blogger la sangat.....

Assalamualaikum...

Jom blogwalking...
tak semua orang yang ada blog
akan blogwalking...betul tak???

blogger...
tak semua blogger itu betul2 blogger..
betul ke kalau ada blog
itu dah membuatkan korang jadi seorang blogger..??

korang ada blog sejak setahun lepas..
update sebulan sekali..
itu pun untuk bacaan diri sendiri..
tak blogwalking..
tak ping sana sini..
follower pun adalah..tak banyak..
tu pun depa tak ingt pun yang
depa pernah follow blog korang..

menulis pun sekadar benda2 yang penting je..
pasal hari jadi..
atau ada orang mati...

tapi disebabkan korang
ada blog,korang tetap digelar blogger...
betul ke??

Aku balik kampung..
dan ada sorang kenalan yang menegur...

"HANG DAH JADI BLOGGER YE?"

Aku jadi tertanya2 sendiri pulak..
betul ke aku blogger..?
jadi soalan kenalan aku tu aku jawab...

"tak de la..tulis suka2 gitu je..
mana la reti nak jadi blogger2 ni.."

heheheh..
sebenarnya aku tak tahu aku blogger ke idak..
bagi aku kalau aku tak update blog
tapi pengunjung tetap datang blog aku
dan cari maklumat kat blog aku
itu baru aku ngaku aku betul2 blogger...

sekarang belum boleh ngaku
kat orang lagi la...
sekolah takat spm nak jadi blogger konon..
cehhh!!!
ekekeeke

sekian...

blogger la sangat..... blogger la sangat..... Reviewed by Diana Rashid on 22:30:00 Rating: 5

46 comments:

  1. hehe..kira blogger la jugak tu diana..blogger x bertauliah..hikhik :) eh..macamlah nak jadi blogger pun kena ada pertauliahan dari mana2 institusi pulak kan..adoi..haha :)

    ReplyDelete
  2. TERUS KOMENG DAN TERJAH :P
    hee
    asal berblog itu dah kira bloggerr :P

    ReplyDelete
  3. xsuka blogger yg jarang update pdahal diri sndri pun jarang jgk update. kekeke

    ReplyDelete
  4. yang bukan blogger tu update sebulan sekali.. akak yang update banyak kali sehari dah bole panggil blogger :D

    ReplyDelete
  5. konpuse plak rasenye~

    bukan kalo da ade blog kire seseowang tu sememangnye blogger la kan...

    tak kisah la owang tu update sebulan sekali ke setahun sekali ke kan~

    musykil2x~mmm~

    ReplyDelete
  6. erk, anak murid saya pun selalu tanya, cikgu best ke jadi BLOGGER??

    saya jawab..best lagi jadik CIKGU

    hu hu hu

    ReplyDelete
  7. janji kita bahagia..n x kacau orang dah..kan

    happy blogging ya

    ReplyDelete
  8. hmm bukan blogger kalo jarang update kot.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    hehe.pc ni bukan bloggerlah kira..jarang update entry, pc suka baca entri orang lainla..hehe;)

    ReplyDelete
  10. Wahhh DIANA yang ada follower lebih 3,000 orang pun merendah diri tak mengaku blogger?

    saya yang tak seberapa ni, lagi lah malu nak sebut diri blogger???

    SPM? Kena ada ijazah kah baru boleh menulis blog?

    Ramadhan: Nuzul Quran “bacalah...”

    ReplyDelete
  11. hehe.. ada blog, kire blogger la tu kottt.. heee! hentam sajeee... kih3 :p

    ReplyDelete
  12. ada blog tu kira blogger la
    tapi ada banyak kategori blogger ni..

    ReplyDelete
  13. pendapat den sm mcm blogger2 yg kat atas tu.....

    ReplyDelete
  14. Adakah kita yang punya blog itu dikira blogger.... Mungkin jawapannya ada di sini...

    http://f4dlyfri3nds.blogspot.com/2011/05/makna-blogger.html?showComment=1313507602572#c2450717998549954532

    ReplyDelete
  15. hehehe klu update sebulan sekali pun kira blogger la gak tu ;p

    ReplyDelete
  16. jgn gitu akak..
    blaja takat spm x semestinya xleh jd blogger..
    kalo x, takdela blogger budak skolah.. hehe..

    akak.. btul la.. rasa makin jauh.. bkn dgn akak ja.. dgn org lain pun sy rsa makin jauh... sejak sy jrg online secara tegar skrg ni.. :(

    ReplyDelete
  17. ade facebook . facebooker . ade blog . blogger . .

    ReplyDelete
  18. hehe..blogger la tu kak..acece malu2 nak ngaku kat kawan ye..hehe..

    akak, jangan rendah diri..huhu..nak jadi blogger tak kire kelayakan pun..:)

    ReplyDelete
  19. ada blog so bole panggil blogger cuma kategori le lain2 kot..blogger tegar ke blogger otai ke blogger lesu ke...=P

    ReplyDelete
  20. salam..kemahiran berintenet tak payah belajar...janji faham cukup.....jgnpandang rendah diri sendiri....janji ada blog...boleh kira bloggerlah tu...sebab blogger adalah manunia yang ada blog dan layan blog dia...taraf:biar alexa tentukan..huhu

    ReplyDelete
  21. sis..rsenye tidak kisah kot walaupon setkt bljo SPM.. yg pntg kdng2 ilmu orng yg SPM lg tinggi dripada orng bergraduate..

    ReplyDelete
  22. blogger kot..setiap yang ada blog dikira blogger cuma niche blog yang membezakan mereka.

    ReplyDelete
  23. blogger lar jugak tu akak.. hehehe..

    akak, tengs utk ada yang kelabu tu.. baru jew buang.. then dah tak ada.. :)

    ReplyDelete
  24. saye yakin..saye adalah seorang blogger..=p

    ReplyDelete
  25. dah ade blog..blogger la..bio le tak hapdet berkurun pon..kan..itu cara die pulak..

    ReplyDelete
  26. waalaikumusalam..
    lama tak singgah blog diana...
    maaflah dik, kengkangan masa membuatkan kak sibuk dgn urusan sendiri.

    blog senyum selalu update entry dan hasil idea kamu y kreatif disenangi oleh kak...
    teruskan menaip yer dik
    kamu blogger tau!!

    ReplyDelete
  27. saya rasa diana seorang blogger!

    ReplyDelete
  28. Bila ada blog, kira dah jadi blogger la kan? :)

    ReplyDelete
  29. samala...AIda pon belum layak digelar blogger..tulis utk suka2 je..malu nk bagi org baca...hehehe..tp Diana di kira blogger la jugak sbb follower pon WOW!!keep on writing ye...

    ReplyDelete
  30. confirm owner blog ni seorg blogger ^^

    ReplyDelete
  31. betul betul betul...aku pun rase begitu.. org akan datang blog kite tanpa dissuruh..

    ReplyDelete
  32. bukan blogger cuma penulis blog.. he..he..

    ReplyDelete
  33. blogger mesti org dtg blog kite n cr informasi ke kak?kalo kite jd bloggerr sbb kite suke tulis kisah kite bukan blogger lah tu eh kak?

    ReplyDelete
  34. diana memang seorang blogger...*diana?akak kata kat ko ke akak ni*lariiiiii.....

    ReplyDelete
  35. dr segi bahasa..mmg betula sape2 ada blog tu blogger. Cuma mmg sgn nk ngaku blogger, biasanya yg dh terkenal baru digelar blogger..mcm k.diana.

    ReplyDelete
  36. kepala mamai lagi.. lantak pi lah depa nak kata apa kan.. kita teruskan apa yg nak kita luahkan.

    ReplyDelete
  37. Bismillah.

    Macam lagu Ramli Sarip...

    "Aku menulis bukan kerna nama!"

    Jadi, apa ada hal. Cuma kakCT tetap akan singgah setiap yg beri ulasan, insyaallah.

    Terima kasih atas komen anda.

    ReplyDelete
  38. blogger lah tu diana haha sama je kita takat spm je , tp nak jd blogger tk perlu kelulusan heheh..

    ReplyDelete
  39. akak,.. nak jd blogger xperlu tgk kelulusan..yg pntg komitmen pd blog kot..hehe...

    ReplyDelete
  40. hahahaa...nak jadi blogger tak perlu kelulusan la kak. tak pernah sekolah tapi pandai menaip pun kire blogger la tu. hahhaha

    ReplyDelete
  41. obudak tak sekolah pun ada blog tau diana

    ReplyDelete
  42. xkisah la apa pandangan..yg penting..sapa yg bina blog..layaklah digelar blogger..sama ada dia aktif atau n3 dia menarik itu bergantung pada panggilan lain pulak..hehee

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.