Dashboard

Assalamualaikum...

selamat petang semua...
dah lebih sebulan dashboard aku ni
bermasalah..
kenapa blog yang kita follow tak tertera di
dashboard ni??

kalau ada tertera kat situ senang sikit nak bw.
tak kan semua blog yang kita follow
kita nak letak kat bloglist..
mau runtuh blog aku
gara2 keberatan..
ahahha



sekarang ni kalau follow blog orang
pun tak pasti boleh datang lagi atau tak..
Disebabkan masalah dashboard ni jugak,
blog2 lama yang aku selalu singgah dulu tak dapat
aku jejaki lagi..

korang tau tak cemana nak selesaikan masalah ni??

sekian...

Post a comment

35 Comments

  1. Kadang-kadang ada gak jadi macam tu, tapi bila refresh dia ok balik.

    ReplyDelete
  2. humm..slalu jugak jd mcm tu..tapi 2 3 ari ok la..kena rajin refresh smpi jari lebam..hehe ;p

    ReplyDelete
  3. pernah kena camtu tapi xtau camne nak wat...biasa, shri ok dah

    ReplyDelete
  4. guna google reader yg ada kat bawah tu...

    ReplyDelete
  5. banyak kali dah jadi cmni..tapi log out pastu refresh masuk balik ok balik kot..

    ReplyDelete
  6. saya penah kena gini
    awak sign out
    pastu sign in semula

    saya buat gtu..ok terus..
    try deh..

    ReplyDelete
  7. akakkk!samelahhh..ecah dah lebih sebulan jadi camniiiiiii...sedihhhh...uwaaaaaaa..ok terover.huuhuh.

    camne ek akak?xseronok ah gini.

    echah mashuri

    ReplyDelete
  8. selalu je jd cmni,tp bila refresh,ok blk...tak pn,tggu je bape minit,back to normal blk.. :)

    ReplyDelete
  9. as salam, tak pernah pulak jadi macam nie...

    ReplyDelete
  10. hehe..kat saya xpenah gak jadi..tapi kalo dashboad kosong camtu mau mati air nk pkir kat mana nk bw..kena plak kalo da follow banyak2..nk tolong pun x reti..mintak2 isu akak nie resolved ngan cepat.. ;-)

    Best Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. sama lar kita kak diana..asal guna browser google chrome nih payah sangat dia nak tunjuk muka..guna lain ok lar plak..

    tapi tuh lar,tak suka guna browser lain.

    ReplyDelete
  12. akak pun kalau jd gitu sign out dulu..then sign in semula..

    ReplyDelete
  13. hmmm ramainya ada masalah nih..
    kita selalu kena..
    tapi sekejap je dah elok blk..

    ReplyDelete
  14. @Gen Fujita
    dah refresh banyak kali tapi keluar macam tu jugak..
    nak kata line tenet tak ok tak kan lah sebab line ok pun dia tetap tak keluar..

    ReplyDelete
  15. @nadzirah razalli
    akak punye ni bukan dah 2,3 hari tapi dah dekat 2 bulan..
    dia kosong je,..
    sehari pun tak pernah ok..

    ReplyDelete
  16. @D i n
    dah cuba cara tu dia tetap tak keluar..
    refresh dekat sepuluh kali dah ni..
    bukan baru hari ni jadi tapi dah sebulan lebih tak keluar lansung walaupun sekali

    ReplyDelete
  17. @sarah-najwan
    dah buat dah sarah..
    dia tak keluar jugak,.
    dia bukan jadi sekali sekala..'
    tapi terus terusan..
    sampai sekarang dashboard memang kosong je..

    ReplyDelete
  18. @echah
    sedih kan..
    nak buat cemana entah..
    sabar je la..:(

    ReplyDelete
  19. @Cik Ila
    tak boleh..
    dah banyak kali cuba..:(

    ReplyDelete
  20. @Mr Strider
    harap2 la..kadang2 rasa nak follow orang pun malas.tapi nak buat cemana dah orang suruh follow ..kan?:p

    ReplyDelete
  21. @Muhammad Burn
    akak guna mozila..
    tadi tukar google chrome pun tak boleh..

    ReplyDelete
  22. @ghost writer
    akak guna mozila je bisk..
    tu pun tak boleh jugak..:(

    ReplyDelete
  23. @Hanis Azla
    dah cuba cara tu..kak..
    tak menjadi..:(

    ReplyDelete
  24. @Rina Rossoneri
    dulu akak pun dia jadi sekejap2 je..
    tapi kali ni memang tak keluar langsung..
    heran la..:(

    ReplyDelete
  25. sy pon jd camtu jugak..

    tp kdg2 ok..

    mgkin sbb diorg nk upgrade dashboard baru kot..

    ReplyDelete
  26. yaty penah jgk jd gitu..tapi kdg2 je...tak taw lah nape..tapi yaty rase blogspot skrg mmg byk prob pun..huhu

    ReplyDelete
  27. akak pakai la dashboard saya je.. saya pon mmg dah tak tgk update dari situ dah.. malas nak bukak dashboard melainkan nak update entri.. maklum la orang tak pemes.. :p

    ReplyDelete
  28. Kalau guna google chrome selalu gak mcm tu. Kalau guna mozilla firefox ok kot. Selalu sy refresh je 2,3 kali ok dah.

    Nak senang akak klik kat 'view in google reader' kat bwh tu. Nampak semua.

    (^__^)

    ReplyDelete
  29. kwn sy pernah da mslh gini jugak..xtau cane dia settlekan..nk kata blogspot sakit, sy xde plak kena cemni kan..hehh..dugaan dugaan =)

    ReplyDelete
  30. lebih kurg la kite..
    tapi kes saye lain sbb dashboard saye tak kuar list followers..
    jenuh dah godek tak kuar gak..
    ape kate kite tukar pake dashboard kereta..
    mesti chare..
    hehehe gurau je kak..

    ReplyDelete
  31. please lah tolong... cam mana nak datangkan balik blog yang kita dah follow tapi tak appear kat dashboard and our complete profile tu.. yg sedihnya, i dah follow u sekali diana rashid oi.. dengan u punya blog pun tak appear.. hmmmmmmmmm.........

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)