Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat

Assalamualaikum...

petang ni aku nak join segmen review dari jejaka terhangat..yang dulu aku malas nak join oleh sebab2 tertentu.blog yang kita nak review ni adalah blog Cik Nadea..aku tak berapa pandai review blog orang.maklumla blog aku pun bukan bagus sangat pun.bagus sikit je..hahah..dan lagi puji siri sendiri walaupun sikit


memula kita tengok apa yang bagus kat blog nadea ni..
1)Entry tak panjang dan meleret2.senang orang paham dan yang paling best dia
tak guna bahasa sms.

2)header dia pun menarik dan cantik..akak suka!!


dah habis yang menarik..yang menolak pulak.:p
1)lebih elok sekiranye nadea guna sebalah je sidebar tu.kalau guna dua belah tenggelam entry kita.bila orang datang tak nampak entry kita tapi nampak sidebar dulu.

2)walaupun warna tema blog ni ialah pink dan hitam tapi nampak terlalu
banyak sangat warna kat blog ni..sebabnye entry dia kejap2 kaler kuning.
kejap2 kaler merah..'kejap2 warn warni.lebih elok kalau nadea fokus pada satu warna je untuk entry.

3)terlalu banyak benda dekat sidebar dan tak tersusun kemas.ada bloglist yang sebelah kiri.ada yang belah kanan.padahal kalau orang datang dia jumpa satu bloglist kat kiri dia tak cari dah bloglist yang kat belah kanan.jadi baik letak ikut turutan je..

ok tu je la..
nak tag echah mahsuri dan solihin zubir.

sekian..

Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat Reviewed by Diana Rashid on 19:30:00 Rating: 5

18 comments:

  1. wah ada review blog dekat sini..sis blog amy bole nak riview hehe.. buat muka x malu lak :)

    ReplyDelete
  2. wah2 akak.. yg menolak pon ade tu.. kihkihkih...

    ReplyDelete
  3. teguran yang sangat membina tuh kak diana.bagus-bagus...

    jap nak check lak blog dia.

    ReplyDelete
  4. nak terjah gak blog nadea...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. WoO~ ni blog DJ SakozFM ni. koh3..

    (^__^)

    ReplyDelete
  7. eh.nama ai la.ai xde keje ai buat ek.uhuhuh..

    ReplyDelete
  8. Amy Syaquena
    @
    review sikit2 gini boleh la..
    tak pakar pun lagi..
    ahahah

    ReplyDelete
  9. Fariq
    @
    yang menarik ada tak kan
    yang menolak tak de..kan??
    heheh

    ReplyDelete
  10. l° ~❤Misz Nadea❤~°l
    @
    sama-sama..:p

    ReplyDelete
  11. ghost writer
    terjah jangan tak terjah..

    ReplyDelete
  12. The Crow Empire
    @
    oo..ye ke/??dj rupanye..

    ReplyDelete
  13. echah mashuri
    @
    akak tak paham cakap omputeh..
    heheheheheh

    ReplyDelete
  14. wahh..dah byk komen. hehe..point2 membina yg menarik..JT pon stuju ngn point2 kak diana ni..nice..=)

    entri asaimen dicheck. nanti keputusan kluar jgn lupa tgk ye..=)

    ReplyDelete
  15. tahniah yew kak sbb jd pemenang.. kak review la blog sy pula, nnti sy masukkan link blog akak kt dalam blog sy

    Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk preview ringkas

    ReplyDelete
  16. Macehhhhh :) hehehe take note seme point2 ni :)

    the crow : hehehehe sakoz ea :P

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.