Wajah sebenar blogger sorok identiti


Assalamualaikum..

dah baca ke entry sebelum ni..sebelum ni kita cerita pasal alasan dan sebab kenapa blogger2 lelaki suka sorok2 muka.sekarang korang pikir2 pulak apa la rupa sebenar blogger2 ni kan??buruk sangat ke sampai nak sorok2 muka..aku selalu jugak bayang2 kan rupa sebenar blogger2 ni..aku bayang kan mereka dari sisi yang lain.orang biasa yang macam kita jugak walaupun dari gambaran profil depa ni kita nampak ada yang muka bengis..ada yang perasan gagah...heheh.


Mula2 kita tengok dulu wajah jejaka terhangat.kalau tengok gambo profil dia memang orang kata body idaman setiap jejaka la.macam gagah je kan..macam je..tapi sapa tau sebenar nye jejaka terhangat orang nye begini..:


jejaka terhangat:
^
hahhaha..tengok2..cemana kalau yang sebenarnye jejaka terhangat gini..
aih,..tak hangat dah ..!

ok2..jangan gelak kuat2 sangat..jom kita tengok gamba sebenar blogger ke dua kita..nama pena dia woofer storm.dia memang tak tunjuk muka dia.malu sebab tak ensem mungkin.tapi korang jangan terkejut lak kalau dia sebenarnya gini..:

woofer storm..
^


wah!!!padan dengan namanye..kan..tapi dia punye ketul2 dari kaki sampai pinggang je la..
pinggang ke atas macam yang dalam gambo dia kat profil dia tu..heheh

ok sekarang kita tengok gambo blogger lain.iatu encik ghost writer.seram je muka dia..kan.
tak takut pun..aummm!!ada yang takut ke??jangan takut ye..wajah sebenar dia gini je..:

ghost writer
^


kan??kan???tak caya cuba korang baca entry dia sambil korang bayang kan hail amir yang tulis..memang sajak weh!!

amboi..kuat ampa gelak no..yang last sekali ni blogger kreatip kita sapa lagi kalau bukan Azman Roslan.tengok nama pun tau tergolong dalam lelaki2 hebat.tapi sapa tau berat mata memandang berat lagi bahu memikul..hehehhe

Azman roslan..
^

dia stress sebab sibuk sangat dengan BPM..
heheheh

yang lain aku tak dan nak buat la..ramai sangat!
dah abis dah entry merepek..jangan kecik hati ye kengkawan..aku gurau2 saja..jangan ada yang tersentap sudah..hidup kena lah ada gurau senda..
walaupun tak lawak tara mana pun..heheh..

sekian...
Previous
Next Post »

64 komen disini

Click here for komen disini
Pala Maldini
admin
24 February 2011 at 17:17 ×

pelik la pulak bentuk kaki "woofer storm" tu..

Reply
avatar
24 February 2011 at 17:43 ×

haha.. andaian yg hebat

Reply
avatar
TheChekJah
admin
24 February 2011 at 17:49 ×

ha ah kan... betul jugak tu.. macho kot jejaka terhangat tu.. tengah siang bawang agaknya sampai nanges2 tu.. haha

Reply
avatar
D i n
admin
24 February 2011 at 17:56 ×

Jejaka terhangat dah hangat sudah =)

Reply
avatar
Puanbee
admin
24 February 2011 at 18:10 ×

haha kreatif,,,hilang sikit stress bee

Reply
avatar
Cik Adza
admin
24 February 2011 at 18:15 ×

hahhah~ :)) :hoho

xmampu nk kata apa apa..



*gelak guling guling*

Reply
avatar
Hanis Azla
admin
24 February 2011 at 18:18 ×

sumpah tak sentap langsung.. he..he..

Reply
avatar
Fariq
admin
24 February 2011 at 18:23 ×

kahkahkah.. tak bley la gmbr jejaka hangat tu..

kat atas ni baru tgk muka jt ngan azman roslan je.. yg lain2 tu tak sempat nak geledah lagi.. :p

*akak gambar jt dia dah delete lama dah.. takut orang tgk la tu.. :p

Reply
avatar
24 February 2011 at 18:33 ×

hahaha mcm2 la kak diana nih...

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
24 February 2011 at 18:56 ×

rasa cam sesuai je andaian tu..heheh

Reply
avatar
24 February 2011 at 19:04 ×

hahaha kak diana ni, entry seme best2..
tabik kak diana ;D

Reply
avatar
Ecah Ecot
admin
24 February 2011 at 19:09 ×

hahaha..siyesli lawak la mereke2 ni...sorok lg..kn dh kene..hehe

Reply
avatar
24 February 2011 at 20:01 ×

tak kesah pon..kak diana pon kat header letak gambar anak..anak ke yg tulis blog ni? wakaka..

Reply
avatar
ghost writer
admin
24 February 2011 at 21:20 ×

hahaha...taknak cakap apa-apa.nak gelak jer..adoyaii

Reply
avatar
CIK TOM
admin
24 February 2011 at 21:44 ×

hahahahah...lawak..ketul2 badan diorg....

Reply
avatar
24 February 2011 at 21:47 ×

heee..kdg2 rasenak tauu jeee muka diaorg yg kan sis..mst hensem.heeee

Reply
avatar
Ati Masrif
admin
24 February 2011 at 23:13 ×

tak tahan tgk wajah
jejaka terhangat tulah...

tapi yg last tu lagi best...wakaka...

Reply
avatar
25 February 2011 at 11:23 ×

hahaha.. memandai je wat ramalan eh? hehe..

Reply
avatar
rossoneri
admin
25 February 2011 at 13:13 ×

hahahahahahha :thumbs up...

Reply
avatar
Woofer Storm
admin
26 February 2011 at 22:58 ×

perghhhh..nak tersentap dtg blog ni,ni nak marah ni..slh statement tu,patutnya ketul kedepan perut tu (boroi) hahahaaa sory sis,semalam tak sempat bw ketat2.. tkpe sis,layan je blog sis ni..hehee

dtg sni,rasa cool^^

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:22 ×

@Pala Maldini
dia pun pelik ..
bukan kaki je pelik..
hahah

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:23 ×

@Sasa Al-Sharif
suka2..
mintak2 jangan la ada yang sentap..
heehhe

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:23 ×

@TheChekJah
hahha..
kupas bawang??dok bayang dia tengah kupas bawang nih..

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:24 ×

@D i n
tak la sehangat yang di sangka kan..
huhu...

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:24 ×

@Puanbee
untuk suka2 je bee..

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:25 ×

@Cik Adza
jom berguling bersama-sama..:)

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:25 ×

@Hanis Azla
bagus la kak..
tu yang cek sayang tu..
heheh

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:26 ×

@Fariq
kurang keyakinan diri la tu..
heheh

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:26 ×

@Belalang Hijau
heheh..
harap2 tak de orang marah..

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:27 ×

@sarah-najwan
kan??
kan???
macam sesuai je..
hahha

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:27 ×

@miss chekleen
entry merepek je chekleen..
hHHahaa

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:28 ×

@Ecah Ecot
nama jadi ecah ecot lak ye??
heheh

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:28 ×

@Jejaka Terhangat
kalau nak tau muka akak masa kecik macam maisara la..
heheh

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:28 ×

@ghost writer
jangan gelak kuat2 ye bisk..
jiran nak tidur tu..

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:29 ×

@CIK TOM
haha..
jangan tak percaya..

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:29 ×

@echah mashuri
tu la..
malu kot sorok2 tu..

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:30 ×

@Ati Masrif
hehhe...
ketawa jugak kakti..
heh

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:30 ×

@Adzriel ABab
hahhah..
terima kasih sebab suka..

Reply
avatar
diana
admin
27 February 2011 at 02:32 ×

@Woofer Storm
hahha..
ketul depan ye??
nak letak gambo afdlin la gitu./.

Reply
avatar
Anonymous
admin
13 November 2012 at 12:03 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 03:58 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 03:58 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 04:24 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 04:50 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 04:51 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 04:54 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 05:09 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 06:39 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 06:41 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 06:47 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
21 November 2012 at 06:57 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
22 November 2012 at 02:08 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
22 November 2012 at 02:19 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
22 November 2012 at 02:19 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
22 November 2012 at 06:12 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
22 November 2012 at 06:19 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
22 November 2012 at 08:15 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
23 November 2012 at 02:51 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
23 November 2012 at 04:44 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
Anonymous
admin
23 November 2012 at 05:45 × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment