[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Assalamuaalaikum...

Aku nak join kontest ni..
memulanye dari petang tadi lagi nak join tapi terlupa..
mujur la dak sombong si waferstrom tag aku..'
kalau tak memang lupa la..



antara syarat2 nak join kontest ni:-
a) Anda mestilah ada blog..
b) Anda mestilah merupakan follower blog Jejaka Terhangat ni.
c) Anda mestilah berada di Malaysia..
d) Satu blog boleh sertai sekali jer..

hadiah dia ialah sebijik henpon..
wah!!sebab tu la aku nak memang kontest ni.sebelum ni aku ada niat nak belikan henpon untuk mak aku kat kampung.henpon dia yang lama tu dah rosak.jadi bila aku tau je jejaka terhangat
buat kontest dan hadiah nye berupa sebijik henpon
rasa tak salah la mencuba..kan?? kebetulan pulak..kan?tarikh tutup kontest ni 11 haribulan march depan,jadi kalau menang,hujung bulan 3 nanti aku balik kampung boleh la bagi kat mak..
ha..tu la sebab sebenarnye kenapa aku nak menang "kontest jejaka terhangat nak bagi henfon free" ini..

kali ni aku nak tag 6 orang kawan aku la..
echah
hanis azla
ijat
kak Ati

yang lain2 nak join pun boleh.,klik je kat banner tu ye..!
tapi baik korang tak payah join la..bagi aku je yang menang..
hahah!
Previous
Next Post »

5 komen disini

Click here for komen disini
Hanis Azla
admin
2 February 2011 at 10:45 ×

thanks yer coz sudi tag akak.. disebabkan akak nak bagi diana menang, makanya akak taknak join contest ni.. kiranya klu diana menang, henpon tu hadiah dari akak utk diana jugaklah.. he..he..

ha..ha.. mmg dasar pemalas join contest..

Reply
avatar
Ati Masrif
admin
2 February 2011 at 17:26 ×

maceh le..tag kak ati ni

tapi ...mcm fobia je join GA tau..
hihi..

Reply
avatar
ijatnuar87
admin
2 February 2011 at 17:45 ×

hehhehe...dah tu ambe leh join tak nih?kompius nih....larangan atau jemputan nih?hehhehe

Reply
avatar
2 February 2011 at 20:48 ×

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.gudluck yek.=)

Reply
avatar
Fariq
admin
3 February 2011 at 13:49 ×

uit kak,, guna alasan nak bagi mak tu betul ke tak?? hahaaha gurau je..

gudluck kak,, kalau dapat nanti JT bagi hp ye,, wakakaka,, mmg konpem la dia yg kena bagi..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment