berani kah??

Assalamualaikum..

KORANG BERANI TAK BUAT ENTRY
YANG BERTAJUK:


"APA PENDAPAT KORANG TENTANG ENTRY2 KAT BLOG AKU"

hahah..ada yang berani..
ada yang tidak..
kalau berani pun mungkin sebab kotak komen dia,
dia dah set kan tak kan keluar komen tu selagi dia tak tengok..
ahhaha

ataupun dia berani sebab blog dia cuma
tentang resepi2 masakan dan lirik2 lagu..

ataupun dia berani sebab
blog dia cuma tentang aktiviti harian
dan topik2 yang ringan je..

kalau aku???
tak nak la..
sah la ramai yang hentam aku..
ahahahh

sekian

*aku cuma berterus terang!*
Previous
Next Post »

18 komen disini

Click here for komen disini
22 January 2011 at 10:04 ×

hahah...ala akak..bukan hentam sebarang hentam.hentam yg beradab dan berniat baik.bukan jaja nama org punn...dr duk hipokrit tuh...

seyes akak.dulu echah rase akk sllu gk suka wt entri hot2.tp skrg baru echah fhm.baik menegur macam nih.biar org len xbuat dah.:)

Reply
avatar
Mario
admin
22 January 2011 at 10:47 ×

aku berani tapi ada ke org nak komen...tp n3 ko pun ringan2je...takdela berat2 sgt pun sis...

Reply
avatar
kembatolo™
admin
22 January 2011 at 13:22 ×

nak hentam pakai tukul ke chainsaw? hahaha

Reply
avatar
ijatnuar87
admin
22 January 2011 at 14:32 ×

biar la kak...yg penting entri2 dalam ni besh untuk dibaca..& ambe suker baca,hehehe

Reply
avatar
Putri_Aizat
admin
22 January 2011 at 14:33 ×

hehe...aah kan...cam seram jek nak wat tajuk camtuh...pergh...tapi bagus utk diri sendiri so leh improve kan...tapi part yg kene kritik tuh tak tahan...haha...

Reply
avatar
A.S.T.I.N.A
admin
22 January 2011 at 14:58 ×

huhu masalahnya

Ade ker yang baca entry saye..? sob sob...

Reply
avatar
Fariq
admin
22 January 2011 at 15:27 ×

eh akak,,, nanti saya buat okay.. :p

Reply
avatar
diana
admin
22 January 2011 at 15:33 ×

@echah mashuri
akak pun tak paham kenapa orang selalu hentam akak sedangkan tu topik yang sedang2 je..

Reply
avatar
diana
admin
22 January 2011 at 15:35 ×

@Mario
h tu la..
cerita akak sikit je..
cerita pun tak panas mana..
tapi entah kenapa orang selalu baca dengan perasaan..
bukan dengan otak..
topik kecik2 pun nak melenting
siap nak remove dari friendlist kat fb..
hahahahah

Reply
avatar
diana
admin
22 January 2011 at 15:35 ×

@kembatolo™
heheh..
pakai tukul la..
tak sakit sangt..
heheh

Reply
avatar
diana
admin
22 January 2011 at 15:53 ×

@ijatnuar87
best ke??
tak la..
sebenarnye topik ringan je..
tapi mungkin sebab benda yang akak cerita biasanye yang dekat dengan kita..

Reply
avatar
diana
admin
22 January 2011 at 15:55 ×

@Putri_Aizat
hahah..
kalau ramai yang memuji okla..
tapi kalau yang kata
"entry biasa2 je.."
"entry tak menarik.."
"entry sanagt membosankan"
uih..
mula la otak terpikir cemana nak buat entry yang luarbiasa tu..
kan?>>

Reply
avatar
diana
admin
22 January 2011 at 15:56 ×

@A.S.T.I.N.A
kalau ramAi kawan2 blogger mesti ramai lah yang baca..:)

Reply
avatar
diana
admin
22 January 2011 at 15:57 ×

@Fariq
ok..
nanti akak komen sampai kamu menangis..
hahaahh

Reply
avatar
sarah-najwan
admin
22 January 2011 at 16:16 ×

diana..
saya berani buat
nati saya akan buat
dan yg pasti saya xkisah asalkan yg mengomen itu..biarlah jujur dan bukn mendownkan saya..jika inginkan perubahan..bgtau dgn jelas..dan jika saya boleh baiki..saya akan baiki..

nati saya akan sahut cabaran awk ini deh..tgguuuuuuu..

eh diana..ni kira mcm awk buat kontes lak..heheheehe

Reply
avatar
The Sharkox
admin
22 January 2011 at 21:44 ×

berani...tapi tunggu2 lah nanti baru nak buat..hahaha

Reply
avatar
22 January 2011 at 22:36 ×

ahahhahaa... nak jadi blogger mmg kena brani akak..
kena kalis provokasi.. hhehe..

Reply
avatar
~ yus ~
admin
19 February 2011 at 10:15 ×

Salam kenal,

Datang dari blog mama sarah-najwan, kerana entri inilah...

:)

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment