PEMENANG JOM KIPAS BLOGGER

Assalamualaikum.....




selamat malam semua..
malam ni nak umumkan pemenang segmen aku yang pertama..
segmen jom kipas blogger.
ni senarai peserta..

tia
marina fazli
manja milo
zarul farhana
hyz
sarahnajwan
cucu tun teja
ini cerita kulha
azlan
amal

dah tau kan ganjaran nya apa???
pada yang tak tau..
6 orang akan dipilih untuk diletakkan
banner blog dia kat tapak iklan blog aku ni
selama sebulan.dan 4 orang lagi aku akan review
blog dia dan tinggalkan link dia orang di 20 blog ..
maknanya aku tolong blogwalking untuk korang..ok??

6 orang yang aku pilih untuk diletak kan banner nye :

zarul farhana
sarahnajwan
amal
azlan
cucu tun teja
hyz

jangan lupa buat banner..nanti nak letak kat kotak iklan ok..

dan 4 orang lagi yang terpilih untuk direview blog nye
hari isnin nanti baru aku review blog dan start bw untuk korang semua ye..

tia
marina fazli
manja milo
ini cerita kulha

tahniah pada semua..
dan terima kasih pada yang join.

sekian..

Post a comment

12 Comments

  1. wah dah ade pemenang..
    tahniah utk semua..

    baik kak diana kite tolong kipas..hehe

    ReplyDelete
  2. sya x mng..x pa lah..
    nnt kalu akak buat ptandingan lagi sya join..

    (@_-)

    ReplyDelete
  3. ehhh trpilih gak...
    tq2...
    tp xda banner lak...tgu2 t nk wat banner....

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dpt dlm senarai utk banner tu...

    huk huk..saya tak ada banner..nk buat pom xreti...awk tlg buatkan utk saya bule?...saya terima aje apa shj designnya..hehee

    demand lak saya ni..heeehe
    harap awk sudi buat utk saya..

    ReplyDelete
  5. time kasih... sy nyer amek kat blog je la ye kak.. :)

    ReplyDelete
  6. ohyeahhh! Tia menang . first lagi . hehe . sorry kak lambat baca . blogspot memang problem je ..

    terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  7. wah,...mekasih a lot...hehehe...nnt dah ada banner akn saya khabarkan pd akak

    ReplyDelete
  8. tahniah semua ! .. sukeee nanti ieda terjah mereka ya D :)

    ReplyDelete
  9. terime kasih diana....lambat tengok..ke'busy'an...

    ReplyDelete
  10. ...wah menang keh? alhamdulillah... trimas kepada juri yang mengadili.. cewah.... banner? nk wat camner tuh? ( sowie lambat reply.... g bercoti... ni baru balik bercoti )

    ReplyDelete
  11. wah saya menang ker???hehe..1st saya nak ucap syukur kepada tuhan kerana menang..tak lupa juga kepada krew2 produksi yang banyak membantu saya..kepada abg jai!!!ur the best..pada mak long saya yang banyak bagi idea..tak lupa juga kepada peminat2 kat hujung..haha..korang memang best laa..tak tak lupa kepada echa yang sudi dikipas..heheheh

    p/s: cam memang award anugerah bintang popular gak rasanya..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. kak, ni banner saya....
    http://cucutunteja.blogspot.com/

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)