Saturday, 20 August 2011

ada yang tutup ada yang private..

Assalamualaikum...

Hari sabtu..
biasala hari sabtu ahad orang kurang berblog.
jadi hari cuti ni aku nak
mengemas kini bloglist aku tu..

Aku perasan ada blog2 yang
dah di private kan..
dan ada yang dah ditutup..
kenapa ye???

jadi blog2 yang di private kan dan ditutup tu
terpaksa la aku buang je dari bloglist aku tu..

yang tak update berbulan2 pun terpaksa aku buang.
jadi kalau nak letak blog korang dalam bloglist aku tu
sila letak blog yang aktif ye..
kalau nak letak blog yang korang buat hanya untuk
2,3 bulan,tak payah la...

klik bloglist kat tab menu
dan tinggalkan url korang kat kotak komen..


sekian...

24 comments:

  1. Assalamualaikum Diana

    jangan buang blog saya yer....he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. hoho . Myb dieorg dah xlarat 2 . Kot2 dh buat yg bru plak . Ngee

    ReplyDelete
  3. ramai kan kak yg dah private kan blog :)

    ReplyDelete
  4. jangan buang blog akak ye..akak sentiasa aktif tau..dah hampir tegar ni..hihi..

    ReplyDelete
  5. bell..bakal tak berapa nak aktif lpas raya :(

    ReplyDelete
  6. setkt ini incya-ALlah..ayie aktif mcm biasa cuma biasa ah..akhir2 pose ni..

    ReplyDelete
  7. tak sangka pulak ada yang private. macam-macam kan?

    ReplyDelete
  8. pernah teringin nak private blog mula2 dulu tapi tak best la... seronok lagi mcm ni je..

    ReplyDelete
  9. masih open....
    mungkin,...ade sebab tertentu :)

    ReplyDelete
  10. Mungkin ada sebab2 tertentu kenapa blog mereka tu tak aktif lagi..atau dah tukar domain :)

    Mcm mn kak dian link kan button page "bloglist" tu ke laman blog baru??...dah try tp tak dpt...mohon tunjuk ajar

    ReplyDelete
  11. blog saya aktif x akak? cer tanya maisara? hik3~

    ReplyDelete
  12. sebab duet tak dapat2, terus tutup blog. hehehe

    jangan buang blog saya! =D

    ReplyDelete
  13. yang pasti saya masih aktif.. hihihi..

    ReplyDelete
  14. kalau update skali sminggu jgn buang ye kak.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. yang berbulan x update tu dasat... ada juga yang tu tapi x buang. biar je :D

    ReplyDelete
  16. ezzu pun dh jumpa jgak blog yg dh tutp n yg dh private...hehehe

    ReplyDelete
  17. ramai yg hangat2 taik ayam diana..hrp2 walau dah setahun berblog saya msh kuat semangat sampai bila.

    ReplyDelete
  18. ada gak yg update tapi kat bloglist tak up-date lak. mcm problem kita dulu le..

    ReplyDelete
  19. kak diana..masuk kn blog sya taw..hehe..gurau jew..^_^

    ReplyDelete
  20. hehe..ade gak dapat yg macam tu..terpakse la delete..xkan nak smpn je blog yg dah tak aktif..huhu

    ReplyDelete
  21. hehehehe tp saya masih disini kak.x buang ag kan blog saye.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();