Friday, 15 April 2011

tolong!!!!!tolong!!!!!!

Assalamualaikum...

ini sticky post!!
entry baru ada kat bawah entry ini..:p

Nak mintak tolong sikit boleh dak??
tolong undi BLOG PERJALANAN INI dan
BLOG SITI SAFIYYAH kat
BLOG PILIHAN MALAYSIA ya...
undian ditutup pada
15 April 2011 jam 11 malam..


terima kasih...:p


sekian..

22 comments:

hana said...

ok..
vote skang jugak

=D

Solihin Zubir said...

sy klik kt link BPM tu, tp xleh masuk pun kak.. knapa?

Siti Safiyyah said...

solihin..kak diana salah letak link tu.

erk baru pasan pasal ni. muahaha. nasib kak diana cakap. ok nak suh org vote gak ler. :p

ShErA said...

shera dah vote... (^_^)

Flo Christy Ellen said...

Ok..nanti ellen vote kan padin dan adik siti tu..hehehe....

LindaRahim said...

done klicking...

nelly said...

nelly undi ..^^

kella said...

ok nanti kita undi! :D

Miss Yaty said...

okay kak..yaty da siap vote mereka :)

Fariq said...

dah undi dari ritu.. kehkeh

HairiAks said...

hahaha.. vote 4 me okie.. ngee.. just joke..

Wanzi said...

dah vote dah.... nice entry

shahjiehan said...

wah!! good luckkkk

jom baca dan komen Arab Saudi mahu bina bangunan tertinggi 1.6 km

Anonymous said...

ecah tulun ecah tulun.hehhe

ecah mashuri.

Far8 budak baik said...

gudluck gudluck..mcm ner nak undi ni..
like je eehh??

Woofer Storm said...

blog sis diana takde??hehee takpe,nak vote gak ni..gudluck tuk dorg ye..layann

Woofer Storm said...

tolong3..sy dtg awl pgi ni,tgk2 sis tak berupdate lagi..hehee takpe,nanti dtg sy lagi.baaaiii

*jgn lupa bagi mkn kat maisara,maisara apa cite?mcm diam je tu..ermmm rindulah,ehehee apa kata celitkan pic dia dalam satu dua entry sehari...kan bagus, tak payah pasal kelakuan pelik,kelakuan elok pun ok ma ,jnji entry...
oh maisara

Liza @ Adzriel AB said...

uishhhh... kena tolong ni..

nabilah_2908 said...

ok..dah vote dah...good luck..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOGGING..SAMPAI BILA ??

Belalang Hijau said...

padin punya pasal, awal2 belalang dah vote...hee

Eyriqazz said...

dah vote..anyway..thanks for teguran..special entry ni for u..

http://www.eyriqazz.com/2011/04/saya-dah-lama-tak-pi-blog-dia.html

A retarded kitty said...

insya-Allah

Related Posts with Thumbnails