susahnye jadi blogger!!

Assalamualaikum...

Aduhai..
3 hari tak buka blog sangat la rindu..
bukan tak bukak langsung.
buka untuk update je..
tak sempat nak jalan2 blog korang.
balik dari kampung sibuk dengan kain baju pulak..
ni pun mesin basuh sedang berputar..
nak buat cemana..aku kan isteri yang baik..
wakakkakka...

Bila kita dah 2,3 hari tinggal blog,
benda pertama yang kita fikir ialah..
"diaorang marah ke aku tak singgah blog depa..?"
heheh.kan??ke korang pikir tak sama dengan aku??

bila buka je blog cepat2 check komen..
kalau ada sepuluh je ok lah kan??
tapi kalau ada 10 ratus??
ha..naya??nak balas jejak tu
mau sampai 3 minggu tak habis2 lagi..
hahahah..
mujur komen aku sikit je..:p

itu baru tang komen..
kalau kat shoutbox lagi naya..
seram!!heheh..
mujur la kat shoutbox kita akan buat "dekkkk" je..hehehh..

dah jenguk2 komen dan shoutbox
baru la berkira2 nak update post baru.
kalau tak de post baru
nanti pembaca2 setia lari pulak...
hehehh..sekurang-kurangnye masa kita
balas jejak satgi ada lah blogger2 lain yang nampak kita
kat tengah jalan dan singgah2 blog kita...kan??

erm...
susah sebenarnye jadi blogger ni..
tambah2 bila kita dah ada follower..
tak kan bila follower dh ada 7,8 ribu kita nak
abaikan depa pulak kan??
kena lah lebih kerap update supaya orang rasa berbaloi jadi follower kita.

sekian...
Previous
Next Post »

38 komen disini

Click here for komen disini
MamaEma
admin
18 April 2011 at 15:35 ×

yeszaaa...betul tue...

ema dua hari tak buka blog...tp buat entri auto publish..amik ko komen banyak juga..biarpun tk sampailah 50..huhuhu

Reply
avatar
18 April 2011 at 15:37 ×

SALAM i followwwwww u...=)

Reply
avatar
18 April 2011 at 15:40 ×

itule... ada yg komen kat shoutbox..ke mana kak liza menghilang. balik kg jugak le..

Reply
avatar
Mama Hanim
admin
18 April 2011 at 15:53 ×

betul tu.. masa amat bernilai bagi blogger kan.. kena plak ada ramai follower mcm blog diana..

Reply
avatar
eiffel
admin
18 April 2011 at 15:55 ×

susahnya jadi fames.


hahhahahaaaa

Reply
avatar
Ati Masrif
admin
18 April 2011 at 16:00 ×

kak ati pun baru wat n3 hari ni..

biasalah hari sabtu n ahad
selalu coti..hihi

kita pun nak coti gak..

selamat mendobi diana :P

Reply
avatar
YanaMIB
admin
18 April 2011 at 16:08 ×

fikiran kita sama sis..hehe..riso je org mrh kita x bls jejak dorg..tp hope dorg fhm kut kita bz =)

Reply
avatar
Miza Yusof
admin
18 April 2011 at 16:09 ×

sehari tak buka blog, rindu rasanya :)

Reply
avatar
Hanis Azla
admin
18 April 2011 at 16:27 ×

betullah diana.. susah hati klu tak dapat nak buat kunjungan balas org ke blog kita kan..

Reply
avatar
18 April 2011 at 16:35 ×

hahah...waktu mula2 awe terpaksa tinggalkan sekejap blog mmg tak best betul..ni bila dah dapat aktif balik..gian..kat ofis siapkan kerja cepat2..past layan blog

Reply
avatar
18 April 2011 at 16:44 ×

jenuh tu nak jejak komen..tapi takpe..biar lambat asal selamat :)

Reply
avatar
kakchik@ella
admin
18 April 2011 at 16:56 ×

sama la kita diana. kc kurang brjln 2 ari ni sbb tak sehat. kita tak marah diana tak jln kat tmpt kita tapi kita risau .. Diana dn maisara ni sehat ke?? nape diaorg tak dtg tmpt kita eh?? tu je soklan yg buat kc trtnya2.

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
18 April 2011 at 17:19 ×

xpa diana sb kita da bgtau ketidakwujudan kita kerana berada di kampung..

jgn risau sb saya faham..hehhee

Reply
avatar
Fariq
admin
18 April 2011 at 18:48 ×

mmg susah.. lagi2 kalo mcm akak ni kan.. tak update sehari terus org tercari2.. mentang2 blogger pemes.. :p

Reply
avatar
tim
admin
18 April 2011 at 19:58 ×

sya pun dah tak larat nak update blog ni kak diana..
man dgn bz membuat assignmentnya..prepare untuk exam lagi

Reply
avatar
Azlan Hasan
admin
18 April 2011 at 20:15 ×

sy xle bayangkan kalo follower da beribu cam akak..cammana akak handle ek..hehehe

Regards,
-Strider

Reply
avatar
CIK TOM
admin
18 April 2011 at 20:56 ×

mmg susah jd blogger akak...pening bila xde idea nak update n3 or bila lama dah xbw..takut semua kawan2 blogger larik...huk3...

Reply
avatar
Woofer Storm
admin
19 April 2011 at 01:07 ×

patut la tak mai blog kita,ingatkan sis marah kta..heheee jgn marah2 ye sis..cool selalu..

**bgus isteri solhah,utmakan keluarga dulu..
*mood rindu maisara ni..heheee

Reply
avatar
19 April 2011 at 03:07 ×

sy ingat akak mrh ngan sy.. ;-p

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 19:56 ×

@MamaEma
hahhaha...
ada jugak..
alhamdulillah..kan??

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 19:57 ×

@Liza @ Adzriel AB
cuti2 ni balik kampung je la yang best..makan doyan!:P

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 19:58 ×

@Mama Hanim
follower ramai tapi yang datang sikit je ..heheheh

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 19:58 ×

@eiffel
heheh..
mujur kita femes..kan??

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 19:59 ×

@Ati Masrif
pantang sabtu..
mula nak bejalan..kan kak??

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 19:59 ×

@YanaMIB
tu la..
takut depa salah anggap ja..
hari sabtu ja malas bw..
hehhe

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:00 ×

@Miza Yusof
betul..
ketagih!!hehhee

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:00 ×

@Hanis Azla
tu la..
risau jugak..
kang orang dah tak mau datang..:p

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:01 ×

@Nur Hawa Mohd Zin
tu la..
lama hawa tinggal blog..
kalau akak mau tensen dah..
heheh

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:02 ×

@ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ
penat woo..
nak kena baca yang tertinggal nun lagi..
hehehe

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:02 ×

@kakchik@ella
hahah..
tu la..
kalau orang tengok,
ada update tapi tak bw..
takut orang marah je..:)

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:03 ×

@sarah-najwan
alhamdullilah..
mujur ada kawan baik macam sarah..:p

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:03 ×

@Fariq
ceh!!
kat mana yang femesnye..
kipas banyak2 sikit..
hahahah

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:04 ×

@tim
kamu kena belajaor le dulu..
jangan tau berblog je..:p

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:08 ×

@Azlan Hasan
follower je ramai..
tapi yang datang ciput jek..
hahhah

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:09 ×

@CIK TOM
cik tom blogger femes..
jangan riso..
ramai yang tetap datang..
heheheh

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:10 ×

@Woofer Storm
orang bercuti memang lupa sat lat blog..ehehe

Reply
avatar
diana
admin
19 April 2011 at 20:11 ×

@Solihin Zubir
mesti kamu ada buat silap ni..kan??
cer ngaku!
hahhaha

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment