Saya nak first Give away from De'din

Assalamualaikum..


ada GA best weh!!.hadiah pun best..
dapat T-shirt ..
GA ni dianjurkan oleh De'din..
rajin betul dia ni..kontest yang dia buat pun masih berjalan..
sekarang buat GA pulak..
dasyattttt!!
hehheh



1st : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd :Top up RM 10
3th :Top up RM 5

kalau aku menang nak hadiah t-shirt negeri kedah la..
kaler putih boleh??hheeh
tak pe..itam pun ok jugak la..
yang putih indah di pandang..
yang hitam menawan...

aku nak tag kawan2 ku yang mungkin suka hitam jugak..
abang kacak
solihin@abang jambu
dak sombong@wooferstorm

kalau yang lain2 nak join boleh jugak..
tak mau join ka??
jom la...

sekian...
Previous
Next Post »

2 komen disini

Click here for komen disini
Fariq
admin
9 February 2011 at 12:44 ×

wakakaka,, ade lagi tu abg kacak..
erk,, tlg tanya tuan punya kontest,, kalo nak letak nama blog tak bley ke kat baju tu? lagi smart

Reply
avatar
9 February 2011 at 22:15 ×

erk! baju kedah yg xtahan tu..
semangat kekedahan ni..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment