lelaki atau perempuan??

Assalamualaikum...

Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, diantara
keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. dibawah ini ada ujian yang
menarik untuk dicuba bersama.....


Ini adalah ujian masa yang ringkas, cuma lakukan dan jangan cuba menipu
diri anda sendiri


Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


dah selesai?
Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!






































OK?


berapa banyak?


tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)


baca sekali lagi!


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah
ini...


otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F's pada permulaan
ujian memiliki otak
PEREMPUAN

Cuba la dengan kawan2 anda untuk meguji setakat mana
kebenaran perkara
ini.."
**********************

kenapa aku kira memula tadi
ada 3 jugak..
adakah otak aku sebenarnye
milik seorang lelaki???

"milik siapa kah otak ini..?"

sekian...
Previous
Next Post »

34 komen disini

Click here for komen disini
23 March 2011 at 11:16 ×

MDT pun dpt 3..patutlah kurasakan sasa dalam diri ini..miahaha!

Reply
avatar
Mr Strider
admin
23 March 2011 at 11:32 ×

hehe..1st time kira dpt 5 jer..hehe..bile kira balik "OF" yang palis last tu xmasuk patut laa jawapan saya short 1..isk..isk..

Reply
avatar
23 March 2011 at 11:39 ×

belalang kira dpt 3 jugak...

terbukti ku maskulin...wakakakaa

Reply
avatar
YanaMIB
admin
23 March 2011 at 11:59 ×

sy kira mula² td nmpk 4..haha..otak laki juga kah? @_@

Reply
avatar
23 March 2011 at 12:11 ×

kenapa ecah dpt dua je??????

Reply
avatar
padin
admin
23 March 2011 at 12:19 ×

alamak aku tak kira pon terus tengok jawapan je, otak apa tu diana?

Reply
avatar
23 March 2011 at 12:37 ×

Saya jawab 5F. Pelik sebab kata 6F? Pastu bace ulang2 5,6 kali. baru perasan yang baris kedua tu ade 2 perkataa 'OF'. ahaha.. magic2! eh bukan. ni sihir ni! koh3..

(^___^)

Reply
avatar
23 March 2011 at 12:44 ×

alamak angah pun dapat 3 gak hehehee

Reply
avatar
Scya LollitA
admin
23 March 2011 at 12:52 ×

aaa~ adoii . jap2 ak kira balek -__-''

Reply
avatar
23 March 2011 at 13:01 ×

ALAMAK~ Adakah aku juga lelaki?atau aku sbnrnya seorang yg CUAI?TIDAK PEKA??????
ADAKAH ADAKAH??

siapa sbnrnya dlm diri aku ini skrg?

Reply
avatar
Nor Suhaiza
admin
23 March 2011 at 13:03 ×

mane2 lelaki yg otak perempuan tu, da x sape2 nk tukar ngan ieja...
ieja otak lelaki la.....
ha3..
:(

Reply
avatar
wath
admin
23 March 2011 at 13:29 ×

apsal sy kire ade 4? hahahha. dulu penah dah wat. dapat betul 6. tapi kali ni apsal tak betul lak??

skrg berpkran cam lelaki kot =,=

Reply
avatar
ghost writer
admin
23 March 2011 at 14:14 ×

argh..apsal aku lansung tak nampak of..

siyes kali ke dua saya kira slow-slow,tetap jugak tertinggal of yang last tuh..

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:32 ×

@makdara TERdiva
wakakak..
sasa rupanye..

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:33 ×

@Mr Strider
mujur la tak dapat 6..
kalau tak sah2 kamu nak sampai ke pemikiran orang pompuan..
heheh

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:33 ×

@Rina Rossoneri
sah lelaki..
esok tukar nama ye..

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:34 ×

@Belalang Hijau
tahniah..
lelaki sejati..
wakakak..

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:34 ×

@YanaMIB
sikit lagi nak jadi lelaki..

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:34 ×

@echah mashuri
maknanye echah belum akhil baligh lagi..
ahhhaha

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:35 ×

@padin
mungkin sebenarnye kamu adalah robot..
hahaah

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:36 ×

@The Crow Empire
5??mujur..kalau 6 kamu kena tukar imej bersanggul la lepas ni..
hehhe

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:36 ×

@AngahSayang2314

sah lelaki ni..
buang segera hobi memasak
tu ye angah..
hahahha

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:37 ×

@Scya LollitA
tetttt!!
tak aci..
sah kamu lelaki..
hahahah

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:37 ×

@Wan Hafisah Collection's
ha..tu dia..
ayok..tak tahu..
hehhe

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:38 ×

@Nor Suhaiza
kesian bakal somi..
heheh

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:38 ×

@wath
mungkin la..
awas!!heeh

Reply
avatar
diana
admin
23 March 2011 at 18:38 ×

@ghost writer
ok..kamu lelaki tulin..
heheh

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
23 March 2011 at 21:43 ×

saya dpt 6..heheh
memang sejati wanita...haha

Reply
avatar
23 March 2011 at 21:58 ×

awat saya kira mula-mula 5
bukan 3 dan bukan 6??
TOLONG SAYA! (saya lelaki)

Reply
avatar
ShErA
admin
23 March 2011 at 22:09 ×

alamak kak... shera kira dapat 4 je la... pelik2... hehe

Reply
avatar
ciknabil-a
admin
24 March 2011 at 01:25 ×

adoi pening2.. hee...

Reply
avatar
Woofer Storm
admin
24 March 2011 at 20:47 ×

ternyata sy laki sis..hehee tapi tak puas hati,napa dapat 3 je..biasa ke or luar biasa..ermmm

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment