Skip to main content

tv3 tayang buah dada???

Assalamualaikum..

mengantuk ke??
biasa lah...baru lepas makan..

meh2 nak cerita ni..semalam..
kawan aku cerita kan...
jam sebelas gitu la..dia tengok tv..
cerita apa entah..

dalam rancangan tu tunjuk la
sorang artis ni pi ke spa..
bila pi spa biasa lah kan..
nak la urut2..

artis tu tu meniarap la kat atas katil tu..
dia pun di urut la...
yang kelakar nye dia tak perasan ke
buah dada dia terdedah..
habis satu malaysia sabah dan sarawak menonton..

yang tambah kelakar nye..
juru kamera tak perasan ke??
atau pun buat2 tak perasan..
boleh la jamu mata kan??
aih..tv3 tak tapis dulu ke sebelum di siarkan..?

ermm.agaknye..seakat tayang buah dada
dah jadi biasa kat malaysia ni kan..??

sekian...


Comments

  1. dah banyak kes gini... jurukamea kena la tengok...kalau tutupp mata tak boleh pulak nak shot...

    ReplyDelete
  2. hahaha dah ralit sangat tengok sampai lupa tukang edit nak edit agaknya... dpt tgk free kan... siap share 1 malaysia lagi...

    ReplyDelete
  3. aduh, bila tak peka inilah jadinya kan.. pernah juga tgk kat nona org buat lenggang perut.. selamba aje tayang perut yg membuncit kat public.. kita yang tengok pun jadi malu sendiri..

    ReplyDelete
  4. aishh , mmg kes bese dah nie . kdg2 depa perasan tpi besa la. nk bg laku lgi . huhu

    ReplyDelete
  5. "oi..oi..."itulah yang Sakura akan jerit bila kejadian ini berlaku depan mata.... x sedar kew buat2 x sedar? ish3

    ReplyDelete
  6. saja nak tunjuk yg dia punya buah besar punye kot! hiks!

    ReplyDelete
  7. hahaha...sbr je...buat2 x perasan kut...

    ReplyDelete
  8. Itu lah. Hiburan pun byk yg 18sx nie. Kalau budak2 tgk, mcm mane lah kan.

    ReplyDelete
  9. orang yang tunjuk tak malu, kita yang tenguk malu. hik²...

    ReplyDelete
  10. saper artis tuh????citer pe?????*seksited plak!

    ReplyDelete
  11. aish, citer cenggini laju jerk yg bukak!memang dasar! xDDDD

    ReplyDelete
  12. Salam diana...hamba tahu saper....itu hari kebetulan tertengok...hahahaha,
    bukan main bulat lg...heeeeeeee

    ReplyDelete
  13. hahaha rasenye tv3 dah biase kut
    ngeh ngeh :)

    ReplyDelete
  14. huhuh...skrg ni bnda yg tersorok tuh yg nk tnjuk.+_+

    ReplyDelete
  15. huhuh...skrg ni bnda yg tersorok tuh yg nk tnjuk.+_+

    ReplyDelete
  16. terlepas sudah...
    hahahaha
    ketawa jahat!!!!

    ReplyDelete
  17. haha~merepeknya~~
    nampak apa yg terselindung!

    ReplyDelete
  18. wah...tayangan free tu sis..sapa agaknya artis tu..mo juga ellen tau..hehe

    ReplyDelete
  19. diorang mane reti tapis,,
    cuma tau untung je..
    aish...

    ReplyDelete
  20. selamat..naseb baek tak tengok..haha

    ReplyDelete
  21. tak prasan kot...
    (tak leh komen banyak2,nanti tuan tanah marah,hehehe)

    ReplyDelete
  22. biar btol?
    ish! rugi tak tgok tv! haha..

    ReplyDelete
  23. erk? btoi ke ade rancangan mcm ni? ish2. agak2 camne la pakcik2 tgk rancangan tu kan?

    Dosa la tgk bende2 tu. ish2.
    (dgn pantas search google. lalala)

    (^__^)

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …