blogger la sangat.....

Assalamualaikum...

Jom blogwalking...
tak semua orang yang ada blog
akan blogwalking...betul tak???

blogger...
tak semua blogger itu betul2 blogger..
betul ke kalau ada blog
itu dah membuatkan korang jadi seorang blogger..??

korang ada blog sejak setahun lepas..
update sebulan sekali..
itu pun untuk bacaan diri sendiri..
tak blogwalking..
tak ping sana sini..
follower pun adalah..tak banyak..
tu pun depa tak ingt pun yang
depa pernah follow blog korang..

menulis pun sekadar benda2 yang penting je..
pasal hari jadi..
atau ada orang mati...

tapi disebabkan korang
ada blog,korang tetap digelar blogger...
betul ke??

Aku balik kampung..
dan ada sorang kenalan yang menegur...

"HANG DAH JADI BLOGGER YE?"

Aku jadi tertanya2 sendiri pulak..
betul ke aku blogger..?
jadi soalan kenalan aku tu aku jawab...

"tak de la..tulis suka2 gitu je..
mana la reti nak jadi blogger2 ni.."

heheheh..
sebenarnya aku tak tahu aku blogger ke idak..
bagi aku kalau aku tak update blog
tapi pengunjung tetap datang blog aku
dan cari maklumat kat blog aku
itu baru aku ngaku aku betul2 blogger...

sekarang belum boleh ngaku
kat orang lagi la...
sekolah takat spm nak jadi blogger konon..
cehhh!!!
ekekeeke

sekian...

Previous
Next Post »

46 komen disini

Click here for komen disini
Mrs.Yie
admin
16 August 2011 at 22:36 ×

hehe..kira blogger la jugak tu diana..blogger x bertauliah..hikhik :) eh..macamlah nak jadi blogger pun kena ada pertauliahan dari mana2 institusi pulak kan..adoi..haha :)

Reply
avatar
diyan
admin
16 August 2011 at 22:40 ×

TERUS KOMENG DAN TERJAH :P
hee
asal berblog itu dah kira bloggerr :P

Reply
avatar
Lieyda
admin
16 August 2011 at 22:47 ×

xsuka blogger yg jarang update pdahal diri sndri pun jarang jgk update. kekeke

Reply
avatar
Freaky
admin
16 August 2011 at 22:49 ×

yang bukan blogger tu update sebulan sekali.. akak yang update banyak kali sehari dah bole panggil blogger :D

Reply
avatar
16 August 2011 at 22:49 ×

konpuse plak rasenye~

bukan kalo da ade blog kire seseowang tu sememangnye blogger la kan...

tak kisah la owang tu update sebulan sekali ke setahun sekali ke kan~

musykil2x~mmm~

Reply
avatar
IMANSHAH
admin
16 August 2011 at 22:54 ×

erk, anak murid saya pun selalu tanya, cikgu best ke jadi BLOGGER??

saya jawab..best lagi jadik CIKGU

hu hu hu

Reply
avatar
ayu jamal
admin
16 August 2011 at 22:58 ×

janji kita bahagia..n x kacau orang dah..kan

happy blogging ya

Reply
avatar
16 August 2011 at 22:59 ×

hmm bukan blogger kalo jarang update kot.

Reply
avatar
16 August 2011 at 23:01 ×

Assalamualaikum.

hehe.pc ni bukan bloggerlah kira..jarang update entry, pc suka baca entri orang lainla..hehe;)

Reply
avatar
azieazah
admin
16 August 2011 at 23:03 ×

Wahhh DIANA yang ada follower lebih 3,000 orang pun merendah diri tak mengaku blogger?

saya yang tak seberapa ni, lagi lah malu nak sebut diri blogger???

SPM? Kena ada ijazah kah baru boleh menulis blog?

Ramadhan: Nuzul Quran “bacalah...”

Reply
avatar
mizmarmalade
admin
16 August 2011 at 23:04 ×

hehe.. ada blog, kire blogger la tu kottt.. heee! hentam sajeee... kih3 :p

Reply
avatar
Sofya
admin
16 August 2011 at 23:07 ×

ada blog tu kira blogger la
tapi ada banyak kategori blogger ni..

Reply
avatar
kotak hitam
admin
16 August 2011 at 23:08 ×

pendapat den sm mcm blogger2 yg kat atas tu.....

Reply
avatar
16 August 2011 at 23:14 ×

Adakah kita yang punya blog itu dikira blogger.... Mungkin jawapannya ada di sini...

http://f4dlyfri3nds.blogspot.com/2011/05/makna-blogger.html?showComment=1313507602572#c2450717998549954532

Reply
avatar
eLLy
admin
16 August 2011 at 23:22 ×

hehehe klu update sebulan sekali pun kira blogger la gak tu ;p

Reply
avatar
16 August 2011 at 23:28 ×

jgn gitu akak..
blaja takat spm x semestinya xleh jd blogger..
kalo x, takdela blogger budak skolah.. hehe..

akak.. btul la.. rasa makin jauh.. bkn dgn akak ja.. dgn org lain pun sy rsa makin jauh... sejak sy jrg online secara tegar skrg ni.. :(

Reply
avatar
Mish Apple
admin
16 August 2011 at 23:34 ×

ade facebook . facebooker . ade blog . blogger . .

Reply
avatar
Wanie
admin
16 August 2011 at 23:36 ×

hehe..blogger la tu kak..acece malu2 nak ngaku kat kawan ye..hehe..

akak, jangan rendah diri..huhu..nak jadi blogger tak kire kelayakan pun..:)

Reply
avatar
mrs redzuan
admin
17 August 2011 at 00:03 ×

ada blog so bole panggil blogger cuma kategori le lain2 kot..blogger tegar ke blogger otai ke blogger lesu ke...=P

Reply
avatar
17 August 2011 at 00:10 ×

salam..kemahiran berintenet tak payah belajar...janji faham cukup.....jgnpandang rendah diri sendiri....janji ada blog...boleh kira bloggerlah tu...sebab blogger adalah manunia yang ada blog dan layan blog dia...taraf:biar alexa tentukan..huhu

Reply
avatar
cucu umie
admin
17 August 2011 at 00:13 ×

sis..rsenye tidak kisah kot walaupon setkt bljo SPM.. yg pntg kdng2 ilmu orng yg SPM lg tinggi dripada orng bergraduate..

Reply
avatar
Nizam Ijam
admin
17 August 2011 at 00:28 ×

garu2 kepala..hehe

Reply
avatar
eiela
admin
17 August 2011 at 00:47 ×

blogger kot..setiap yang ada blog dikira blogger cuma niche blog yang membezakan mereka.

Reply
avatar
iLa VaNiLLa
admin
17 August 2011 at 02:04 ×

blogger lar jugak tu akak.. hehehe..

akak, tengs utk ada yang kelabu tu.. baru jew buang.. then dah tak ada.. :)

Reply
avatar
17 August 2011 at 03:01 ×

saye yakin..saye adalah seorang blogger..=p

Reply
avatar
JIJI YU
admin
17 August 2011 at 05:56 ×

dah ade blog..blogger la..bio le tak hapdet berkurun pon..kan..itu cara die pulak..

Reply
avatar
17 August 2011 at 06:51 ×

waalaikumusalam..
lama tak singgah blog diana...
maaflah dik, kengkangan masa membuatkan kak sibuk dgn urusan sendiri.

blog senyum selalu update entry dan hasil idea kamu y kreatif disenangi oleh kak...
teruskan menaip yer dik
kamu blogger tau!!

Reply
avatar
~ yus ~
admin
17 August 2011 at 07:56 ×

saya rasa diana seorang blogger!

Reply
avatar
kakcik
admin
17 August 2011 at 08:00 ×

Bila ada blog, kira dah jadi blogger la kan? :)

Reply
avatar
MommyAqil
admin
17 August 2011 at 08:15 ×

samala...AIda pon belum layak digelar blogger..tulis utk suka2 je..malu nk bagi org baca...hehehe..tp Diana di kira blogger la jugak sbb follower pon WOW!!keep on writing ye...

Reply
avatar
17 August 2011 at 08:17 ×

confirm owner blog ni seorg blogger ^^

Reply
avatar
17 August 2011 at 08:45 ×

betul betul betul...aku pun rase begitu.. org akan datang blog kite tanpa dissuruh..

Reply
avatar
Hanis Azla
admin
17 August 2011 at 08:59 ×

bukan blogger cuma penulis blog.. he..he..

Reply
avatar
17 August 2011 at 09:11 ×

blogger mesti org dtg blog kite n cr informasi ke kak?kalo kite jd bloggerr sbb kite suke tulis kisah kite bukan blogger lah tu eh kak?

Reply
avatar
17 August 2011 at 09:19 ×

diana memang seorang blogger...*diana?akak kata kat ko ke akak ni*lariiiiii.....

Reply
avatar
Ujie
admin
17 August 2011 at 10:21 ×

dr segi bahasa..mmg betula sape2 ada blog tu blogger. Cuma mmg sgn nk ngaku blogger, biasanya yg dh terkenal baru digelar blogger..mcm k.diana.

Reply
avatar
17 August 2011 at 10:43 ×

kepala mamai lagi.. lantak pi lah depa nak kata apa kan.. kita teruskan apa yg nak kita luahkan.

Reply
avatar
syrupmasin
admin
17 August 2011 at 12:43 ×

blogger lah tu kak :D

Reply
avatar
ctpayong
admin
17 August 2011 at 12:55 ×

Bismillah.

Macam lagu Ramli Sarip...

"Aku menulis bukan kerna nama!"

Jadi, apa ada hal. Cuma kakCT tetap akan singgah setiap yg beri ulasan, insyaallah.

Terima kasih atas komen anda.

Reply
avatar
puanbee
admin
17 August 2011 at 13:36 ×

blogger lah tu diana haha sama je kita takat spm je , tp nak jd blogger tk perlu kelulusan heheh..

Reply
avatar
CIK TOM
admin
17 August 2011 at 14:22 ×

akak,.. nak jd blogger xperlu tgk kelulusan..yg pntg komitmen pd blog kot..hehe...

Reply
avatar
17 August 2011 at 15:18 ×

hahahaa...nak jadi blogger tak perlu kelulusan la kak. tak pernah sekolah tapi pandai menaip pun kire blogger la tu. hahhaha

Reply
avatar
MamaEma
admin
17 August 2011 at 15:19 ×

obudak tak sekolah pun ada blog tau diana

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
17 August 2011 at 16:28 ×

xkisah la apa pandangan..yg penting..sapa yg bina blog..layaklah digelar blogger..sama ada dia aktif atau n3 dia menarik itu bergantung pada panggilan lain pulak..hehee

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment