Thursday, 20 October 2011

blog lelaki dan blog perempuan

selamat petang semua..

korang suka pi blog lelaki atau blog pompuan??
susah nak jawab kan?
sebab masing2 ada tarikan dia tersendiri.

biasanye kalau blog lelaki simple je.
tak de gambar bunge..
tk de blink2..
dan tak de kaler pink..
entry pun dok "gua lu"je..
kadang2 ada "sial" sikit2..
tak semua la..
ada jugak yang masih menjaga tatasusila
walaupun dalam blog.

ada ke blog lelaki yang kaler pink
dan ada blink2?
meh bagi link..
aku nak jenguk!hehheh

kalau blog pompuan pulak mesti sikit pun nak ada kaler pink tu.
template pulak mesti la yang ceria2 je.
ada gambar bear..
tak pun gambar bunga2..
ada blink2..sampai nak loading pun bejanggut nunggu.heheh
kalau boleh setiap bucu blog ni nak letak hiasan.
memang berwarna warni la blog perempuan ni

suka hati korang la nak buat blog korang
jadi rupa apa pun.
tapi citarasa pengunjung pun kena ambik tau sama..
sesekali mintak la pendapat kawan2.
tanye apa yang terkurang dan terlebih.
jangan syok sendiri saja..


sekian..

51 comments:

  1. haha ..Diana, akak penah buat n3 psl ni dulu. gi selongkar blog akak ye. hehe ..

    ReplyDelete
  2. sy x gemar la blog pompuan yang bling2. haih

    ReplyDelete
  3. cik tom pun dlm perancgan nak buat n3 ni jgk..hehe..tunggu versi cik tom plk akan dtg..hehe...ok gak akak kaler oren..try la kita tgk hasilnye...

    psl blog lelaki kaler pink..cik tom pernah jumpa..tp lupa url blog dia..huhu..

    ReplyDelete
  4. Ada je belog lelaki kaler pink...
    xsalah asenye kot...

    ReplyDelete
  5. oren pn terbaekk kak..striking gitu..hehe..tp sy mmg suka pink..xtau lah nape..nmpak comel kut..i mean blog tu lah nmpk comel..teehee~ =P

    ReplyDelete
  6. alah kak kaler xkisah,,
    terpulang la pada akak nak letak kaler ape,, yg penting penggunaan widget tu,, so that blog xjadi berat sgt..

    Jom Update Status FB

    ReplyDelete
  7. kaler macam air kosong tu cantik juge.haha

    ReplyDelete
  8. nak kekalkan yang ringkas aje.. nak loading pun senang.. warna oren memang sesuai.. ceria warnanya..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. @nazirulhazwan~
    betul tu..
    berat page nye..
    nak tunggu2 ni buang masa sikit..

    ReplyDelete
  11. @Cik Tom
    bagus jugak tu cik tom..
    boleh baca macam2 versi..
    akak nak tengok versi kakchik jap lagi..
    hehhe

    ReplyDelete
  12. @Pensel Kontot
    salah memang tak salah..
    cuma jarang ada lelaki nak letak pink kat blog dia.

    ReplyDelete
  13. @YanaMIB
    akak pun suka pink..
    tambah sikit dengan ungu.
    lagi cantik..
    hhehe..
    oren ok ye??
    nanti akak try test cuba.
    hehhe

    ReplyDelete
  14. @Fariq
    setuju..
    nak hias cemana pun buta la asal jangan berat sudah la.
    nanti tak dak sapa nak mai pulak..

    ReplyDelete
  15. @- koroe -
    kaler air kosong...
    tu kaler apa??
    hehhehe....

    ReplyDelete
  16. @Nafisa81dah banyak sangat blog kaler pink.
    akak nak kaler yang jarang orang guna..

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. hihi..
    betul la..
    kalo pompuan punye mesti ada jgk puink skt2..

    kak diana rasa kan..
    blog deno ok x? serabut x??

    ReplyDelete
  19. alamak!
    silap eja, bukan puink
    tapi pink..
    heeeeeee:p

    ReplyDelete
  20. diana..tanye maisara dia suka kaler ape..

    saya tak sabar nk tgk perubahan warna blog awk nih..

    ReplyDelete
  21. @deno
    ok dah tu deno..
    cntik dah..
    sesuai dengan deno yang kiut!
    hehhe

    ReplyDelete
  22. @sarah-najwan
    sarah..
    kalau tanye dia sah2 le kaler pink je..
    bagi dia pink hak milik dia.saya punye kaler ungu dan ayah kaler kopi.
    heheh

    ReplyDelete
  23. apa kata akak boh cat hijau.. mesti hensem.. hehe..

    ReplyDelete
  24. setiap orang ada citarasa masing-masing,,,kita tukar macam mana pun,,tetap ada yang suka n tak suka,, ;)

    ReplyDelete
  25. saya dah lama perasan... ekekkekek..pempuan suka pink..except me

    ReplyDelete
  26. blog saya tempek muka sy..ok tak?jambu tak?kahkahkah

    *baru 8saat sy komen entry lepas akk dah kua entry baru.humang aih memang supermak tol!!haha

    ReplyDelete
  27. birupun ok jugak....nak tengok nanti diana kaler ape nanti....

    ReplyDelete
  28. haha cube akak komen blog saya..ok ke tak huhu :)

    ReplyDelete
  29. Betul tu, setuju dengan pendapat aka..

    Erkk!! nak tanya pendapat akak gak, blog myra ok tak?? :)

    ReplyDelete
  30. serabut aih mata tgk blog yg macam2 sgt perhiasannya. bajet org len suka la jugak cam dia..

    yg simple tu lagi best

    ReplyDelete
  31. purple + black nmpk cantik...tp klu ade black nmpk suram pulak...=D

    ReplyDelete
  32. haha saya penah jumpa blog lelaki yang pink sume... tapi x de link nak bagi... huhu

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Diana

    komen blog saya sikit....he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  34. apapun blog sy bebas pink & krg mempunyai ciri2 yg kak diana sebut.. kekekeke

    ReplyDelete
  35. blog muda remaja blink2 le kot.
    zaman dulu mengarut gak saya letak widget tahpape....
    kenang balik.kelako pun ade...

    ReplyDelete
  36. saya suka biru..pink tak berapa la.
    suka simple..rimas dgn blink2.
    dan prefer g blog yg simple jugak. sng nak baca entri.

    ReplyDelete
  37. memula dulu buat gak macam tuh.la nih boring lak tengok kat blog sendiri.buang semua.tinggalkan yg penting jer.fikir dah tak perlukan sangat benda tuh.

    ReplyDelete
  38. eh saya pernah je masuk blog lelaki blink2 bgai..igtkan blog perempuan..skali blog lelaki daaa..lupa plak blog mn tu..hoho

    kte ske baca blog yang gila2 tak kisah la lelaki ke perempuan..tapi most of them lelaki kan..huhu

    ReplyDelete
  39. blog lelaki mmg sempoi jek...blog adik2 yg manyak blink2...kreatif....huhu

    ReplyDelete
  40. akak pun mcm nak tukar kaler..buhsan la kaler pink..mcm gugurl..

    cer bg komen skit kaler ape yg seswai..hehe

    ReplyDelete
  41. sy dh blogwalking kt 2 blog budak laki yg kaler pink dan blink2 hehehe :)
    cuba akak jenguk2 smla blog sy kali ke2 slps dibaiki atas nasihat akak :)

    ReplyDelete
  42. tak kisah blog gurlz or boyz,asalkan blog background tak de gerak2,warna tak gelap sampai susah baca,pop window utk komen n tak de code b4 comment.~ehh ada blog laki penuh pose sendiri kat header& artis dia minat (siap kelip2 lagi)n warna pink.awww..he2..tak kisah la..janji dia happy

    ReplyDelete
  43. penah singgah blog lelaki yang minat korea. ui...lebih dari kita lg. hahaha.

    blog mish ok ke??

    ReplyDelete
  44. kak! blog saya loading oke dak? huhu..tlg jwb tau kak :D

    ReplyDelete
  45. pon3
    hehehehe
    identiti blog
    mencerminkan kita ni cam mane kan?
    emmm3..

    ReplyDelete
  46. alaa...peduli je..suka blog kita datang x suka x pa....tapi blog saya?agak2 pompaun suka x?hahaha garang sangat kadang2 nampak seremmmmm.....


    ye saye suka mee, tapi makanan lain pun suka juga cuma mee ni ntah la..suka..lagi tengah pana sbaru masak..bg pagi2 tu..umph!


    follow sini/follow me back k?

    ReplyDelete
  47. diana, blog saya hudoh benor... haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();