Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat

Assalamualaikum...

petang ni aku nak join segmen review dari jejaka terhangat..yang dulu aku malas nak join oleh sebab2 tertentu.blog yang kita nak review ni adalah blog Cik Nadea..aku tak berapa pandai review blog orang.maklumla blog aku pun bukan bagus sangat pun.bagus sikit je..hahah..dan lagi puji siri sendiri walaupun sikit


memula kita tengok apa yang bagus kat blog nadea ni..
1)Entry tak panjang dan meleret2.senang orang paham dan yang paling best dia
tak guna bahasa sms.

2)header dia pun menarik dan cantik..akak suka!!


dah habis yang menarik..yang menolak pulak.:p
1)lebih elok sekiranye nadea guna sebalah je sidebar tu.kalau guna dua belah tenggelam entry kita.bila orang datang tak nampak entry kita tapi nampak sidebar dulu.

2)walaupun warna tema blog ni ialah pink dan hitam tapi nampak terlalu
banyak sangat warna kat blog ni..sebabnye entry dia kejap2 kaler kuning.
kejap2 kaler merah..'kejap2 warn warni.lebih elok kalau nadea fokus pada satu warna je untuk entry.

3)terlalu banyak benda dekat sidebar dan tak tersusun kemas.ada bloglist yang sebelah kiri.ada yang belah kanan.padahal kalau orang datang dia jumpa satu bloglist kat kiri dia tak cari dah bloglist yang kat belah kanan.jadi baik letak ikut turutan je..

ok tu je la..
nak tag echah mahsuri dan solihin zubir.

sekian..

Previous
Next Post »

18 komen disini

Click here for komen disini
Amy Syaquena
admin
21 March 2011 at 20:33 ×

wah ada review blog dekat sini..sis blog amy bole nak riview hehe.. buat muka x malu lak :)

Reply
avatar
Fariq
admin
21 March 2011 at 20:48 ×

wah2 akak.. yg menolak pon ade tu.. kihkihkih...

Reply
avatar
ghost writer
admin
21 March 2011 at 21:33 ×

teguran yang sangat membina tuh kak diana.bagus-bagus...

jap nak check lak blog dia.

Reply
avatar
misza
admin
21 March 2011 at 22:55 ×

nak terjah gak blog nadea...

Reply
avatar
misza
admin
21 March 2011 at 22:55 × This comment has been removed by the author.
avatar
21 March 2011 at 23:07 ×

WoO~ ni blog DJ SakozFM ni. koh3..

(^__^)

Reply
avatar
22 March 2011 at 10:18 ×

eh.nama ai la.ai xde keje ai buat ek.uhuhuh..

Reply
avatar
diana
admin
22 March 2011 at 11:25 ×

Amy Syaquena
@
review sikit2 gini boleh la..
tak pakar pun lagi..
ahahah

Reply
avatar
diana
admin
22 March 2011 at 11:26 ×

Fariq
@
yang menarik ada tak kan
yang menolak tak de..kan??
heheh

Reply
avatar
diana
admin
22 March 2011 at 11:27 ×

l° ~❤Misz Nadea❤~°l
@
sama-sama..:p

Reply
avatar
diana
admin
22 March 2011 at 11:27 ×

ghost writer
terjah jangan tak terjah..

Reply
avatar
diana
admin
22 March 2011 at 11:28 ×

misza
@
sila kan..:p

Reply
avatar
diana
admin
22 March 2011 at 11:28 ×

The Crow Empire
@
oo..ye ke/??dj rupanye..

Reply
avatar
diana
admin
22 March 2011 at 11:29 ×

echah mashuri
@
akak tak paham cakap omputeh..
heheheheheh

Reply
avatar
23 March 2011 at 11:19 ×

wahh..dah byk komen. hehe..point2 membina yg menarik..JT pon stuju ngn point2 kak diana ni..nice..=)

entri asaimen dicheck. nanti keputusan kluar jgn lupa tgk ye..=)

Reply
avatar
23 March 2011 at 15:22 ×

tahniah yew kak sbb jd pemenang.. kak review la blog sy pula, nnti sy masukkan link blog akak kt dalam blog sy

Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk preview ringkas

Reply
avatar
23 March 2011 at 16:52 ×

Macehhhhh :) hehehe take note seme point2 ni :)

the crow : hehehehe sakoz ea :P

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment