Pemain SEO menjengkelkan. Pemain SEO menjengkelkan. Reviewed by Diana Rashid on March 31, 2011 Rating: 5
susu badan atau susu formula susu badan atau susu formula Reviewed by Diana Rashid on March 31, 2011 Rating: 5

Masa dalam pantang

March 31, 2011
Assalamualaikum.. sapa tengah mengandung?? masa mengandung seronok ..kan?? yang tak best masa dalam pantang... dah nama pun pantang, memang...
Masa dalam pantang Masa dalam pantang Reviewed by Diana Rashid on March 31, 2011 Rating: 5
"ENTRY INILAH YANG PALING AKU SUKA" "ENTRY INILAH YANG PALING AKU SUKA" Reviewed by Diana Rashid on March 31, 2011 Rating: 5

Setahun sudah berlalu

March 31, 2011
Assalamualaikum... hari terakhir dibulan mac 2011.. esok dah masuk bulan April.. apa yang kita terlepas dibulan Mac ini tak kan sama dengan...
Setahun sudah berlalu Setahun sudah berlalu Reviewed by Diana Rashid on March 31, 2011 Rating: 5
seksi itu subjektif..hehehe seksi itu subjektif..hehehe Reviewed by Diana Rashid on March 30, 2011 Rating: 5

oi..aku benci la..

March 30, 2011
Assalamualaikum... line slow sangat la malam ni.. dah la aku tengah giler traffic ni.. hahahah...nak bw pun rasa tak tau nak mula dari mana...
oi..aku benci la.. oi..aku benci la.. Reviewed by Diana Rashid on March 30, 2011 Rating: 5
bertudung kerana terpaksa? bertudung kerana terpaksa? Reviewed by Diana Rashid on March 30, 2011 Rating: 5

kenapa isteri curang??

March 30, 2011
Assalamualaikum.. zaman sekarang banyak betul dengar cerita tentang isteri curang.dulu tak de ke pompuan curang??? ada..tapi tak banyak dip...
kenapa isteri curang?? kenapa isteri curang?? Reviewed by Diana Rashid on March 30, 2011 Rating: 5
siapa la nak copy entry batok ko ni?? siapa la nak copy entry batok ko ni?? Reviewed by Diana Rashid on March 29, 2011 Rating: 5
Bila Anonymous datang menyerang.. Bila Anonymous datang menyerang.. Reviewed by Diana Rashid on March 29, 2011 Rating: 5
JOM HEBOH BATU KAWAN:gelagat artis malaysia JOM HEBOH BATU KAWAN:gelagat artis malaysia Reviewed by Diana Rashid on March 29, 2011 Rating: 5

ni kekasih saya...

March 29, 2011
Assalamualaikum... Sepanjang berkenalan dengan pasangan korang sebelum berkawen dulu pernah tak sidia kata.. "jom saya nak kenalkan aw...
ni kekasih saya... ni kekasih saya... Reviewed by Diana Rashid on March 29, 2011 Rating: 5

blog aku ada nilai..

March 29, 2011
Assalamualaikum... Biasa kita dengar orang jual rumah..jual tanah.. tapi cemana kalau nak jual blog? aku tak mau la jual blog aku ni.. blog...
blog aku ada nilai.. blog aku ada nilai.. Reviewed by Diana Rashid on March 29, 2011 Rating: 5
wanita dah kawen paling rajin mengomen wanita dah kawen paling rajin mengomen Reviewed by Diana Rashid on March 29, 2011 Rating: 5
sampai hati abang Din... sampai hati abang Din... Reviewed by Diana Rashid on March 28, 2011 Rating: 5
Bila perigi mencari timba.. Bila perigi mencari timba.. Reviewed by Diana Rashid on March 28, 2011 Rating: 5

Dashboard

March 28, 2011
Assalamualaikum... selamat petang semua... dah lebih sebulan dashboard aku ni bermasalah.. kenapa blog yang kita follow tak tertera di dash...
Dashboard Dashboard Reviewed by Diana Rashid on March 28, 2011 Rating: 5

nak balas apa ye???

March 28, 2011
Assalamualaikum.... selamat petang semua.. dah makan??? sibuk betul aku hari ni... menguruskan rumahtangga.. maklum la,kerja2 rumah ni tak ...
nak balas apa ye??? nak balas apa ye??? Reviewed by Diana Rashid on March 28, 2011 Rating: 5

belum ada suami..

March 27, 2011
Assalamualaikum... Hari ni ada kenduri kawen dak?? seronok betul kalau ada kenduri ni.. meriah..makan free.tu yang best... tapi ada jugak ...
belum ada suami.. belum ada suami.. Reviewed by Diana Rashid on March 27, 2011 Rating: 5

bila isteri tiada...

March 27, 2011
Assalamualaikum... selamat petang semua... aku baru habis balas jejak yang korang tinggalkan.. sikit je..maklum la blog tak gelemer.. kalau...
bila isteri tiada... bila isteri tiada... Reviewed by Diana Rashid on March 27, 2011 Rating: 5

kalau tak de anak...

March 27, 2011
Assalamualaikum... Selamat pagi kawan2... hari ni baru berpeluang menjenguk kawan2 semua.. tetamu dah pulang.:pseronok sebenarnye bila ada ...
kalau tak de anak... kalau tak de anak... Reviewed by Diana Rashid on March 27, 2011 Rating: 5

.kalau lah boleh...

March 26, 2011
Assalamualaikum.... bestnye kalau kita dapat menguruskan masa mengikut apa yang kita suka.. maknanye kalau kita nak pergi kerja,pergi lah.....
.kalau lah boleh... .kalau lah boleh... Reviewed by Diana Rashid on March 26, 2011 Rating: 5
waktu bila nak guna "kot".? waktu bila nak guna "kot".? Reviewed by Diana Rashid on March 26, 2011 Rating: 5

cerita blog aku pulak

March 26, 2011
Assalamualaikum... Nak cerita pasal blog sendiri la pulak.. asyik cerita tentang blog orang je.. hahhah... kalau diikutkan sekarang ni aku...
cerita blog aku pulak cerita blog aku pulak Reviewed by Diana Rashid on March 26, 2011 Rating: 5

Selamat harijadi Maisara

March 26, 2011
Assalamualaikum... Hari ini genap 4 tahun maisara dilahirkan ke muka bumi Allah ini.. sangat2 bersyukur punya anak yang baik,comel dan sent...
Selamat harijadi Maisara Selamat harijadi Maisara Reviewed by Diana Rashid on March 26, 2011 Rating: 5

Aku kasar ke??hehheeh

March 25, 2011
Assalamualaikum... Pernah tak korang rasa aku menegur dengan kasar?? hahahah.. bukan pe..adalah seorang adik tu.. katanye aku menegur denga...
Aku kasar ke??hehheeh Aku kasar ke??hehheeh Reviewed by Diana Rashid on March 25, 2011 Rating: 5

Biarlah dia..

March 25, 2011
Assalamualaikum... "Lantak la kat dia.. kubur lain2..." Aku kurang setuju bila ada orang yang suka cakap gini.. tambah2 bila mel...
Biarlah dia.. Biarlah dia.. Reviewed by Diana Rashid on March 25, 2011 Rating: 5
Aku hodoh atau dia yang kacak??? Aku hodoh atau dia yang kacak??? Reviewed by Diana Rashid on March 25, 2011 Rating: 5

Bersekedudukan

March 25, 2011
Assalamualaikum... Betul ke sekarang trend pasangan kekasih tinggal serumah? Oh!!bunyinye macam menggerunkan. Aku dengar ni dari mulut seor...
Bersekedudukan Bersekedudukan Reviewed by Diana Rashid on March 25, 2011 Rating: 5
Sertai peraduan Lancôme Maqui Miracle. Sertai peraduan Lancôme Maqui Miracle. Reviewed by Diana Rashid on March 25, 2011 Rating: 5

Tetamu Tak Diundang

March 25, 2011
Assalamualaikum... Dah pun hari jumaat... hari ni aku nak ada tetamu ni. Tak tau la tetamu tu nak mai pukui berapa... korang pernah jadi s...
Tetamu Tak Diundang Tetamu Tak Diundang Reviewed by Diana Rashid on March 25, 2011 Rating: 5
tutorial bergambar cara buat scroll untuk blog archive tutorial bergambar cara buat scroll untuk blog archive Reviewed by Diana Rashid on March 24, 2011 Rating: 5
cara masuk kan code HTML didalam entry. cara masuk kan code HTML didalam entry. Reviewed by Diana Rashid on March 24, 2011 Rating: 5
Ibu yang paling dibenci di America Ibu yang paling dibenci di America Reviewed by Diana Rashid on March 24, 2011 Rating: 5

SEMPURNA

March 24, 2011
Assalamualaikum... selamat pagi semua... siapa tak sayang anak?? giler la sapa yang tak sayang.. mungkin dia ada masalah jiwa tu.. Bila an...
SEMPURNA SEMPURNA Reviewed by Diana Rashid on March 24, 2011 Rating: 5
lu bikin wa hangen la bro!!! lu bikin wa hangen la bro!!! Reviewed by Diana Rashid on March 23, 2011 Rating: 5
baby,sayang,manja,darling..bla..bla..bla.. baby,sayang,manja,darling..bla..bla..bla.. Reviewed by Diana Rashid on March 23, 2011 Rating: 5

lelaki atau perempuan??

March 23, 2011
Assalamualaikum... Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, diantara keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. diba...
lelaki atau perempuan?? lelaki atau perempuan?? Reviewed by Diana Rashid on March 23, 2011 Rating: 5
Saya menang ke???oh..lihat lah dunia.... Saya menang ke???oh..lihat lah dunia.... Reviewed by Diana Rashid on March 23, 2011 Rating: 5
Perempuan jual mahal=bajet hot,muka tak cun,bakal kena lempang! Perempuan jual mahal=bajet hot,muka tak cun,bakal kena lempang! Reviewed by Diana Rashid on March 22, 2011 Rating: 5

Nuffnang dan terbalik.!

March 22, 2011
Assalamualaikum... terkejut betul aku hari ni.. semalam buka nuff tengok duit ada sepuluh hengget je.. hari ni buka lagi tengok2 dah ada 5 ...
Nuffnang dan terbalik.! Nuffnang dan terbalik.! Reviewed by Diana Rashid on March 22, 2011 Rating: 5
pentingnya membalas komen pengunjung. pentingnya membalas komen pengunjung. Reviewed by Diana Rashid on March 22, 2011 Rating: 5
Suami sekarang suka ikut cakap bini. Suami sekarang suka ikut cakap bini. Reviewed by Diana Rashid on March 21, 2011 Rating: 5
Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat Reviewed by Diana Rashid on March 21, 2011 Rating: 5
Macam mana nak dapat tiket wayang dari nuffnang Macam mana nak dapat tiket wayang dari nuffnang Reviewed by Diana Rashid on March 21, 2011 Rating: 5
Cara-cara nak dapat Buffered earning. Cara-cara nak dapat Buffered earning. Reviewed by Diana Rashid on March 21, 2011 Rating: 5
Suami isteri bermesra di khalayak ramai. Suami isteri bermesra di khalayak ramai. Reviewed by Diana Rashid on March 21, 2011 Rating: 5

MAISARA::dalam mulut

March 20, 2011
Assalamualaikum... petang tadi... sewaktu aku sedang minum2 sambil layan bahulu bersama kopi O panas....... MAISARA:ibu..ibu...awak kat m...
MAISARA::dalam mulut MAISARA::dalam mulut Reviewed by Diana Rashid on March 20, 2011 Rating: 5
ubat untuk senyum-Dalam nafas cinta# Strider Buzz ubat untuk senyum-Dalam nafas cinta# Strider Buzz Reviewed by Diana Rashid on March 20, 2011 Rating: 5

punggung Nora Danish.

March 19, 2011
Assalamualaikum... tadi jalan2 kat blog achie tengok dia buat entry pasal keyword.. aku pun teringin pulak nak tengok apa benda yang ora...
punggung Nora Danish. punggung Nora Danish. Reviewed by Diana Rashid on March 19, 2011 Rating: 5

masa mengandung....

March 19, 2011
Assalamualaikum... Orang kata kalau mengandung jangan suka mengata orang. jangan suka cari gaduh dengan orang... kena bersikap suci . kena ...
masa mengandung.... masa mengandung.... Reviewed by Diana Rashid on March 19, 2011 Rating: 5
tutorial cara pasang jquery lava-lamp navigation menu tutorial cara pasang jquery lava-lamp navigation menu Reviewed by Diana Rashid on March 19, 2011 Rating: 5
Powered by Blogger.