Blog Assignment Jejaka Terhangat: Tunjuk Ajar Ku Sifu

Assalamualaikum..

Masa mula2 kita berblog dulu mesti ada
blog lain yang kita buat sebagai rujukan dan panduan
untuk kita mantapkan lagi blog kita.
jangan main2..aku dah bawak keluar ayat skema aku tu..hheheh..



macam orang lain aku pun ada jugak blogger
yang aku anggap sifu bagi aku.bukan sorang.tapi dua.
dalam blog assigment JT kali ni aku nak
perkenalkan dua orang sifu aku yang selalu ada
setiap kali aku perlukan bantuan dan rujukan.

sifu yang pertama tak lain tak bukan Cik Tom.
banyak entry tutorial dari dia yang aku guna untuk aku cantik kan blog ni.
kalau ada masalah tentang blog
aku akan rujuk pada cik tom.
senang nak paham apa yang dia ajar.
masa aku ada masalah dengan domain ni minggu lepas
pun cik tom yang usaha contact netkl.baik kan dia??:)

sifu yang kedua pulak fariqscorpio.
yang ni kadang2 aku pun naik segan dah nak mintak tolong dia.hehhe.
takut jugak dikatanya aku kurang berusaha.asyik tanye aje.heheh
tapi dia tak kisah pun.sedaya upaya dia akan tolong
kalau aku ada masalah tentang blog
mengikut kemampuan dia.ada jugak sesetengah entry
dalam blog aku ni hasil cetusan idea sifu aku sorang ni.

ada yang nak join assignment ni klik banner ye.

untuk assigment ni aku nak tag echah

sekian..
Previous
Next Post »

15 komen disini

Click here for komen disini
6 July 2011 at 19:13 ×

wah..ramainya sifu kak....nak try masuk lah blog diowg...^-^

Reply
avatar
nelly
admin
6 July 2011 at 20:31 ×

mereka hebat !
:)

Reply
avatar
6 July 2011 at 20:49 ×

mereka memang hebat!

Reply
avatar
miaa spungen
admin
6 July 2011 at 20:53 ×

wah da mcm mntor tunjuk ajr ku sifu.. hihi tp ok la kak. slgi kite brntnye slgi tu ilmu pnuh di dada kan

Reply
avatar
Freaky
admin
6 July 2011 at 20:56 ×

nama esaimen tu yang unik. hehe

Reply
avatar
6 July 2011 at 21:09 ×

rindu cik tom..huhu

Reply
avatar
JIJI YU
admin
6 July 2011 at 21:58 ×

adik ciktom pon leh tahan jugak

Reply
avatar
wachak
admin
6 July 2011 at 22:30 ×

kita tengok sapa yg kena ... he33


dah jarang bertembung dgn ciktom semasa on9.

Reply
avatar
cucu umie
admin
6 July 2011 at 23:43 ×

assigment unik tu...aishh, lagipon kate orng tidak bersalah bertye kalo mahu berjya...

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
7 July 2011 at 00:20 ×

cam menatik je assignment JT nie..ade masa igt nak try laa..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
ghost writer
admin
7 July 2011 at 02:04 ×

dulu aku dapatkan panduan atau tutorial dari blog bro yahya..kawan aku lak cadangkan si ceeramon.

eh!nih untuk contest ker aper..hihi

Reply
avatar
Fariq
admin
7 July 2011 at 02:23 ×

uit.. kebetulan masuk sini ade entri ni... hohohoh

erk.. sifu ke?? tak sampai tahap tu lagi.. cuma berkongsi ape yg tau je.. :D

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
7 July 2011 at 09:41 ×

bagus anak murid gini..hehehe

jasamu sifu totap dikenang..

Reply
avatar
Tapak Kaki
admin
7 July 2011 at 12:20 ×

saya tak da sifu.. saya main bedal je.haha..

Reply
avatar
11 July 2011 at 18:24 ×

wahh..fariqscorpio pon ada. mmg byk blog dia dah tolong.bagus budaknya.. hehe..
sori lmbat jenguk pasal bz sket baru2 ni. nanti keputusan asaimen ni keluar jgn lupa tgk ye..=)

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment