moden sangat ke engko???

semalam mase dok buka blog aku ade dapat satu mesej ni kat shoutbox aku..
aku try klik.nak tengok la jugak moden sangat ke cara dia tu yang dok peleceh kita yang pakai cara tradisional ni..
rupa2 nye cara dia guna tu macam menipu la..
yang ni baru betul2 orang gila duit dan tamak..
buat penat je la kita dok update entry baru hari2 tapi dia ajak orang isi shoutbox je..
ape2 pun aku lebih senang guna cara tradisional ni dari guna cara ko yang moden sanagt tu...
bongok!!
kenapa gambo dia kecik sangat ye??klik la untuk bagi besor..
kena belajo lagi cara nak print screen ni..
hahah..aku kan tradisional....

Post a comment

16 Comments

  1. betul2..pelik2 je kan org...

    ReplyDelete
  2. er..tak paham la..

    apakah dia dpt duit ngan shout box???

    ReplyDelete
  3. mmg agak pedas ala ala cr gado je msg dia tu..huhu~

    abaikn aja =)

    ReplyDelete
  4. sabar jelah kak..org mcm tu bkn tahu pn psl blog2 ni..dia x tau sgt pn keseronokannyer...

    ReplyDelete
  5. ish3... ada gak org macam ni ye...

    ReplyDelete
  6. eiffel..
    tak tahu la ..
    akak ni bukan pandai benda2 macam ni..
    akak kan tradisional...

    ReplyDelete
  7. yana..
    tu yang akak
    panas hati tu..
    kalau nak promot pun cube bagitau elok2 kan..
    tak le orang angin..
    dah la cara dia salah..
    nak kurang ajar lak..

    ReplyDelete
  8. lyd a.k.a makcik..
    dia buat blog untuk duit saje agak nye..

    ReplyDelete
  9. ha..ha..lama x dengar perkataan bongok tu..

    ReplyDelete
  10. Yang pemalas jer guna sofware cam
    tu. Shoutbox kita dah jadi tempat
    dorang spam bukan lagi tempat nk
    bertegur sapa antara blogger. Kalu
    ramai lagi yg ikut blogger pemalas
    ni terpaksa ar black list kan IP
    dorang dekat shoutbox tu.

    ReplyDelete
  11. btoi2.. software tu utk org yg pemalas nk blogwalking..

    ReplyDelete
  12. haa..pagi ni koi tekan shoutbox akak terus ternampak kak diana terSENYUM...SENYUM..

    ReplyDelete
  13. tak pe lah kak...dunia blog ni macam2 orang ada kak..yang sombong, peramah, berlagak..dan macam2 lah

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)