Thursday, 17 March 2011

hahahahhaha....

Assalamualaikum...

selamat malam semua..
tak tido lagi ke??
jom baca cerita lawak yang aku copy paste
dari facebook ni..
semoga terhibur...:)

Seorang mamat yg mmg gemuk masuk ke sebuah fitness center dgn niat utk menguruskan badan. Seorang lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi, "Kami menawarkan 2 program di sini... RM50 utk versi 'Biasa' dan RM100 utk versi 'Cepat'.
"Saya ingat nak ambil yg biasa punya sebab saya baru
je nak try kuruskan badan", kata mamat tadi. "OK. Encik sila masuk ke bilik NO. 5 di penjuru bilik sana", jawap lelaki penjaga kaunter.

Mamat tadi pun masuk laa ke bilik yg di suruh lalu menutup pintunya. Selang 2 minit kemudian, datang laa seorang perempuan yg mmg lawa, cantik, body best, mantap dan segalanya. Dia kemudian menanggalkan kesemua pakaian sehinggakan mamat tadi dah xsenang duduk dan berpeluh2. Perempuan tadi berkata, "Kalau tuan dapat kejar saya, tuan bole buat aaaaapa saja dgn saya... hik hik hik" dan dia terus berlari di dalam bilik itu. Mamat tadi pun kejar punya kejar, sampai 10 minit, pun xdapat2 jugak. Dia try lagi sampai akhirnya, dia jatuh terjelepuk ke lantai... pengsan. Apabila dia sedar, dia terus ke penimbang dan mendapati beran badannya telah turun 3kg.
"Wow! Mmg berbaloi aku bayar RM50... mmg senang rupanya nak kuruskan badan",

katanya sendirian. Esoknya, dia datang lagi ke situ dan terus ditegur oleh lelaki di kaunter.

Setelah diberitahu program2 seperti semalam jugak, dia bersetuju untuk try versi 'Cepat'. "OK. Encik sila masuk ke
bilik NO. 6 dipenjuru bilik sana", jawap lelaki penjaga kaunter. Setelah beberapa minit didalam bilik itu, datanglaa seorang body-builder yang taff dan terus melondehkan pakaiannya. Body-builder itu berkata, "Saya akan kejar kamu dlm bilik ini dan kalau saya dapat... . hehehe"

9 comments:

  1. hahahaha... tu la org gelojoh selalu rugi.. wakakaka.. pe la jadi ngan mamat tu agaknye.. heheehhee

    ReplyDelete
  2. hhahahha... kalo dapat dekat trainer tu, alamat tahan dinding la... hahahahha

    ReplyDelete
  3. wkakaka.. sekali lelaki tu bi.. rugi jer 100..

    ReplyDelete
  4. hahahaha..tergelak2 sorang2 baca citer ni..

    ReplyDelete
  5. hehe..tu la..nk kurus sgt..
    pe kata pi lari keliling padang belakang rumah ka..byk gak pekdah..ni tmbh dosa dok kejar fomfuan itu..hahhaaa

    ReplyDelete
  6. hahaha..kalau saya amik yang normal pun xpe laa..boleh buat 2kali..hehehe...kalau dapt kejar pun kira berbaloi..hahaha

    ReplyDelete
  7. org tamak sellu rugi,amik pakej normal suda..hahaaaa

    cool

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();