Saturday, 27 August 2011

Hari raya pun nak berblog jugak ke??

Assalamualaikum....

Ingat kan malas dah nak update entry
baru bila nak dekat2 raya ni..
tapi dah tak de benda nak buat update je la walau cerita
entah apa2 pun..
hahahahh....

lagipun ramai la yang dah tak update blog.
bloglist aku pun dah macam mati dah..
5 jam sekali baru nampak update baru.
tak seronok tau...
tapi dah dasar blogger ketegaq jadi aku
tetap nak update...
rasa tak best tau bila blog aku tak aktif
sedangkan aku bukan buat apa pun kat umah...

Raya nanti pun aku tetap nak update entry baru jugak...
alah..bukan susah pun..
buat je la auto publish..
auto publish je tau..
bukan autoblogwalking..
heheheheh...

tapi ada ke orang yang nak baca entry aku
dihari raya yang indah itu???
sapa la yang rajin sangt sampai '
hari raya pun nak hadap blog??

tapi kalau orang tu jenis tak bersosial
dan tak de semangat raya
mungkin dia akan buka blog dan bw ..kan??
heheheheh...

jadi entry2 aku sepanjang bercuti raya
nanti khas untuk blogger2 yang tak bersosial dan tak
de semangat raya...

hahahahah


sekian...

11 comments:

  1. hahahaha :D entahla, saya rasa saya pun tinggalkan blog ni. tapi tetap nak buat autopublish. senang cerita. hoho

    ReplyDelete
  2. dgn kemudahan yang ada..sy tetap berblog

    ReplyDelete
  3. nama pun blogger , tak kira masa , kalau dah biasa dengan blog , ada orang baca ke , tak ada ke , tetap jugak update ! haahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha adoiyai kak.. saya update melalui mobile blogging je kak.

    ReplyDelete
  5. hahaha... kalau line internet mengizinkan bolehlah shera blogwalking... itupun maybe selepas dua tiga hari raya...

    kak diana, selamat hari raya aidilfitri... maaf atas semua salah dan silap shera ye kak...

    ReplyDelete
  6. kalo ikutkan fa nak je online, tapi tak leh. hehe so malam je la kot. =D

    ReplyDelete
  7. saya kalau tak penat dan ada kesempatan maybe berblog juga, takpun beberapa hari slps raya baru berblog balik. huhu. Thn nih rasanya ramai yang balik, sebab ada majlis pertunangan raya nanti.

    ReplyDelete
  8. raya dlm pantang dh tu x blk kg.. maka ttp la beraya online jer

    ReplyDelete
  9. blh je berblog..kalau dpt internet connection...:)

    ReplyDelete
  10. layan blog jgak walaupun raya, hikk...

    ReplyDelete
  11. hahaa..kalau free layan je blog ni. hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();