Monday, 22 August 2011

Nak blog korang di review??

Assalamualikum....

Entry kali ni nak jelaskan pasal segmen review
sedang berjalan kat blog aku ni..

Ada yang bertanya kenapa hanya untuk
blogger yang follower bawah 400 je??
jawapan nya senang je..
sebab yang follower ramai2 tu dah
boleh faham jalan2 blogging ni..

yang follower 2,3 ratus ni
masih perlukan bantuan kita2
ni untuk mantapkan lagi blog diaorang..

Aku bukan la pandai sangat bab2 review ni..
aku review pun mengikut apa yang aku nampak saja..
dengan blogger2 adik2 ni kita tak boleh
nak cerita pasal page view pasal alexa dan
benda2 yang jauh lagi untuk depa gapai..
jadi kita bagi tumpuan dulu pada template dan
penampilan blog depa saja...

kita cuma menbantu..
tapi depa sendiri lah
yang kena ubah kalau nak berjaya...

Disamping aku review blog depa
mungkin aku jugak akan belajar sesuatu dari segmen ni..


sekian...


15 comments:

  1. pas ni buat la pulak review blog follower bawah 1k...

    ReplyDelete
  2. hehe baik kak.. saya dah mengerti apa yang kak cuba lakukan

    ReplyDelete
  3. wah...rajin akak buat review blog..nanti dah pakar buat la untuk follower bertuah ke. komentar bertuah ke. hahaha

    ReplyDelete
  4. isshh..malu nk komen..sy budak br belajar..baru capai jek agka 1rtus tuk flower, mmg bnyk sgt lg kekurangannya..huhu..

    ReplyDelete
  5. den mmg tak paham apa ke banda alexa tu....blog review tu utk apa....mmg ngak ngerti.....ahakz

    ReplyDelete
  6. trafik x perlu maintain tinggi takpe kak sebab ada kempen cpc jugak.. tapi rasa rugi la sebab cpm tu mahal :D

    ReplyDelete
  7. ooo.. mcm tu.. xpe2.. support yg bru..

    ReplyDelete
  8. terbaek la akak..tlg menolong kan

    ReplyDelete
  9. thanx diana, bg penerangan berjela...insyaAllah sy cuba..

    ReplyDelete
  10. Terimakasih DIANA.

    Kak Azie memang baru lepasi follower 400 orang, tapi bab Alexa tu haram satu pun tak tau gak...

    ReplyDelete
  11. good luck untuk mereka dan akak :)

    ReplyDelete
  12. sy lak wat review by entry... sbb sy nak org ramai tmbh ilmu bila bace satu2 entry tu... sape2 berminat boleh la tgk2 kat blog entry bulan 7...

    ReplyDelete
  13. alamak..semua org dah ada beratus2 follower..sy baru ada 7 org..aduhai..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();