maisara::blog

ASsalamualaikum...



Aduh..
sakit jari aku membalas jejak hari ni..
mau tak sakit,bnyak giler..
aku rasa adala 100 blog aku singgah hari ni..
belum campur dengan blog blogger2 yang kat bloglist tu..
dah la broadband slow malam ni.
siku aku pulak tengah sakit ni..
apa punca pun tak tahu la..
masa kat kampung semalam tak pulak rasa sakit..
balik umah sakit pulak..

belum campur lagi dengan kain baju yang belum siap tu..
ada sikit lagi nak jemur tu..
penyidai tak muat pulak,.,
tu la yang tak bestnya bila balik kampung.
banyak baju nak kena basuh.

maisara pun baik kemain hari ni..
tak banyak karenah..
cuma sibuk nak ajak ke kedai je.
nak makan aiskrim katanya..

Maisara:ibu..basuh baju cepat sikit.

Ibu:kenapa pulak..

maisara:nak ajak ibu pi kedai..maisara nak aiskrim..

Ibu:ibu tak larat la hari ni.tangan ibu sakit ni.ajak ayah la nanti..

maisara:tu la..ibu asyik buat blog saja..sebab tu tangan sakit.

Ibu:tak de kena mengena dengan blog.

Maisara:sudah la ibu..jangan buat blog dah.bagi maisara pulak nak melukis ni..
kalau tangan sakit nanti,nak pegi hospital???
kena makan ubat tau..

huh!!dia yang takut pi hospital..
nak takut2 kan aku pulak..
tak takut pun....!!!!

**mood berblog masih kelaut..
gara2 rasa bersalah banyak blog tak sempat nak
singgah lagi..jadi entry kena dikurangkan sebab nak
tumpu pada balas jejak dulu..heheheh

sekian...
Previous
Next Post »

28 komen disini

Click here for komen disini
sarah-najwan
admin
27 June 2011 at 23:11 ×

hehe..slow n steady diana balas jejaknya..sambil balas sambil bern3..

saya yg xkemana2 pom..xsempat nk terjah seme hari ni dgn kes haru biru tertinggal kunci rumah..huhu

baca esok deh storinya..mlm ni saya dah siapkn n3 utk esok sb esok lagi mega BIZI..projek majalah sekolah..huhu

Reply
avatar
~Kisah Hati~
admin
27 June 2011 at 23:19 ×

hehhee...comel maisarah... pandai ckp... :)

Reply
avatar
28 June 2011 at 00:08 ×

sy rsa cmni jgak.. klau sehari byk kuar en3 msti bW terjejas sikit.. apa2 pun sy usaha balas jejak kt semua yg singgah tuu ^^

Reply
avatar
Omu Rice
admin
28 June 2011 at 00:23 ×

omu singgah sini...omu kembali berblog...dan bw...lama gak tinggal...betul tu...cian kt mana2 yang datang...tp sy tak balas...tp start sekrg sy mula balas jejak....trima la balik kedatangan sy....hehehe.

Reply
avatar
ecah mashuri
admin
28 June 2011 at 00:43 ×

sape suruh ramai sgt peminat,.ehehehehe

Reply
avatar
28 June 2011 at 01:06 ×

alahai sis..dorang paham tu kot....jaga diri bebaik...

Reply
avatar
syrupmasin
admin
28 June 2011 at 01:12 ×

haha..sian akak :D

Reply
avatar
ciknabil-a
admin
28 June 2011 at 01:26 ×

hehe sian akk. sabor jew la.. :P

akk jom komen sikit entry baru nabilah. :)

Reply
avatar
Freaky
admin
28 June 2011 at 01:43 ×

hehe jejak tu takpe kak. janji entri kene selalu ada..

Reply
avatar
atien
admin
28 June 2011 at 02:10 ×

rajinnya menjejak...
sampai 100 sekali...bagus2..

Reply
avatar
cucu umie
admin
28 June 2011 at 02:42 ×

jejak slow2 kak..grenty orng fham..hehe

Reply
avatar
Fariq
admin
28 June 2011 at 05:06 ×

haha.. maisara maisara.. nak kena babap ni takutkan ibu.. hehehe


btw kak.. awat tak bley masuk blog ni dari domain.. saya masuk pon ni guna url lama akak.. pelik sungguh.. sok pagi ok la kot.. kalo tak ok contact netkl ye..























(-_-- )v

Reply
avatar
Aku Ibu Muda
admin
28 June 2011 at 08:36 ×

bijak sungguh maisara!

Reply
avatar
hyz
admin
28 June 2011 at 09:57 ×

hahahha bijak si maisara tuh.... kn mama dia dah kn perli.. ekkeke

Reply
avatar
MamaEma
admin
28 June 2011 at 15:09 ×

a'ah..sudah2 lah tu buat entri.. hehe

Reply
avatar
tiefazatie
admin
28 June 2011 at 17:50 ×

haha..comel je nie..hehe

Reply
avatar
echaRierie
admin
28 June 2011 at 18:09 ×

haha..comel..xpe buat slow2 ikut limit broadband jgk..hehehe..

Reply
avatar
Encik MamaT
admin
28 June 2011 at 22:34 ×

hahaha... adeh.... maisarah ni.... hehehe.... kalo sakit jangan biar lama2.. kang melarat lak :) semoga cepat sembuh...

Reply
avatar
JR Online
admin
28 June 2011 at 23:46 ×

Jejak sampai 100? Hebatnya...

Reply
avatar
Roti Telur
admin
29 June 2011 at 00:03 ×

wow..jejak smpai 100..mantop..

Reply
avatar
mumui
admin
29 June 2011 at 00:32 ×

petah juga maisara tu bercakap... hehehe.... slow2 la bw ya.... =)

Reply
avatar
mumui
admin
29 June 2011 at 00:32 ×

petah juga maisara tu bercakap... hehehe.... slow2 la bw ya.... =)

Reply
avatar
29 June 2011 at 09:41 ×

ho yeah! ho yeah!

akhirnya dpt jugak masuk sini.. :)

Reply
avatar
simply nana
admin
29 June 2011 at 09:48 ×

anak2 skang memang cerdik & petah berkata2...hik3.kadang tu sampai kita leh terdiam dengan kata2 mereka...

Reply
avatar
29 June 2011 at 10:35 ×

moga tgn tu cpt baik ye diana..siannyer.

Reply
avatar
29 June 2011 at 13:54 ×

tu lah kan kak.kalau balik kg,yg tak lalu nya kain lah.mmg banyak.tak tau lah knp.

akk maisara tau blog tu apa eh.heheh gud2.

Reply
avatar
Tapak Kaki
admin
29 June 2011 at 15:38 ×

torkono pulak mama dia..kena sindir ngan maisara.hehe..

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
29 June 2011 at 23:04 ×

kah..kah..kah..(gelak guling2 smapai kedan depan rumah)..hahaha..camamana akak leh kena sindir ngan maisara..hahaha..spechless...hehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment