Skip to main content

boxer

Assalamualaikum...

selamat petang...
entry untuk lelaki...
suke pakai boxer tak??
tak de boxer??
ok tak pe..beli je satu..selesa untuk di pakai..
eh!!mengikut apa yang suami aku kata la..
bukan aku yang pakai boxer dia..
aje giler kome.....



yang ni pun boxer jugak..
tapi bukan boxer ni yang aku dok cerita>>


pada yang suka pakai boxer aku ada tip untuk korang..

~jangan memakai boxer ketika bersukan,
sebaliknye pakai boxer brief untuk lebih keselesaan untuk bergerak

~untuk aktiviti bersukan pilih boxer brief
yang berfabrik kapas atau spandex yang mudah regang

~jangan jadikan seluar pendek sebagai boxer
dan sebaliknya boxer dijadikan seluar pendek

~pilih warna seluar dalam sesuai dengan warna
pakaian yang di pakai.jangan memakai boxer yang
berwarna terang dengan seluar berwarna putih

~terdapat setengah lelaki yang memakai boxer bersama dengan brief.
mesti dielakkan kerana bahagian sulit memerlukan lebih pengudaraan..

~ramai lelaki memakai boxer yang sama untuk beberapa hari.elak sama sekali kerana peluh yang melekat pada boxer boleh menyebabkan jangkitan bakteria.

~elak memakai boxer longgar dengan seluar ke pejabat kerana ia menampak kan bahagian tersebut tidak kemas..

kalau ada yang tak tahu boxer brief tu yang
ketat tu ye..
biasanye ahli sukan ada pakai ..
macam yang kat bawah ni




kalau yang longgar tu kita panggil boxer shorts..
okey..yang ni biasanye pakai kat umah untuk tidur je..
heheh...
ha..macam bawah ni..


sekian...

Comments

  1. hoo ..
    tips memakai boxer pun ada .. thumbs up

    ReplyDelete
  2. bagus tips tu,,
    kat sini ada jual tak?order satu,,,hehe

    ReplyDelete
  3. haha ala syg...
    iqa pun pakai boxer meh.
    belambak.comel2
    gambar paul frank.hik..
    jual x.?lalal

    ReplyDelete
  4. nice tips.. sini x jual boxer? kah2..

    ReplyDelete
  5. wowo! teruja okeh..

    :P

    ReplyDelete
  6. hehe..hebat r akak siap bg tips boxer..

    ReplyDelete
  7. ada jiran yg pakai boxer jer cuci keta bini dia depan rumah. agak nya dia ni baru keluar dari hulu mana kot. Dia tak tau yg boxer tu suar dalam ... kui33

    ~ ciss !! bikin malu kaum lelaki jer ...

    ReplyDelete
  8. sy suka pakai boxer!
    x suka pakai spender.. lemas.. haha.. ;-p

    ReplyDelete
  9. ako bila pakai boxer brief....perghhhh !! terbeliak mata pompuan bila memandangnya....ako yg malu....heeeee
    Sekarang org pompuan dah tak segan dah kalau tengok....hahaha

    ReplyDelete
  10. boxer brief ek? pki boxer je.. nk kna beli la sbb memang x selesa brsukan pki boxer.. thanks

    ReplyDelete
  11. huishhhh.. nak pakai boxer pon ada cara jugak naa

    ReplyDelete
  12. selesa pakai boxer dan terasa sexy juga sebab ada banyak kaler2...hehe

    ReplyDelete
  13. hehe selesa lagi pakai short untuk main bola tu, ekekee...

    ReplyDelete
  14. Maaf! sy tak pakai boxer haha..nice tips kak :)

    ReplyDelete
  15. pompuan pn boleh pakai boxer..tp dalam bilik je la..:)

    ReplyDelete
  16. den tak de boxer....err...teringin plak nak beli satu...ahakz

    ReplyDelete
  17. boxer memang bagus untuk lelaki pakai kalau nak di bandingkan dengan spender biasa tu..ianya bagus untuk pengaliran darah yg sempurna..huhuhehe

    ReplyDelete
  18. rasanya setiap lelaki ada koleksi boxernya sendiri.biasa gak dipakai ketika menyarungkan jeans.masa untuk tidur tuh memang paling sesuai.

    ReplyDelete
  19. kelako la entri ni..k.diana. Tp mmg bagus, sbb bg tips kan..ada yg tak tau.

    ReplyDelete
  20. ramai lelaki skrg memilih boxer...
    n boxer jg sering dpakai dlm rmh..

    ReplyDelete
  21. haha cayalah kak tips boxer.. :D

    ReplyDelete
  22. haha..tips boxer pon ade..haha..kene ikot nih :D

    ReplyDelete
  23. haha..ayie menag biase pakai boxer..lagi slesa kot..kehkeh

    ReplyDelete
  24. seluar katok bukan boxer kan? (",)

    *Arazwan Parfum tu best tak?

    ReplyDelete
  25. adoi.... tips boxer pulak..hu2

    ReplyDelete
  26. err...belalang yg lelaki pun kurang pengetahuan dalam hal2 ni...hebat betul sis!

    bagus2x

    ReplyDelete
  27. saya tak ada boxer.. berdasarkan tips rasanya macam nak merasa gak.. nak yg longgar je.. biar ada angin gitu.. baik untuk kesihatan..

    ReplyDelete
  28. tak tahu kenapa gua rasa shahwat sangat untuk baca entri ni =p

    ReplyDelete
  29. Boxer best dipakai k.. Jom layan VIDEO2 aku b'main gitar kt YouTube channel aku (siap cuma pakai boxer je tak pakai baju pun ada.hehe..) klik link YouTube aku ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

    ReplyDelete
  30. aku nk komen jgk...aku lebih suke n selesa pakai gstring n thong sbg underwear ari2...aku skrng 24 n aku pakai since form 5

    fit boxer plak aku just pakai kalau keluar umah waktu malam nk g kdai or isi myk or gnting rmbut or carwash..just pakai fit boxer ngn singlet or tshirt je..malas nk pakai proper keluar dekat2 je

    spnder lak aku pakai kalau g mandi mande kt water park or pool

    kalau g mandi mande kt pantai biase nye telok kemang p.d aku just pakai thong je

    ReplyDelete
  31. aku nk komen jgk...aku lebih suke n selesa pakai gstring n thong sbg underwear ari2...aku skrng 24 n aku pakai since form 5

    fit boxer plak aku just pakai kalau keluar umah waktu malam nk g kdai or isi myk or gnting rmbut or carwash..just pakai fit boxer ngn singlet or tshirt je..malas nk pakai proper keluar dekat2 je

    spnder lak aku pakai kalau g mandi mande kt water park or pool

    kalau g mandi mande kt pantai biase nye telok kemang p.d aku just pakai thong je

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …