OK pun risau..tak ok pun risau!

Assalamualaikum..

selamat malam semua..
siang tadi sana sini blogger merungut tak dapat log in blog..
gara2 tak boleh log in tu blog aku sangat kurang komen nya hari ni..
seratus pun tak sampai..
traffic macam biasa je..
tapi komen tak capai target,huhu..

Bila semua orang merungut tak boleh log in
aku pun jadi risau jugak..
sebab blog aku ok je..
hari tu masa blog aku kena hack
aku risau je sebab blog orang ok ..
blog aku tak ok..

hari ni bila blog orang tak ok
pun aku risau jugak sebab blog aku je yang ok..
heheheh...
korang pening tak ayat aku ni??
memang aku nak bagi korang pening pun..

sebenarnye hari ni ada entry banyak nak publish tapi
tak jadi la bila ramai yang ada masalah
dengan blogspot ni..
makanya hari ni 5 entry saja ok..

kita bawak je la entry basi
ke esok hari..

sekian...

entah hape2 entry ni.:p

Post a comment

23 Comments

  1. tu maknanya akak tu pembelog tegarrr..semua nak rungsing.hahaaha

    ReplyDelete
  2. ya ka...
    ptg td bka blog ok ja...pas2 bka len mlm nie dh xleh nk log in gak...
    tue gna google crome...
    bla gna mozila bleh plak...

    ReplyDelete
  3. haha..takpe, yang penting orang yg bace paham..
    sy punye blog rasenye takde problem pun hari ni..die berperingkat tak?huhu

    5 entry dah banyak tu kak..hehe
    moga esok target akak sampai la ye..:)

    ReplyDelete
  4. haha..tak sempat nak cuak..tak tau pon sal kejadian ni..baghu balik keje ni

    ReplyDelete
  5. blog saya ok je hari ni..dapat login seperti biasa dan dapat juga komen ke blog kawan2 macam biasa.. :)

    ReplyDelete
  6. haha bila baca ayat akak. saya tepuk dahi kerana penin dan terbawa-bawa dengan ayat ni. huhu

    ReplyDelete
  7. haha..patut la akak, echah ngn sis Lm gelabah2 td kat fb eh. adoi.

    ReplyDelete
  8. 5 je? tu pun da banyak..hihi.untungla ok je

    ReplyDelete
  9. aah kak.rara tension giler taw.badmood 1 hari.huh.dpt 1 entry je rini.mmg lah.huh! akk rara nk pakai hosting sendiri lah.tolong ajar.

    ReplyDelete
  10. betul juga..kdg2 risau sebab kita ok org lain tak ok...kot2 ada something wrong kat kita ni hehehe...

    ReplyDelete
  11. haha..risau oo kak ta bole bukak..gile sedeh..nk komen2 pon ta bole..adoii..naseb dah oke :)

    ReplyDelete
  12. akak setuju dgn komen ecah tu.. bila masalah blogspot boleh buatkan diana rungsing mmg blogger tegarlah diana ni.. he..he..

    akak pun kena juga.. gelabah betul jdnya.. ingatkan akak sorang.. puaslah mengodek.. tp tetap juga tak menjadi.. Alhamdulillah ptg td dah okey.. lega...

    ReplyDelete
  13. ramia jugak yg tk leh login ehh...knape laa ngan blogspot ni ye..:)

    ReplyDelete
  14. mmg saya pom kena diana..
    xle nok survey2 sb terlibat ngan sukan skoloh..

    balik sukan siap2..xtgk blog..kol 10 baru bkak..error lagi..tu yg sempat jerit kat smix awk..huhu..

    skrg da ok.seb baik..sblum tido..komen dulu..hehehee

    ReplyDelete
  15. BLOG MUNNA DARI PAGI TAK BOLEH LOG IN...MLM BARU OK .... 5 N3 DAH KIRA SUPERB DIANA...MUNNA NAK BUAT 1 N3 PUN BERCINTA RASANYA

    ReplyDelete
  16. akak ade domain sendiri.akak tak perlu risau sumer tu..ok?

    ReplyDelete
  17. Azhafizah[フィザ]
    @
    mana boleh tak risau..
    baru kemarin blog akak kena hack..
    di saat semua bersuka ria akak sorang je berduka...
    heheheh

    ReplyDelete
  18. kehkeh...ayie nak komen petng tadi asik bad request..aishh, mcm nie mcm nak tukar kepada domain jer..hoho incya-Allah esok okay mcm biase kot blogspot..

    ReplyDelete
  19. Mak oiii... nayaknya entry... 5 tu... idea banyaknya!!!! 0_0

    ReplyDelete
  20. salam kenal diana, smlm saya pun ada problem nak sign in blogger. tapi dah settle dgn nasihat sorang blogger tu. lega!
    mula2 risau ingatkan blog saya yg problem..sbb saya baru je b'jinak2 jadi blogger.

    ReplyDelete
  21. patutlah tak terima komen.

    ReplyDelete
  22. 5 N3????
    melecet lagik la jari2 ai yg gebu-gebas ni..hikhiks!

    rasa mcm nak resign jer menjadi blogger tegar bila blog takleh bukak.. :(

    ReplyDelete
  23. blog akak special kot..blogger .Inc pun tak berani nak usik..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)