Wednesday, 12 January 2011

1st misz-ella.blogspot Contest

Assalamualaikum...



hari ni aku nak join kontest dari kakchik ella ni.
kalau nak tahu blog "dari jari2 halus ku" ini aku dah ikut sejak awal aku berblog lagi.
kalau tak salah dalam 4,5 bulan jugak la..
setiap entry dia buat aku rasa nak komen..
jadi otometik la aku layak join kontest kakchik ni..

korang yang baru kenal blog kakchik ella ni
mesti tertanya-tanya apakah istimewanye blog kakchik kat mata aku..

Aku suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana:

setiap entry dia memberi inspirasi pada aku untuk jadi lebih sempurna dari segi rohani dan jasmani.entry yang mempunyai nasihat dan panduan untuk amalan gaya hidup yang lebih sihat.gaya penulisan yang santai dan mudah di fahami menjadikan setiap entry di blog ini berasa dekat dengan aku.menjadi contoh juga kepada wanita2 yang bekerjaya untuk mempunya ruang yang lain selain kerja.itu yang ada dalam blog ini.


pada kawan2 yang nak join jangan lupa klik sini..dan jangan lupa tarikh tutup 18 january jam 4 petang..
sekian

17 comments:

  1. semoga berjaya diana..
    hari ni awk join GA dan kontes yer..

    hadiah dia sgt hebat..untuk kecantikan kaum wanita dan lelaki..

    ReplyDelete
  2. good luck diana... munna tgh perah otak nak cari idea utk slogan kakchik@ella ni

    ReplyDelete
  3. Good Luck sis..ellen pun berkira2 nak join tapi tak der idea..hadiah dia mantap kan..hehe

    ReplyDelete
  4. gudluck kak,,
    tak penah tgk akak join contest,, hehe

    ReplyDelete
  5. all the best kak diana... (^_^)

    ReplyDelete
  6. @sarah-najwan
    tanda sokongan untuk kawan2 je sarah..
    heheh

    ReplyDelete
  7. @munna
    terima kasih munna..
    slogan budak2 sekolah je saya buat ni..
    hhaha

    ReplyDelete
  8. @Ellen
    betul la ellen..
    hadiah dia tu yang buat akak tak mampu nak menolak..
    hehhe

    ReplyDelete
  9. @Abdul Farique
    terima kasih ye..:)
    sama2 la kita ..

    ReplyDelete
  10. @Fariq
    hari ni hari akak tersampuk hantu kontest la fariq..
    hahahah

    ReplyDelete
  11. @...
    terima kasih syera..
    jom la join..
    hadiah best tu..
    boleh wangi2..
    hhehe

    ReplyDelete
  12. gudluck ye :)

    i pun join contest ni gak :)
    wish me gudluck k. :)
    http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();