dengan member dia..
boleh pulak dia suap mee dalam mulut dia
lepas tu dia berbual dengan member dia...
habis berbual baru dia sambung kunyah mee yang dalam mulut dia tu..
eiii...kalau aku jadi kawan dia,memang tak selera nak makan dengan dia..
aku tengok mee dalam pinggan dia ada separuh lagi.
tahun depan baru habis mee tu gamaknya..."

Blog B-(gaya penulisan aku dah ubah)

"apasal la mamat ni.aku nak makan pun tak senang.
cemana pun aku tak boleh la tunjuk gelabah.
control bengang ni..tak pernah tengok orang makan ke??
nak sikit cakap je la.tak payah buat muka
macam lapar sangat.."

hahahah..
kebetulan je kot...
jangan marah pada yang terasa..
entry usik2..


JOM SINGGAH BLOG BIRU NI..(LINK)


sekian..
Previous
Next Post »

24 komen disini

Click here for komen disini
Hanif Borhan
admin
8 September 2011 at 23:18 ×

hahaha...serious lwk! :D

Reply
avatar
Fariq
admin
8 September 2011 at 23:20 ×

haha. boleh lak camtu.. ni antara suratan dan kebetulan la ni kot..

Reply
avatar
Cikgu Tie
admin
8 September 2011 at 23:31 × This comment has been removed by the author.
avatar
ShErA
admin
8 September 2011 at 23:40 ×

hahaha... macam ini pun ada... :)

Reply
avatar
eiela
admin
8 September 2011 at 23:44 ×

makan sambil bercakap, buruk sangat nampaknya.

Reply
avatar
diana
admin
8 September 2011 at 23:46 ×

tak sangka retis (fariq)
mai komen2 blog akak malam ni..
macam mimpi je..
hahhahh

Reply
avatar
9 September 2011 at 00:11 ×

akekeke.. suratan atau kebetulan..hihi..;p

Reply
avatar
Amy Amira
admin
9 September 2011 at 01:11 ×

hahahahahahahahahaha

Reply
avatar
sha my heart
admin
9 September 2011 at 02:14 ×

monolog sesama sendiri ek.

tu la pandangan org tak sama..

Reply
avatar
JIJI YU
admin
9 September 2011 at 06:31 ×

lain org lain caranya

Reply
avatar
Saiazuan
admin
9 September 2011 at 07:23 ×

kapel kot diornag ni.. hehe

Reply
avatar
9 September 2011 at 08:30 ×

hehehehehe entry sama mmg selalu terjadi kak,tp penulisan lain ok lah kan.

Reply
avatar
ieda
admin
9 September 2011 at 09:10 ×

haaaaaaaaaaaaa D kang kena laser kang ekekeke
kebetulan tuuuu ekkeke :)

Reply
avatar
9 September 2011 at 09:58 ×

jaga.jaga...pemerhati...pemerhati PBB datang blog korang..hehe

Reply
avatar
9 September 2011 at 10:56 ×

ahahaha.. boleh plak mcm tu kan.. kbetulan yg menakjubkan.. heheh..

sy pun mkn lmbt.. nk kunyah tu mmg penat.. ;-p

Reply
avatar
Mrs.Yie
admin
9 September 2011 at 11:02 ×

kebetulan je tu..hehe..apa la..pasal makan pun nak bergauh ke?haha :)

Reply
avatar
Anum
admin
9 September 2011 at 11:06 ×

macam2 perangai kan

Reply
avatar
9 September 2011 at 12:05 ×

adab masa makan yg patut diamalkan ialah..jgn bercakap masa makan :D

punnnn org susah nak buat

Reply
avatar
9 September 2011 at 12:48 ×

heeeee
gaya mkn pon boleh nk jadi isu ye
heeee

Reply
avatar
YanaMIB
admin
9 September 2011 at 15:37 ×

oh laki dgn gurl ke..? hihi mebi kebetulan..positif je lah kan =)

Reply
avatar
MamaEma
admin
9 September 2011 at 16:28 ×

ingatkan berebut pasal makan

Reply
avatar
Fariq
admin
9 September 2011 at 18:14 ×

haha.. ade kelapangan skit ni singgah2 baca blog best jugak.. nanti dah busy balik tak tau bile lagi bley bukak...

Reply
avatar
adan
admin
10 September 2011 at 01:14 ×

hahaha.. kebetulan sgt..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment