Thursday, 30 June 2011

OK pun risau..tak ok pun risau!

Assalamualaikum..

selamat malam semua..
siang tadi sana sini blogger merungut tak dapat log in blog..
gara2 tak boleh log in tu blog aku sangat kurang komen nya hari ni..
seratus pun tak sampai..
traffic macam biasa je..
tapi komen tak capai target,huhu..

Bila semua orang merungut tak boleh log in
aku pun jadi risau jugak..
sebab blog aku ok je..
hari tu masa blog aku kena hack
aku risau je sebab blog orang ok ..
blog aku tak ok..

hari ni bila blog orang tak ok
pun aku risau jugak sebab blog aku je yang ok..
heheheh...
korang pening tak ayat aku ni??
memang aku nak bagi korang pening pun..

sebenarnye hari ni ada entry banyak nak publish tapi
tak jadi la bila ramai yang ada masalah
dengan blogspot ni..
makanya hari ni 5 entry saja ok..

kita bawak je la entry basi
ke esok hari..

sekian...

entah hape2 entry ni.:p

PEMENANG JOM KIPAS BLOGGER

Assalamualaikum.....




selamat malam semua..
malam ni nak umumkan pemenang segmen aku yang pertama..
segmen jom kipas blogger.
ni senarai peserta..

tia
marina fazli
manja milo
zarul farhana
hyz
sarahnajwan
cucu tun teja
ini cerita kulha
azlan
amal

dah tau kan ganjaran nya apa???
pada yang tak tau..
6 orang akan dipilih untuk diletakkan
banner blog dia kat tapak iklan blog aku ni
selama sebulan.dan 4 orang lagi aku akan review
blog dia dan tinggalkan link dia orang di 20 blog ..
maknanya aku tolong blogwalking untuk korang..ok??

6 orang yang aku pilih untuk diletak kan banner nye :

zarul farhana
sarahnajwan
amal
azlan
cucu tun teja
hyz

jangan lupa buat banner..nanti nak letak kat kotak iklan ok..

dan 4 orang lagi yang terpilih untuk direview blog nye
hari isnin nanti baru aku review blog dan start bw untuk korang semua ye..

tia
marina fazli
manja milo
ini cerita kulha

tahniah pada semua..
dan terima kasih pada yang join.

sekian..