Breaking

Tuesday, 28 June 2011

Segmen Jom Kipas Blogger

Assalamualaikum....
INI STICKY POST!
ENTRY BARU ADA KAT BAWAH YE..:)







aku nak buat semen ni..segmen ni kesinambungan dari segmen yang Fariqscorpio
buat dulu..tajuk segmen ni "jom kipas blogger"

syaratnye senang je..

*copy gambar kat atas dan link kan ke entry ini.


*buat entry tajuk "Segmen Jom Kipas Blogger"


*dalam entry tu korang kipas la mana2 blogger yang korang suka..
ceritakan kenapa korang suka blog dia..
(tak boleh kipas aku)


*letak satu link entry blogger tu yang korang suka..


*tinggalkan link entry korang kat tempat komen di entry ini.
(syarat pun sama je macam dulu..)


tak payah tag sesapa pun..

aku akan pilih 6 orang yang kipas paling best sekali..
kemudian dia boleh letak banner dia kat kotak iklan tu
selama sebulan....
ok?

boleh buat??

tarikh tutup sampai 29/6/2011 jam 12 malam.

sekian...

38 comments:

  1. akak.. takyah link kan ke saya punya entri tu la.. takut kang ade yg submit link kat entri saya pulok.. :P

    ReplyDelete
  2. oooo... kak liza suka jugak mengipas ni.. mengipas nak mintak belanja. mmm .. saper ye yg kak liza nak kipas ni. nak kipas diana tak boleh le pulak.. jap nak memikir.

    ReplyDelete
  3. Dah join n hit ur follow button as well..kipas2, 3 sepuloh 3 sepuloh...


    http://marinafazli.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Nanti join k...ada keja sikit nak buat, hehe...curi line ofis je haha :)

    ReplyDelete
  5. menarik ni.. harap2 akak berkesempatan nak join..

    ReplyDelete
  6. good luck ! diana segmen KSRS pun daha de jom layan..

    ReplyDelete
  7. bagi sapa2 yang menyertainya,selamat mencuba nasib untuk menang.

    ReplyDelete
  8. Ingat kipas boss jer. Huhuhu

    ReplyDelete
  9. akak sya join(@_@)

    http://manjamiloo.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    ReplyDelete
  10. joinZ
    http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    ReplyDelete
  11. nati saya join..sblum 29/7..hehehe...

    ReplyDelete
  12. kipas tak reti..

    biasa pakai ekon jer..

    aci dok???

    ReplyDelete
  13. waa menarik nie D ..
    selamat berkipas lipas ekekeke :)

    ReplyDelete
  14. kipas jgn x kipas...x cukup sejuk kasi aircond skali...hahaha

    ReplyDelete
  15. hehe..best2, tp tumpang bace je kot..xtau nak kipas blogger mane..:)

    ReplyDelete
  16. wah menarik nie kak , kalau ada masa terluang leh join sama nie..

    ReplyDelete
  17. Nak join tapi cam tak berapa pandai plak nak kipas.. :>)

    ReplyDelete
  18. aduh..sape yang saya nak kipas nie..jap2..pikir jap..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. x sempat2 lagi nk jOin ni.... tgh pk2 sape yang sy nk kipas... hehehehe....

    ReplyDelete
  20. Kipas angin ke kipas tangan?

    ReplyDelete
  21. menarik2... nanti lau sempat nabilah join. :)

    ReplyDelete
  22. adei..akak.. saya x reti nk kipas2 ni... t beku plak..heheheh

    ReplyDelete
  23. Okeh.. sy jOin ye kak...
    http://hyzcreative.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    ReplyDelete
  24. hihi..segmen menarik je ni..da lme myepi lam blog...dah xmaju da blog yaty...hiiii;(

    ReplyDelete
  25. kipas jangan tak kipas ^^

    ReplyDelete
  26. menarik tu diana, tp x dan nk kipas skang ni..sob sob sob..

    ReplyDelete
  27. nak kipas sapa ni... kena take time la sbb dah xleh kipas diana he3

    ReplyDelete
  28. panas woo arini.. kipas bodi sendiri je la.. boleh?

    ReplyDelete
  29. saya dah menjoinkan diri..hehee

    http://sarah-najwan.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    ReplyDelete
  30. Wow..bes2 jao agi nak g kipass..:)

    ReplyDelete
  31. Udah join....
    http://cucutunteja.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    ReplyDelete
  32. join jugaklah

    http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    ReplyDelete
  33. Almak...kipas2 ni tak berapa pandai....

    ReplyDelete
  34. ok kak saya join..haha..mintak2 jgn kena disqualified da laa..hehe..nak link gmbar sy tak reti tp sy tag nama akak buleh??hehehe

    http://striderbuzz.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  35. saya sebagai pengipas berkala...

    http://nuramalinayazid.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

    saya join segmen kak diana yg pertama?

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox