Segmen Jom Kipas Blogger

Assalamualaikum....
INI STICKY POST!
ENTRY BARU ADA KAT BAWAH YE..:)







aku nak buat semen ni..segmen ni kesinambungan dari segmen yang Fariqscorpio
buat dulu..tajuk segmen ni "jom kipas blogger"

syaratnye senang je..

*copy gambar kat atas dan link kan ke entry ini.


*buat entry tajuk "Segmen Jom Kipas Blogger"


*dalam entry tu korang kipas la mana2 blogger yang korang suka..
ceritakan kenapa korang suka blog dia..
(tak boleh kipas aku)


*letak satu link entry blogger tu yang korang suka..


*tinggalkan link entry korang kat tempat komen di entry ini.
(syarat pun sama je macam dulu..)


tak payah tag sesapa pun..

aku akan pilih 6 orang yang kipas paling best sekali..
kemudian dia boleh letak banner dia kat kotak iklan tu
selama sebulan....
ok?

boleh buat??

tarikh tutup sampai 29/6/2011 jam 12 malam.

sekian...
Previous
Next Post »

38 komen disini

Click here for komen disini
Fariq
admin
24 June 2011 at 05:57 ×

akak.. takyah link kan ke saya punya entri tu la.. takut kang ade yg submit link kat entri saya pulok.. :P

Reply
avatar
24 June 2011 at 07:57 ×

oooo... kak liza suka jugak mengipas ni.. mengipas nak mintak belanja. mmm .. saper ye yg kak liza nak kipas ni. nak kipas diana tak boleh le pulak.. jap nak memikir.

Reply
avatar
Marina
admin
24 June 2011 at 09:10 ×

Dah join n hit ur follow button as well..kipas2, 3 sepuloh 3 sepuloh...


http://marinafazli.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Reply
avatar
Elih Japahar
admin
24 June 2011 at 09:50 ×

Nanti join k...ada keja sikit nak buat, hehe...curi line ofis je haha :)

Reply
avatar
Hanis Azla
admin
24 June 2011 at 10:26 ×

menarik ni.. harap2 akak berkesempatan nak join..

Reply
avatar
puanbee
admin
24 June 2011 at 10:26 ×

good luck ! diana segmen KSRS pun daha de jom layan..

Reply
avatar
ghost writer
admin
24 June 2011 at 13:01 ×

bagi sapa2 yang menyertainya,selamat mencuba nasib untuk menang.

Reply
avatar
sop
admin
24 June 2011 at 13:21 ×

Ingat kipas boss jer. Huhuhu

Reply
avatar
anakNordin
admin
24 June 2011 at 14:25 ×

akak sya join(@_@)

http://manjamiloo.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
24 June 2011 at 16:01 ×

joinZ
http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
24 June 2011 at 16:07 ×

nati saya join..sblum 29/7..hehehe...

Reply
avatar
24 June 2011 at 16:25 ×

kipas tak reti..

biasa pakai ekon jer..

aci dok???

Reply
avatar
ieda
admin
24 June 2011 at 16:58 ×

waa menarik nie D ..
selamat berkipas lipas ekekeke :)

Reply
avatar
24 June 2011 at 18:41 ×

kipas jgn x kipas...x cukup sejuk kasi aircond skali...hahaha

Reply
avatar
Wanie
admin
24 June 2011 at 19:48 ×

hehe..best2, tp tumpang bace je kot..xtau nak kipas blogger mane..:)

Reply
avatar
Amy Syaquena
admin
24 June 2011 at 20:27 ×

wah menarik nie kak , kalau ada masa terluang leh join sama nie..

Reply
avatar
Myra Jay
admin
24 June 2011 at 22:22 ×

Nak join tapi cam tak berapa pandai plak nak kipas.. :>)

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
24 June 2011 at 22:24 ×

aduh..sape yang saya nak kipas nie..jap2..pikir jap..hehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
hyz
admin
24 June 2011 at 22:38 ×

x sempat2 lagi nk jOin ni.... tgh pk2 sape yang sy nk kipas... hehehehe....

Reply
avatar
JR Online
admin
24 June 2011 at 22:56 ×

Kipas angin ke kipas tangan?

Reply
avatar
ciknabil-a
admin
25 June 2011 at 03:22 ×

menarik2... nanti lau sempat nabilah join. :)

Reply
avatar
senyumSOYA
admin
25 June 2011 at 07:49 ×

adei..akak.. saya x reti nk kipas2 ni... t beku plak..heheheh

Reply
avatar
hyz
admin
25 June 2011 at 09:26 ×

Okeh.. sy jOin ye kak...
http://hyzcreative.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Reply
avatar
Miss Yaty
admin
25 June 2011 at 15:40 ×

hihi..segmen menarik je ni..da lme myepi lam blog...dah xmaju da blog yaty...hiiii;(

Reply
avatar
kiwi
admin
25 June 2011 at 17:12 ×

kipas jangan tak kipas ^^

Reply
avatar
Mama Hanim
admin
25 June 2011 at 23:39 ×

menarik tu diana, tp x dan nk kipas skang ni..sob sob sob..

Reply
avatar
Sofya
admin
26 June 2011 at 18:37 ×

nak kipas sapa ni... kena take time la sbb dah xleh kipas diana he3

Reply
avatar
27 June 2011 at 14:14 ×

panas woo arini.. kipas bodi sendiri je la.. boleh?

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
27 June 2011 at 15:32 ×

saya dah menjoinkan diri..hehee

http://sarah-najwan.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Reply
avatar
juanita
admin
27 June 2011 at 15:39 ×

Wow..bes2 jao agi nak g kipass..:)

Reply
avatar
27 June 2011 at 16:00 ×

seronoknya segmen ni!

kekeke

Reply
avatar
27 June 2011 at 17:53 ×

Udah join....
http://cucutunteja.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Reply
avatar
miss aiai
admin
27 June 2011 at 20:08 ×

join jugaklah

http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Reply
avatar
JR Online
admin
27 June 2011 at 22:27 ×

Almak...kipas2 ni tak berapa pandai....

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
27 June 2011 at 23:36 ×

ok kak saya join..haha..mintak2 jgn kena disqualified da laa..hehe..nak link gmbar sy tak reti tp sy tag nama akak buleh??hehehe

http://striderbuzz.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
NurAmal
admin
28 June 2011 at 11:09 ×

saya sebagai pengipas berkala...

http://nuramalinayazid.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kipas-blogger.html

saya join segmen kak diana yg pertama?

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment