Saya nak first Give away from De'din

Assalamualaikum..


ada GA best weh!!.hadiah pun best..
dapat T-shirt ..
GA ni dianjurkan oleh De'din..
rajin betul dia ni..kontest yang dia buat pun masih berjalan..
sekarang buat GA pulak..
dasyattttt!!
hehheh



1st : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd :Top up RM 10
3th :Top up RM 5

kalau aku menang nak hadiah t-shirt negeri kedah la..
kaler putih boleh??hheeh
tak pe..itam pun ok jugak la..
yang putih indah di pandang..
yang hitam menawan...

aku nak tag kawan2 ku yang mungkin suka hitam jugak..
abang kacak
solihin@abang jambu
dak sombong@wooferstorm

kalau yang lain2 nak join boleh jugak..
tak mau join ka??
jom la...

sekian...
Saya nak first Give away from De'din Saya nak first Give away from De'din Reviewed by Diana Rashid on 12:02:00 Rating: 5

2 comments:

  1. wakakaka,, ade lagi tu abg kacak..
    erk,, tlg tanya tuan punya kontest,, kalo nak letak nama blog tak bley ke kat baju tu? lagi smart

    ReplyDelete
  2. erk! baju kedah yg xtahan tu..
    semangat kekedahan ni..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.