Advertisement

Buffered earning pertama untuk 2011.


Assalamualaikum..

setelah sebulan menunggu akhirnye
hari ni baru lah aku nampak iklan baru kat blog aku ni..
orang lain dah lama dapat..
aku baru ni nak ada..

klik untuk bagi beso..

sapa yang minat rancangan Amazing Race
boleh la klik iklan
sangat menarik ok..
rugi kalau tak klik..
sebab benda ni jarang2 ada..

apa pun terima kasih kepada nuffnang sebab
masih nak jugak beriklan kat blog aku ni..

walaupun aku berblog
bukan la sebab duit
tapi bila dia dah bagi rasa
macam bonus jugak..kan??
sapa tak nak duit???
hehhe...

harap2 selepas ni akan ada yang kedua,kertiga dan seterusnye
sepanjang 2011 ni.
semoga nuffnang terus sucses demi
blogger2..hhahaha!

Catat Komen

18 Ulasan

  1. Wah .. bestnya diana. kakchik tak penah dpt walau 1 BE pun. Hehe ..

    BalasPadam
  2. tahniah..saya pom hrp dpt BE mcm awk ni..nmpk cam ade je dkt sidebar tu..hehe

    sekali..iklan cpc la..huhu

    tapi saya ade lagi 2 BE..sejak smlm langsung xmuncul..check nuff masih status BE lagi..guaner??..
    check esok..pasti da jadi ME..huhu
    xpe..hepi2 blogging..

    BalasPadam
  3. wahhh syoknya...kita cm x dpt lg je ni..hhaha

    BalasPadam
  4. wah.. rezeki dah masuk ...lama gak be yang baru tu nak dpt ye...

    BalasPadam
  5. best tu diana..tahniah!
    rezki bulan januari kan~

    BalasPadam
  6. tahniah2.. dpt BE burger maxis. yabedabedu!! hehe

    BalasPadam
  7. Tahniah sis..ellen pun dapat gak..hehe

    BalasPadam
  8. wow . nak jgak , sy ada jgak letak ads kat nuffnang ni tp xpon mendapat earn mcm kamu ni :)

    BalasPadam
  9. @kakchik@ella
    tak lama lagi dapat la tu kakchik..
    blog semakin popular tu..

    BalasPadam
  10. @sarah-najwan
    ada dua lagi..??
    banyak la tu..
    saya ada satu ni je..
    tak pe la..
    asal ada orang nak baca apa saya tulis dah la..
    hehhe

    BalasPadam
  11. @zura@iwan
    akak punye ni pun baru dapat je..
    orang lain 2,3 hari lepas dah dapat..

    BalasPadam
  12. @munna
    lama la munna..
    dah dekat sebulan ni..
    ni la baru ada..entah apa salah dan dosa ku..
    heheh

    BalasPadam
  13. @Izan Ishak
    betul izan..
    rezeki ni..
    harap2 ada lagi untuk saya..
    izan mesti dapat banyak kan..
    rajin bw ni..
    mana 2 blog tengok izan mesti ada..
    caya lah,....tahniah!!:0

    BalasPadam
  14. @Sasa Al-Sharif
    aih..
    sibuk betul kamu sekarang ye..
    datang kejap2 kat blog akak pun tak pe dah akak rasa..jangan tak datang langsung dah le..
    heheh...

    kamu daoat tak be ni..??
    mesti dapat kan??
    blog popular...:)

    BalasPadam
  15. @Ellen
    ellen dapat be akak tak pelik ..
    kalau ellen tak dapat itu yang akak pelik..tak kan la tak dapat..kan??
    blog aktif kan??
    hehhe

    BalasPadam
  16. @Abdul Farique
    masa mula2 saya berblog dulu pun tak dapat be ni..
    lepas 3 biulan baru da[at.tu pun kena rajin bw dan meraih traffic.baru dia bagi..tapi sekali dia bagi,dia akan bagi lagi..
    jadi rajin2 la update dan bw ..
    mesti dapat..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)