Sunday, 7 August 2011

Entry yang best dan tak best.

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
hari ahad tv mesti tak best..kan??
baik ngadap blog...heheh

ok..petang ni nak cerita pasal blog sat..
setiap blog bukan semua entry nya bagus ..kan??

korang perasan tak ada blogger yang bila
dia tulis pasal blog mesti best je baca..
tapi kalau cerita pasal
hal2 peribadi dia memang tak best langsung..

kekadang terasa macam...
"tak best langsung hidup hang...
membosankan.."
hahahah...

ada pulak yang bila cerita pasal
hal2 dan perkara2 peribadi ala2 diary
seronok je baca..kan??

lepas tu mula la berangan...
"wah..bestnye hidup macam sipolan2 ni...
mesti hati senang jiwa tenang.."

heheheh
bila dia tulis pasal tip2 blog
entry dia biasa2 je la pulak.....
macam tak menyengat gitu..kan??kan???

kalau blog aku,
korang lebih suka cerit pasal apa???
Blog?maisara?topik2 semasa
ataupun semnuanya tak best??
heheh

sekian..

18 comments:

  1. Suka dgr akak berceloteh pasal apa2 je.. hehe

    ReplyDelete
  2. kadang tu , bio le blog tu hebak macamana sekali pun mesti kadang entri yang dia buat ada tak best .. yang blog tak hebak pulak sebaliknya .. mesti ada entri dia yang best .. ikut keadaan kot :D

    ReplyDelete
  3. saya x tau apa entri best yang pernah dihasilkan. rasanya semua x best

    ReplyDelete
  4. suka kalau blog tu cara mengajar..huhuhu :)

    ReplyDelete
  5. entri yg best ikut kpada mood seseorang la..huhu..klu dia ok, kra entri ok..

    buat la entri macam mne pn..ade gak org komen..hehe..

    p/s: sntiasa brusaha spya entri tu jd sbaik yg mungkin untuk pmbaca kita..:)

    ReplyDelete
  6. saya suka baca entry yg best2.. sgt suka entry best.. saya tak tahu apa maksud best.. ahahaha

    tadelah..

    saya suka entri isu semasa,entri yg ada pengajaran buat pembaca..

    sy suka entri pasal maisara.. comel je.. bila baca entri pasal maisara sy rasa dekat je ngan dia.. ahahaha..

    ReplyDelete
  7. sy x kesah tulis pasal pape.. janji ringkas... kalau panjang2 sgt tulis ni, org malas nk baca..... mcm akak bg tips la... baca atas n bawah je.. heheh

    ReplyDelete
  8. konpem la org suka baca pasal maisarah.. dia kan kiut,, kena amek tau pasal die.. hahahaha XD

    p/s: gelak guling2 sebelum berbuka.. selamat berbuka.. :D

    ReplyDelete
  9. ni bkn stetment kipas.. tp betul2 sume entry akak pn best hihihi.. sbb tu letak dalam bloglist senang nak roger ;)

    ReplyDelete
  10. wauuu......haahaaa...buat entry sal kpop!1aiman suka bacew...

    ReplyDelete
  11. x kisah la sgt ... tulis je apa2 pon..

    ReplyDelete
  12. alamak ni kali pertama saya datang ke blog ni.. so nak kata entry macam mana yang best dan macam mana yang tak best dalam blog ni memang susah sikit nak cakap.

    by the way saya jenis yang akan baca entry orang dari mula sampai habis..

    eden belasah jo..

    and as long as entry tu senang nak baca dan bahasa mudah nak faham.. it is the best already..

    kan?

    ReplyDelete
  13. hehe blog ni best je tulis apa2 aku baca sampai abes, pasal point dia tak semesti ada kat permulaan, pertengahan atau last2.. so mmg kena bca sampai abes..

    blog aku -- entahla belasah ikut sedap ati je

    ReplyDelete
  14. shera baca semua tapi paling suka pasal maisara la... :)

    ReplyDelete
  15. akak lebih suka diana tulis pasal blog..hehe :)

    ReplyDelete
  16. blog saya suka marah2 org.. kah kah kah... agak2 ada kerr yg suka eek?? huhuhuh... apa2 pun saya suka baca blog nihh sbb kata2mu jujur belaka. tak hipokrit..

    ReplyDelete
  17. su suke bebeno entry geli geli..setiap blog ade cerita menariknya..

    ReplyDelete
  18. saya baca belake diana n3 awk..seme ada point yg pentingnya dan menghiburkan...kdg2 gelak sensorang..hehe..kdg2 saya terfikir..camne awk ni sgt kaya ngan idea utk n3..salute betullah..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();