Skip to main content

chatroom ni sangat best okey!!

Assalamualaikum..

selamat malam semua..
korang nampak tak chat box kat bawah
shoutmix aku tu??
best tau benda tu..
sapa yang tak de lagi apa kata korang
letak kan benda alah tu..

kelebihan dia kita
boleh tau sapa yang tengah online..
pastu kita boleh sembang2 kat situ..
kiranye korang kena cuba la..
baru korang tau best ke tak best..

mula2 aku pasang tadi macam tak
berapa paham je kan..
ingatkan macam shoutbox yang sedia ada kat blog kita2 ni..
rupanye dia lagi canggih la..

aku tau benda ni pun dari blog
budak kaca mata..
tak kenal...???ala..Fariqscorpio la..
hehheeh..

sapa yang nak letak korang cuma klik kat
embed chatroom tu..
dah ramai gak la yang letak chatroom ni..
cerita sekupang..dan ramai lagi..

kalau korang tak paham apa aku cerita ni klik kat sini..

Comments

  1. kak diana,bestlah chatroom akk ni..da best sgt borak sampai taleh tinggal..ahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaa...echah pun duk try akak...boleh ngorat neh.;p

    ReplyDelete
  3. budak kaca mata?? hahaha..
    i loike.. awat akak tak chat skali??

    ReplyDelete
  4. stailo ah !akak tunggu,jap2 lagi adela benda alah ni kita tempek kat blog.keh3 ;p

    ReplyDelete
  5. sesuai utk yg kerap online cam akak.. heheh..

    ReplyDelete
  6. nmpk best aja. tapi jarang on9 lama2

    ReplyDelete
  7. Assalam Diana,

    Fuhyoooo......best la Diana...bila dah addkan Chat nie... TQ so much......muuah muuahh...hahahaha...
    Nanti nak ajak yg lain gak untuk masuk....

    Thanks again Diana kerana berkongsi dgn panglima.

    ReplyDelete
  8. Salam Diana...Jasamu Ku kenang...

    ReplyDelete
  9. heheheh...memang susah la nak tinggalkan blog kak nanti,eheheh...

    kak,sy ni normal yek,cantik la juga maksudnyer ader lagi cntik la,hehehe

    ReplyDelete
  10. hurm ni boleh ganti web counter x?hehe..boleh dicuba nih =)

    ReplyDelete
  11. mcm best.. tp tak cukup masa plk nak berchat2 ni.. tgk org punya ajelah.. he..he..

    ReplyDelete
  12. jika kita msukkan chatroom ni
    jika kita on9..dia otomatik naik nama kita ke?..hehe

    nk kene dptkn info dulu sblum msukkan mende ni..
    tapi saya tgk kat blog awk ni nmpk mcm meriah je..

    ReplyDelete
  13. @SweetSyaza
    kalau nak borak2 mehla blog akak..heheh

    ReplyDelete
  14. @echah mashuri
    sila kan echah..
    kalau malu2 boleh chat guna private..
    hhehhhe

    ReplyDelete
  15. @Fariq
    akak tak chat la..
    akak pemalu..
    hahahah..
    acah je..
    akak bukan chat macam kamu2 yang bujang ni..
    akak chat sat2 hilang..
    sebab jemur baju la..
    suap anak makan la..
    hehehhe

    ReplyDelete
  16. @cik.shabah
    best kan??
    nampak canggih je..
    tetiba akak rasa nak belagak je bila ada chatroom ni..
    hahah

    ReplyDelete
  17. @Solihin Zubir
    hahha..
    pandai la kamu..
    kalau line ok boleh la akak chat..
    kalau idak,tengok je la..
    heheh

    ReplyDelete
  18. @Panglima7
    seronok kan chat kat sini..
    kita tak payah tinggal blog..
    boleh tinggal link kat chatroom ni sejam sekali kalau nak untuk promot blog kita..
    sila kan..

    ReplyDelete
  19. @ijatnuar87
    boleh pasang kat blog kamu..

    ooo...ada lagi yang lebih cantik..
    akak ingat kan kamu tak
    bernapsu..
    HHhHhHAAAAhahah

    ReplyDelete
  20. @YanaMIB
    hahha..
    tak tau la yana..
    tak kot..jangan lupa pasang ye..
    nanti boleh chat2manja dengan dak ujang..
    hahahha

    ReplyDelete
  21. @Hanis Azla
    kalau tak de masa
    guna kan untuk tinggal kan link blog je akak..

    ReplyDelete
  22. @sarah-najwan
    ye sarah..
    otometik nama kita naik..
    pastu tau la orang tu online ke idak..
    bila tengok ramai je online kita tinggal kan link kat chatroom tu
    untuk memeudahkan depa mai blog kita..

    ReplyDelete
  23. harus dicuba ni...boleh la koi bermesra mesra dgn maisarah nnt

    ReplyDelete
  24. dah tgk gak kemeriahannya. tapi malu nak join. sesuai utk yg bujang mengorat kot. he³

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …