berani kah??

Assalamualaikum..

KORANG BERANI TAK BUAT ENTRY
YANG BERTAJUK:


"APA PENDAPAT KORANG TENTANG ENTRY2 KAT BLOG AKU"

hahah..ada yang berani..
ada yang tidak..
kalau berani pun mungkin sebab kotak komen dia,
dia dah set kan tak kan keluar komen tu selagi dia tak tengok..
ahhaha

ataupun dia berani sebab blog dia cuma
tentang resepi2 masakan dan lirik2 lagu..

ataupun dia berani sebab
blog dia cuma tentang aktiviti harian
dan topik2 yang ringan je..

kalau aku???
tak nak la..
sah la ramai yang hentam aku..
ahahahh

sekian

*aku cuma berterus terang!*
berani kah?? berani kah?? Reviewed by Diana Rashid on 10:00:00 Rating: 5

18 comments:

  1. hahah...ala akak..bukan hentam sebarang hentam.hentam yg beradab dan berniat baik.bukan jaja nama org punn...dr duk hipokrit tuh...

    seyes akak.dulu echah rase akk sllu gk suka wt entri hot2.tp skrg baru echah fhm.baik menegur macam nih.biar org len xbuat dah.:)

    ReplyDelete
  2. aku berani tapi ada ke org nak komen...tp n3 ko pun ringan2je...takdela berat2 sgt pun sis...

    ReplyDelete
  3. nak hentam pakai tukul ke chainsaw? hahaha

    ReplyDelete
  4. biar la kak...yg penting entri2 dalam ni besh untuk dibaca..& ambe suker baca,hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe...aah kan...cam seram jek nak wat tajuk camtuh...pergh...tapi bagus utk diri sendiri so leh improve kan...tapi part yg kene kritik tuh tak tahan...haha...

    ReplyDelete
  6. huhu masalahnya

    Ade ker yang baca entry saye..? sob sob...

    ReplyDelete
  7. eh akak,,, nanti saya buat okay.. :p

    ReplyDelete
  8. @echah mashuri
    akak pun tak paham kenapa orang selalu hentam akak sedangkan tu topik yang sedang2 je..

    ReplyDelete
  9. @Mario
    h tu la..
    cerita akak sikit je..
    cerita pun tak panas mana..
    tapi entah kenapa orang selalu baca dengan perasaan..
    bukan dengan otak..
    topik kecik2 pun nak melenting
    siap nak remove dari friendlist kat fb..
    hahahahah

    ReplyDelete
  10. @kembatolo™
    heheh..
    pakai tukul la..
    tak sakit sangt..
    heheh

    ReplyDelete
  11. @ijatnuar87
    best ke??
    tak la..
    sebenarnye topik ringan je..
    tapi mungkin sebab benda yang akak cerita biasanye yang dekat dengan kita..

    ReplyDelete
  12. @Putri_Aizat
    hahah..
    kalau ramai yang memuji okla..
    tapi kalau yang kata
    "entry biasa2 je.."
    "entry tak menarik.."
    "entry sanagt membosankan"
    uih..
    mula la otak terpikir cemana nak buat entry yang luarbiasa tu..
    kan?>>

    ReplyDelete
  13. @A.S.T.I.N.A
    kalau ramAi kawan2 blogger mesti ramai lah yang baca..:)

    ReplyDelete
  14. @Fariq
    ok..
    nanti akak komen sampai kamu menangis..
    hahaahh

    ReplyDelete
  15. diana..
    saya berani buat
    nati saya akan buat
    dan yg pasti saya xkisah asalkan yg mengomen itu..biarlah jujur dan bukn mendownkan saya..jika inginkan perubahan..bgtau dgn jelas..dan jika saya boleh baiki..saya akan baiki..

    nati saya akan sahut cabaran awk ini deh..tgguuuuuuu..

    eh diana..ni kira mcm awk buat kontes lak..heheheehe

    ReplyDelete
  16. berani...tapi tunggu2 lah nanti baru nak buat..hahaha

    ReplyDelete
  17. ahahhahaa... nak jadi blogger mmg kena brani akak..
    kena kalis provokasi.. hhehe..

    ReplyDelete
  18. Salam kenal,

    Datang dari blog mama sarah-najwan, kerana entri inilah...

    :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.