Jumaat, 15 April 2011

tolong!!!!!tolong!!!!!!

Assalamualaikum...

ini sticky post!!
entry baru ada kat bawah entry ini..:p

Nak mintak tolong sikit boleh dak??
tolong undi BLOG PERJALANAN INI dan
BLOG SITI SAFIYYAH kat
BLOG PILIHAN MALAYSIA ya...
undian ditutup pada
15 April 2011 jam 11 malam..


terima kasih...:p


sekian..

22 ulasan:

hana berkata...

ok..
vote skang jugak

=D

Solihin Zubir berkata...

sy klik kt link BPM tu, tp xleh masuk pun kak.. knapa?

Siti Safiyyah berkata...

solihin..kak diana salah letak link tu.

erk baru pasan pasal ni. muahaha. nasib kak diana cakap. ok nak suh org vote gak ler. :p

ShErA berkata...

shera dah vote... (^_^)

Flo Christy Ellen berkata...

Ok..nanti ellen vote kan padin dan adik siti tu..hehehe....

LindaRahim berkata...

done klicking...

nelly berkata...

nelly undi ..^^

kella berkata...

ok nanti kita undi! :D

Miss Yaty berkata...

okay kak..yaty da siap vote mereka :)

Fariq berkata...

dah undi dari ritu.. kehkeh

HairiAks berkata...

hahaha.. vote 4 me okie.. ngee.. just joke..

Wanzi berkata...

dah vote dah.... nice entry

shahjiehan berkata...

wah!! good luckkkk

jom baca dan komen Arab Saudi mahu bina bangunan tertinggi 1.6 km

Tanpa Nama berkata...

ecah tulun ecah tulun.hehhe

ecah mashuri.

Far8 budak baik berkata...

gudluck gudluck..mcm ner nak undi ni..
like je eehh??

Woofer Storm berkata...

blog sis diana takde??hehee takpe,nak vote gak ni..gudluck tuk dorg ye..layann

Woofer Storm berkata...

tolong3..sy dtg awl pgi ni,tgk2 sis tak berupdate lagi..hehee takpe,nanti dtg sy lagi.baaaiii

*jgn lupa bagi mkn kat maisara,maisara apa cite?mcm diam je tu..ermmm rindulah,ehehee apa kata celitkan pic dia dalam satu dua entry sehari...kan bagus, tak payah pasal kelakuan pelik,kelakuan elok pun ok ma ,jnji entry...
oh maisara

Liza @ Adzriel AB berkata...

uishhhh... kena tolong ni..

nabilah_2908 berkata...

ok..dah vote dah...good luck..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOGGING..SAMPAI BILA ??

Belalang Hijau berkata...

padin punya pasal, awal2 belalang dah vote...hee

Eyriqazz berkata...

dah vote..anyway..thanks for teguran..special entry ni for u..

http://www.eyriqazz.com/2011/04/saya-dah-lama-tak-pi-blog-dia.html

A retarded kitty berkata...

insya-Allah

Related Posts with Thumbnails