Tuesday, 16 August 2011

Maisara:senyum...

Assalamualaikum....

Maisara memang suka dengar lagu..
tambah2 kalau lagu yang rancak..
sekarang ni dia
tengah mabuk lagu senyum...

kalau ada lagu tu kat radio
dia pun nyanyi sama..
entah apa2 yang dia sebut..

lagu tu pulak orang lain tak boleh
ikut nyanyi sama..
dia je yang boleh..
bukan je tak boleh ikut nyanyi sama..
goyang2 badan pun tak boleh..
miming pun tak boleh..

tadi dia suruh la aku buka youtube..
nak cari lagu senyum tu..
bila keluar je lagu tu
tersekat2 pulak sebab internet slow.

maisara:ala..tak best la dengar macam ni..

Ibu:tu la..tunggu keluar kat radio je la..

Maisara:tapi maisara nak nyanyi ni..

Ibu:petang satgi kat radio mesti ada..

Maisara:jangan risau ibu..kita ULOD je..

korang tau ke ULOD tu apa???
ULOD tu maknanya download..
hehehhe..


sekian...


17 comments:

  1. haha.. shera ingatkan apa la ULOD tu... download rupanya... teringin plak nak dgr maisara nyanyi... hehe...

    ReplyDelete
  2. xpe mama..lain kali buat recording suara utk maisara ..sure dia suka.

    salam ziarah kembali..slmt bposa :)

    ReplyDelete
  3. oo..suka berkarok / nyanyi rupanya..meh nyanyi nagn acik..kita padu suara sesama..hehe..

    ReplyDelete
  4. hoho... aku pun nak uload lagu ni gak la...

    ReplyDelete
  5. tgok mak la.. mak kan blog senyum2 tu, tu maisara mnat lgu tu hihihi

    ReplyDelete
  6. wah mesti dia menyanyi2 kan...anak buah awe lelaki bau umur 8 bulan suka tgk iklan mia sara cerita sekali lagi kat astro yang ada dialog 'lepaskan dia'...heheh

    ReplyDelete
  7. kecik2 dh tau pasal download.. bijak maisara ni ^^

    ReplyDelete
  8. heheheh....ader potensi tu...hehehe...

    ReplyDelete
  9. hehehe...kecik2 dah tau uload...pandai betul maisara ni..

    ReplyDelete
  10. hehe..macam2 la maisara ni..

    ReplyDelete
  11. haha.. sesuai jadi lagu tema blog ni.. ;-p

    ReplyDelete
  12. heheeh..maisara suke lagu senyum?name blog ni pun senyum..

    kelakar kalau budak2 ckp omputih..keke

    ReplyDelete
  13. senyum lagu najwa latif tu ke kak?hehehe.comels lagu tu.sy pon suke.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();