nak bagitahu ke tak kat blogger ni?? nak bagitahu ke tak kat blogger ni?? Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5
Kelemahan shoutbox di page lain. Kelemahan shoutbox di page lain. Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5
SUPERMIERA ke??ingatkan ELFIRA LOY.. SUPERMIERA ke??ingatkan ELFIRA LOY.. Reviewed by Diana Rashid on 18:58:00 Rating: 5

BLOGGER DAN NOVEL

18:01:00
Assalamualaikum.... Selamat petang semua... tengok entry sebelum ni pendek je.. tapi komen banyak.. amboi..korang ni kalau cerita hot2 gitu...
BLOGGER DAN NOVEL BLOGGER DAN NOVEL Reviewed by Diana Rashid on 18:01:00 Rating: 5
Kat Bloglist dia tak de link kita weh!! Kat Bloglist dia tak de link kita weh!! Reviewed by Diana Rashid on 16:21:00 Rating: 5
Dulu guna kain batik lama je. Dulu guna kain batik lama je. Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5
CARA MENGHADAPI SAAT BERTENGKAR DENGAN PASANGAN. CARA MENGHADAPI SAAT BERTENGKAR DENGAN PASANGAN. Reviewed by Diana Rashid on 11:30:00 Rating: 5
Dia dah tak romantik lagi.. Dia dah tak romantik lagi.. Reviewed by Diana Rashid on 09:00:00 Rating: 5

Nak ketiak cerah...

23:00:00
Assalamualaikum... Selamat malam semua.. ramai gadis2 selalu merungut ketiak nya hitam.. susah hati betul bila ketiak hitam.. padahal kalau...
Nak ketiak cerah... Nak ketiak cerah... Reviewed by Diana Rashid on 23:00:00 Rating: 5
Blogger kena pandai bahagikan masa Blogger kena pandai bahagikan masa Reviewed by Diana Rashid on 21:00:00 Rating: 5

Fanna......

20:11:00
Assalamualaikum... selamat malam..terlewat sikit nak publish entry review ni. terlupa..hehehhe.. tak payah buang masa kali ni aku pilih blo...
Fanna...... Fanna...... Reviewed by Diana Rashid on 20:11:00 Rating: 5
Oi makcik..buat baik biar la bertempat..!! Oi makcik..buat baik biar la bertempat..!! Reviewed by Diana Rashid on 17:10:00 Rating: 5
Jangan simpan ikan segar terlalu lama Jangan simpan ikan segar terlalu lama Reviewed by Diana Rashid on 14:00:00 Rating: 5
Bila anak sudah pandai mencuri. Bila anak sudah pandai mencuri. Reviewed by Diana Rashid on 12:00:00 Rating: 5

Mereka dah jemu ke?

11:00:00
Assalamualaikum... makin ramai kawan2 blogger yang aku kenal terus menyepi... kemana entah depa pi..?? echah,fariqscorpio,crow,ghost write...
Mereka dah jemu ke? Mereka dah jemu ke? Reviewed by Diana Rashid on 11:00:00 Rating: 5

Korang takut apa??

09:00:00
Assalamualaikum... Selamat pagi semua.. pagi ni nak mulakan entry dengan rasa takut.. hah!apa pasal pulak tetiba nak takut ni?? manusia ni...
Korang takut apa?? Korang takut apa?? Reviewed by Diana Rashid on 09:00:00 Rating: 5
Blogger perlu ada sasaran. Blogger perlu ada sasaran. Reviewed by Diana Rashid on 22:58:00 Rating: 5

TILL THE END

16:09:00
Assalamualaikum... Selamat petang semua...semalam tak buat segmen review sebab masalah internet.jadi hari ni aku publish entry semalam je y...
TILL THE END TILL THE END Reviewed by Diana Rashid on 16:09:00 Rating: 5

IBU TIRI

13:00:00
Assalamualaikum... Selamat tengahari semua.. kemarin aku tengok ramai blogger yang buat entry pasal perkahwinan Norman hakim. tapi entah l...
IBU TIRI IBU TIRI Reviewed by Diana Rashid on 13:00:00 Rating: 5
Tangani sikap anak yang mahu apa yang dia lihat. Tangani sikap anak yang mahu apa yang dia lihat. Reviewed by Diana Rashid on 11:30:00 Rating: 5
Taman permainan yang unik. Taman  permainan yang unik. Reviewed by Diana Rashid on 10:30:00 Rating: 5
Entry untuk Amy Sinar Raudah.Jangan kecil hati ye.:p Entry untuk Amy Sinar Raudah.Jangan kecil hati ye.:p Reviewed by Diana Rashid on 09:00:00 Rating: 5

Nyamuk !

07:30:00
Assalamualaikum... selamat pagi semua...sihat ke hari ni??? line tenet masih slow la... apa pun aku gigih kan jugak update blog pagi ni.. s...
Nyamuk ! Nyamuk ! Reviewed by Diana Rashid on 07:30:00 Rating: 5
PERHATIAN::Jadi Blogger kena tau juga tentang ini. PERHATIAN::Jadi Blogger kena tau juga tentang ini. Reviewed by Diana Rashid on 21:57:00 Rating: 5
Apa boleh kita buat dengan mouse komputer yang dah rosak? Apa boleh kita buat dengan mouse komputer yang dah rosak? Reviewed by Diana Rashid on 19:12:00 Rating: 5
Jangan Biar Diri Kita Di Pandang Rendah Jangan Biar Diri Kita Di Pandang Rendah Reviewed by Diana Rashid on 16:38:00 Rating: 5
Bila cucu asyik dimanjakan.. Bila cucu asyik dimanjakan.. Reviewed by Diana Rashid on 12:43:00 Rating: 5
Blogger ini mencuri perhatian aku.. Blogger ini  mencuri perhatian aku.. Reviewed by Diana Rashid on 22:30:00 Rating: 5
Tak baik tau ...heheheh Tak baik tau ...heheheh Reviewed by Diana Rashid on 21:30:00 Rating: 5
Haiwan pelik yang mengerikan. Haiwan pelik yang mengerikan. Reviewed by Diana Rashid on 20:06:00 Rating: 5

STORY ABOUT MY LIFE

16:30:00
Assalamualaikum... Selamat petang semua.3 hari tak review blog mesti ada yang tertunggu2 je.minta maaf ye.sibuk sikit la.hari ni aku sambun...
STORY ABOUT MY LIFE STORY ABOUT MY LIFE Reviewed by Diana Rashid on 16:30:00 Rating: 5
pengantin yang huduh atau baju yang tak lawa??? pengantin yang huduh atau baju yang tak lawa??? Reviewed by Diana Rashid on 14:00:00 Rating: 5

About Me

Powered by Blogger.