Monday, 8 August 2011

Maisara:dah ada adik..


Assalamualikum...

selamat petang semua..
ramainya blogger yang cerita pasal mengandung..
bestnya..bila baca dengan aku2 sekali
terperasan macam mengandung..:p
hahahah...

minggu lepas aku sembang2 la dengan maisara...

Ibu:awak nak adik tak??

Maisara:saya dah ada adik..

Ibu:mana adik awak??

maisara:arisya tu la adik saya..

Ibu:habis tu cemana dengan adik yang dalam perut ibu ni??

Maisara:simpan je la.jangan keluarkan dia ye.maisara dah ada adik dah..

ni la arisya...
sepupu maisara...
gambo tak jelas sebab maisara
tukang ambik gambonye..:p

sekian....

34 comments:

  1. hahhahaha lawak pulak si maisara ni haha

    ReplyDelete
  2. baru je nak tanya sape arisya.. :)

    ReplyDelete
  3. ala xpelh die blm puas mnja kot...ank sy umu 1thn++ tnya nk bby x..die geleng ckp xmo....tp klu nmpk bby sebok die sebut bibi a.k.a bby...die nk kwn tp die xmo adk...ish mcm2...

    ReplyDelete
  4. haha kalau keluar yang baru, mesti dia akan mengaku adik punya :D

    ReplyDelete
  5. lawak laa dia suruh simpan dulu adik kt dlm perut tu.. ingat perut tu mcm peti sjuk ka, hukk...

    ReplyDelete
  6. kalau la boleh simpan2 & keluarkan bila rasa nak keluarkan kan best.. mcm poket doremon lak.. kekekeke

    ReplyDelete
  7. boleh pulak la xkeluarkn baby dalam perut. sape la ajar.. hahahaha.. kcian bby, dia pn nak ad kakak cm maisara la... hehe

    ReplyDelete
  8. Lawaknya c maisarah ni hahaha! :) cubit skit..

    ReplyDelete
  9. huhuuu boleh lak suh simpan je adk dlm perut...sti comey je time dia ckp camtu...:)

    ReplyDelete
  10. wahhhh...comelnya adik maisara. putih gebu pipi...

    ReplyDelete
  11. hahaha.. boleh simpan ke ?? maisara tu anak akak ke? maaf sbb rasanya saya agak baru jugak 'mesra' ngan blog akak ni..

    ReplyDelete
  12. haha.. boleh plak main simpan2.. kelakar la maisara ni... arisya tu comel la...

    ReplyDelete
  13. wah dah de isi ye.. yeay.. lepas ni ade slot baru la kat sini... keh3..

    ReplyDelete
  14. hehe..suke kalau denga budak2 punye jawapan..dorang ni suka bg jawapan yg genius n buad kiter tersenyum..hehe..comel nyer..padai maisara tangkap gambar.. :)

    ReplyDelete
  15. so cutee !! :D

    ReplyDelete
  16. haha, boleh pulak suruh simpan adik :p

    ReplyDelete
  17. aduh ibu...simpan la baby tu dulu..hik3.

    rupa adik maisarah ni mirip maisarah rupanya..patutlah dia ngaku tu adik dia.jom la ngandung diana..hahaha

    ReplyDelete
  18. ramai yer yg mengandung...pakat ke apo nih...hehe

    ReplyDelete
  19. haha simpan je la kak anak tuh yek. xP

    ReplyDelete
  20. lucu la maisara.. siap suh simpan pulak baby dalam pewot akak tu..huhu

    ReplyDelete
  21. maisara merupakan kanak2 genius

    ReplyDelete
  22. boleh plok suruh simpan xyah wak kuar2...hahaha

    ReplyDelete
  23. Hehe, boleh plak suruh simpan ;)

    ReplyDelete
  24. takpe nanti adik baru dah keluar... maisara sayang adik baru pulak.. ehehehe..

    ReplyDelete
  25. hamboi.takut tergugat la tu...

    ReplyDelete
  26. hehe..comel adik maisara..kehkeh

    ReplyDelete
  27. ble je tu...maisara sbnrnya nak adik sgt2 tu..hehe

    ReplyDelete
  28. selamat pagi diana..
    maaf sangat2 lama tak singgah sini..
    sibuk betul dgn kedai sampai tak ada masa nak BW

    mmg pintar si Maisara..
    suka ayu dgn entry yang ada kaitan dgn si cilik tu......

    ayu doakan lepas nie diana mengandung pulak..amin

    ReplyDelete
  29. adik sepupu pun adik juga kan maisara.. comel aje.. bijak benar dia suruh ibu simpan baby tu dalam perut aje..

    ReplyDelete
  30. heheheheh tu adik sedara lah maisara.

    ReplyDelete
  31. sgttt comeyyyyyy adek baru maisar ;)

    ReplyDelete
  32. semoga maisara akn dpt adik..cepatlah check diana wey..hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();