Breaking

Friday, 15 April 2011

tolong!!!!!tolong!!!!!!

Assalamualaikum...

ini sticky post!!
entry baru ada kat bawah entry ini..:p

Nak mintak tolong sikit boleh dak??
tolong undi BLOG PERJALANAN INI dan
BLOG SITI SAFIYYAH kat
BLOG PILIHAN MALAYSIA ya...
undian ditutup pada
15 April 2011 jam 11 malam..


terima kasih...:p


sekian..

22 comments:

  1. sy klik kt link BPM tu, tp xleh masuk pun kak.. knapa?

    ReplyDelete
  2. solihin..kak diana salah letak link tu.

    erk baru pasan pasal ni. muahaha. nasib kak diana cakap. ok nak suh org vote gak ler. :p

    ReplyDelete
  3. Ok..nanti ellen vote kan padin dan adik siti tu..hehehe....

    ReplyDelete
  4. okay kak..yaty da siap vote mereka :)

    ReplyDelete
  5. dah undi dari ritu.. kehkeh

    ReplyDelete
  6. hahaha.. vote 4 me okie.. ngee.. just joke..

    ReplyDelete
  7. dah vote dah.... nice entry

    ReplyDelete
  8. ecah tulun ecah tulun.hehhe

    ecah mashuri.

    ReplyDelete
  9. gudluck gudluck..mcm ner nak undi ni..
    like je eehh??

    ReplyDelete
  10. blog sis diana takde??hehee takpe,nak vote gak ni..gudluck tuk dorg ye..layann

    ReplyDelete
  11. tolong3..sy dtg awl pgi ni,tgk2 sis tak berupdate lagi..hehee takpe,nanti dtg sy lagi.baaaiii

    *jgn lupa bagi mkn kat maisara,maisara apa cite?mcm diam je tu..ermmm rindulah,ehehee apa kata celitkan pic dia dalam satu dua entry sehari...kan bagus, tak payah pasal kelakuan pelik,kelakuan elok pun ok ma ,jnji entry...
    oh maisara

    ReplyDelete
  12. ok..dah vote dah...good luck..!! :)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    BLOGGING..SAMPAI BILA ??

    ReplyDelete
  13. padin punya pasal, awal2 belalang dah vote...hee

    ReplyDelete
  14. dah vote..anyway..thanks for teguran..special entry ni for u..

    http://www.eyriqazz.com/2011/04/saya-dah-lama-tak-pi-blog-dia.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox