Saturday, 6 August 2011

boxer

Assalamualaikum...

selamat petang...
entry untuk lelaki...
suke pakai boxer tak??
tak de boxer??
ok tak pe..beli je satu..selesa untuk di pakai..
eh!!mengikut apa yang suami aku kata la..
bukan aku yang pakai boxer dia..
aje giler kome.....



yang ni pun boxer jugak..
tapi bukan boxer ni yang aku dok cerita>>


pada yang suka pakai boxer aku ada tip untuk korang..

~jangan memakai boxer ketika bersukan,
sebaliknye pakai boxer brief untuk lebih keselesaan untuk bergerak

~untuk aktiviti bersukan pilih boxer brief
yang berfabrik kapas atau spandex yang mudah regang

~jangan jadikan seluar pendek sebagai boxer
dan sebaliknya boxer dijadikan seluar pendek

~pilih warna seluar dalam sesuai dengan warna
pakaian yang di pakai.jangan memakai boxer yang
berwarna terang dengan seluar berwarna putih

~terdapat setengah lelaki yang memakai boxer bersama dengan brief.
mesti dielakkan kerana bahagian sulit memerlukan lebih pengudaraan..

~ramai lelaki memakai boxer yang sama untuk beberapa hari.elak sama sekali kerana peluh yang melekat pada boxer boleh menyebabkan jangkitan bakteria.

~elak memakai boxer longgar dengan seluar ke pejabat kerana ia menampak kan bahagian tersebut tidak kemas..

kalau ada yang tak tahu boxer brief tu yang
ketat tu ye..
biasanye ahli sukan ada pakai ..
macam yang kat bawah ni




kalau yang longgar tu kita panggil boxer shorts..
okey..yang ni biasanye pakai kat umah untuk tidur je..
heheh...
ha..macam bawah ni..


sekian...

35 comments:

  1. hoo ..
    tips memakai boxer pun ada .. thumbs up

    ReplyDelete
  2. bagus tips tu,,
    kat sini ada jual tak?order satu,,,hehe

    ReplyDelete
  3. haha ala syg...
    iqa pun pakai boxer meh.
    belambak.comel2
    gambar paul frank.hik..
    jual x.?lalal

    ReplyDelete
  4. nice tips.. sini x jual boxer? kah2..

    ReplyDelete
  5. wowo! teruja okeh..

    :P

    ReplyDelete
  6. hehe..hebat r akak siap bg tips boxer..

    ReplyDelete
  7. ada jiran yg pakai boxer jer cuci keta bini dia depan rumah. agak nya dia ni baru keluar dari hulu mana kot. Dia tak tau yg boxer tu suar dalam ... kui33

    ~ ciss !! bikin malu kaum lelaki jer ...

    ReplyDelete
  8. sy suka pakai boxer!
    x suka pakai spender.. lemas.. haha.. ;-p

    ReplyDelete
  9. ako bila pakai boxer brief....perghhhh !! terbeliak mata pompuan bila memandangnya....ako yg malu....heeeee
    Sekarang org pompuan dah tak segan dah kalau tengok....hahaha

    ReplyDelete
  10. boxer brief ek? pki boxer je.. nk kna beli la sbb memang x selesa brsukan pki boxer.. thanks

    ReplyDelete
  11. huishhhh.. nak pakai boxer pon ada cara jugak naa

    ReplyDelete
  12. selesa pakai boxer dan terasa sexy juga sebab ada banyak kaler2...hehe

    ReplyDelete
  13. hehe selesa lagi pakai short untuk main bola tu, ekekee...

    ReplyDelete
  14. Maaf! sy tak pakai boxer haha..nice tips kak :)

    ReplyDelete
  15. pompuan pn boleh pakai boxer..tp dalam bilik je la..:)

    ReplyDelete
  16. den tak de boxer....err...teringin plak nak beli satu...ahakz

    ReplyDelete
  17. boxer memang bagus untuk lelaki pakai kalau nak di bandingkan dengan spender biasa tu..ianya bagus untuk pengaliran darah yg sempurna..huhuhehe

    ReplyDelete
  18. rasanya setiap lelaki ada koleksi boxernya sendiri.biasa gak dipakai ketika menyarungkan jeans.masa untuk tidur tuh memang paling sesuai.

    ReplyDelete
  19. kelako la entri ni..k.diana. Tp mmg bagus, sbb bg tips kan..ada yg tak tau.

    ReplyDelete
  20. ramai lelaki skrg memilih boxer...
    n boxer jg sering dpakai dlm rmh..

    ReplyDelete
  21. haha cayalah kak tips boxer.. :D

    ReplyDelete
  22. haha..tips boxer pon ade..haha..kene ikot nih :D

    ReplyDelete
  23. haha..ayie menag biase pakai boxer..lagi slesa kot..kehkeh

    ReplyDelete
  24. seluar katok bukan boxer kan? (",)

    *Arazwan Parfum tu best tak?

    ReplyDelete
  25. adoi.... tips boxer pulak..hu2

    ReplyDelete
  26. err...belalang yg lelaki pun kurang pengetahuan dalam hal2 ni...hebat betul sis!

    bagus2x

    ReplyDelete
  27. saya tak ada boxer.. berdasarkan tips rasanya macam nak merasa gak.. nak yg longgar je.. biar ada angin gitu.. baik untuk kesihatan..

    ReplyDelete
  28. tak tahu kenapa gua rasa shahwat sangat untuk baca entri ni =p

    ReplyDelete
  29. Boxer best dipakai k.. Jom layan VIDEO2 aku b'main gitar kt YouTube channel aku (siap cuma pakai boxer je tak pakai baju pun ada.hehe..) klik link YouTube aku ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

    ReplyDelete
  30. aku nk komen jgk...aku lebih suke n selesa pakai gstring n thong sbg underwear ari2...aku skrng 24 n aku pakai since form 5

    fit boxer plak aku just pakai kalau keluar umah waktu malam nk g kdai or isi myk or gnting rmbut or carwash..just pakai fit boxer ngn singlet or tshirt je..malas nk pakai proper keluar dekat2 je

    spnder lak aku pakai kalau g mandi mande kt water park or pool

    kalau g mandi mande kt pantai biase nye telok kemang p.d aku just pakai thong je

    ReplyDelete
  31. aku nk komen jgk...aku lebih suke n selesa pakai gstring n thong sbg underwear ari2...aku skrng 24 n aku pakai since form 5

    fit boxer plak aku just pakai kalau keluar umah waktu malam nk g kdai or isi myk or gnting rmbut or carwash..just pakai fit boxer ngn singlet or tshirt je..malas nk pakai proper keluar dekat2 je

    spnder lak aku pakai kalau g mandi mande kt water park or pool

    kalau g mandi mande kt pantai biase nye telok kemang p.d aku just pakai thong je

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();