Blog Assignment Jejaka Terhangat: Tunjuk Ajar Ku Sifu

Assalamualaikum..

Masa mula2 kita berblog dulu mesti ada
blog lain yang kita buat sebagai rujukan dan panduan
untuk kita mantapkan lagi blog kita.
jangan main2..aku dah bawak keluar ayat skema aku tu..hheheh..



macam orang lain aku pun ada jugak blogger
yang aku anggap sifu bagi aku.bukan sorang.tapi dua.
dalam blog assigment JT kali ni aku nak
perkenalkan dua orang sifu aku yang selalu ada
setiap kali aku perlukan bantuan dan rujukan.

sifu yang pertama tak lain tak bukan Cik Tom.
banyak entry tutorial dari dia yang aku guna untuk aku cantik kan blog ni.
kalau ada masalah tentang blog
aku akan rujuk pada cik tom.
senang nak paham apa yang dia ajar.
masa aku ada masalah dengan domain ni minggu lepas
pun cik tom yang usaha contact netkl.baik kan dia??:)

sifu yang kedua pulak fariqscorpio.
yang ni kadang2 aku pun naik segan dah nak mintak tolong dia.hehhe.
takut jugak dikatanya aku kurang berusaha.asyik tanye aje.heheh
tapi dia tak kisah pun.sedaya upaya dia akan tolong
kalau aku ada masalah tentang blog
mengikut kemampuan dia.ada jugak sesetengah entry
dalam blog aku ni hasil cetusan idea sifu aku sorang ni.

ada yang nak join assignment ni klik banner ye.

untuk assigment ni aku nak tag echah

sekian..
Blog Assignment Jejaka Terhangat: Tunjuk Ajar Ku Sifu Blog Assignment Jejaka Terhangat: Tunjuk Ajar Ku Sifu Reviewed by Diana Rashid on 19:00:00 Rating: 5

15 comments:

  1. wah..ramainya sifu kak....nak try masuk lah blog diowg...^-^

    ReplyDelete
  2. wah da mcm mntor tunjuk ajr ku sifu.. hihi tp ok la kak. slgi kite brntnye slgi tu ilmu pnuh di dada kan

    ReplyDelete
  3. nama esaimen tu yang unik. hehe

    ReplyDelete
  4. adik ciktom pon leh tahan jugak

    ReplyDelete
  5. kita tengok sapa yg kena ... he33


    dah jarang bertembung dgn ciktom semasa on9.

    ReplyDelete
  6. assigment unik tu...aishh, lagipon kate orng tidak bersalah bertye kalo mahu berjya...

    ReplyDelete
  7. cam menatik je assignment JT nie..ade masa igt nak try laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. dulu aku dapatkan panduan atau tutorial dari blog bro yahya..kawan aku lak cadangkan si ceeramon.

    eh!nih untuk contest ker aper..hihi

    ReplyDelete
  9. uit.. kebetulan masuk sini ade entri ni... hohohoh

    erk.. sifu ke?? tak sampai tahap tu lagi.. cuma berkongsi ape yg tau je.. :D

    ReplyDelete
  10. bagus anak murid gini..hehehe

    jasamu sifu totap dikenang..

    ReplyDelete
  11. saya tak da sifu.. saya main bedal je.haha..

    ReplyDelete
  12. wahh..fariqscorpio pon ada. mmg byk blog dia dah tolong.bagus budaknya.. hehe..
    sori lmbat jenguk pasal bz sket baru2 ni. nanti keputusan asaimen ni keluar jgn lupa tgk ye..=)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.