ZUL MUHAMMAD

Asyiqin

Assalamualaikum...

Petang ni kita sambung review blog yang ke8..
blog yang terpilih kali ni adalah blog Asyiqin..
klik gambar bawah ni untuk ke blog Asyiqin.



Seronok masuk blog Asyiqin ni sebab
tenang je rasa..
tak banyak yang aku nak
tegur tentang blog asyikin ni..
sebab blog dia memang cukup2 ringan..
dari header sampai la sidebar semuanya
tersusun dengan baik..

pertama...
widget follower tu..
letak kat sidebar lagi baik..
ye la..orang follow blog kita,kena la
kita letak kat atas2 kan??
tak kan nak letak bawah2 pulak...
macam tak nak tayang je gambo orang2 yang follow tu..
heheheh..

lagipun bila widget follower
dok kat sidebar senang la orang nampak
dan mudah orang nak follow.

lagi satu digalak kan Asyiqin
letak blog archive yang style hierrarchy .
cemana orang nak tengok entry2 yang lama tu
kalau pakai yang macam asyiqin guna sekarang..
tak de sapa rajin nak godek satu2 entry kita
berpandukan tarikh saja..
letak yang keluar tajuk entry terus.
orang tengok terus klik je.kan??

asyiqin tak gunakan banyak widget jadi
baik letak je semua kat sidebar kanan..
sidebar bawah tu tak pakai pun tak pe.
kalau nak letak labels je kat situ ok la..
yang lain baik letak kat sidebar kanan..

itu je la...
semoga asyiqin
terus bersemangat untuk menulis...
entry2 pun banyak yang best..
rugi kalau tak diasah..
boleh jana pendapatan tu..mana tau boleh jadi
pesaing cik epal ke nanti..
heheheh

JOM KE BLOG ASYIQIN .

sekian...!

Post a comment

10 Comments

  1. salam,

    tq sudi review blog sy, erk, salahlah... tq sudi singgah blog sy :) hehehehe...

    ReplyDelete
  2. hye Diana


    blog cik ina bila plak nak review. ekekek. thanks sudi jengah blog cik ina.

    ReplyDelete
  3. hehehe..akan datang ke blog asyikin..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. tkasih cikguuu
    lepas nie zazzzzzzzzzzz umah ashikin :)

    ReplyDelete
  5. diana bila nk review blog bee ?

    ReplyDelete
  6. pas ni blog sy pulak ye.. kih kih kih

    ReplyDelete
  7. tgk pun rasa blog dia ni comel,bkn mcm blog sy kak diana..hehee serabut memanjang^^

    Bila nak tlg upgrade blog sy kak??heheee

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)