Sunday, 7 August 2011

Lelaki tiada tempat mengadu.

Assalamualikum...

Ramai yang kata orang perempuan suka bercerita..
makan apa nak bagi tau..
pakai apa nak bagi tau..
pi mana nak bagi tau..
semua benda nak bagitau..

cemana pulak kalau lelaki
yang suka bercerita??
adakah bermakna dia punya hormon2 wanita
dlam tubuh dia???
heheheh...

"sekarang di time square.."
"sekarang tengah pilih pinggan.."
"masih di bahagian kasut.."
antara status di facebook ..
dari lelaki tak de tempat mengadu

apa kata pi join group mak2 kat facebook.
boleh cerita semua benda..
heheheh...
(aku rimas tengok status hang yang
ala2 lelaki kesunyian tiada tempat mengadu)

sekian...

14 comments:

  1. kikiki
    ade ye laki cam ni?
    hehehe..

    ReplyDelete
  2. ayo tak penah buat status macam tu kat FB..selalunya kalau nak balik kampung ke, kursus ke, tulislah

    ReplyDelete
  3. aiman selalu create status sal artis kpop
    sekian terima kasih.....

    ReplyDelete
  4. hahaha annoyingnye status mcm tu kn?

    ReplyDelete
  5. hahaha... akak bley suggestkan sy x group mak2 tu.. sy nak gak gosip2 ngan mak2.. mesti besh.. keh3

    ReplyDelete
  6. kahkahkah..!! rasanya ada je blogger lelaki yg macam diana cakapkan ni.. :)

    ReplyDelete
  7. haha..ayie mcm terase jer..kahkah

    ReplyDelete
  8. nasib le tak pernah dok amal benda2 cenggitu

    ReplyDelete
  9. status lelaki kdg2 pelik..hehe
    ni saya tgk wall anak murid saya..kdg2 xphm mende dorang tulis..heehe

    ReplyDelete
  10. selalu yg single suka duk hapdet lagu tu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();