ade sape2 boleh ajar kan??

berjaya letak button "like"..hehhe..
dah lama sebenarnye nak letak..tapi terlupa saje..
lepas ni aku nak belajo care macam mana nak elak kan dari Blogger
hapuskan blog kita..
ade yang tau ke macam mana ?
meh bagi ajor sikit..
maklum la..aku ni belajo
takat spm je..tak penah masuk univesiti..
senang cakap aku ni buta IT..
pada adik2 yang pandai tu,meh la ajar ahkak
ni...

Post a comment

7 Comments

  1. salam..

    selamat hari raya...maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  2. salam diana,
    slamat hari raya, jemput dtg blog ambik kad

    ReplyDelete
  3. er.. nak elak kena ban.. kena ban sebab pe plak??
    selamat beraya~~

    ReplyDelete
  4. hy diana..tak blik kg lagi ke???
    bab2 tutorial hakak memang x reti..huhu

    ReplyDelete
  5. mira@sebab akak pi kat blog adibey kata nye kadang2 ade blog yang blogger hapuskan terus..
    tu yang akak risau ni..betul ke?
    ke tak betul?
    heheh

    ReplyDelete
  6. makdaraTERDIVA@saye balik hari rabu nanti..
    suami masih kerja..
    biase la orang swasta kan kena kerja separuh mati..
    hahah

    ReplyDelete
  7. eh boleh ek blogger lain hapuskan blog kite..alamak...nanti awe tanya yang pakar ok..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)