15 sebab kenapa lelaki sentiasa happy .


Selalu kan kite tengok orang lelaki ni macam tak de masalah je kan.tak macam pompuan,moody sikit dah tak nak keluar rumah..terperuk dalam bilik.makan pun tak nak.berbeza betul la dengan orang lelaki.


aku tau dah apesal diaorang happy je.korang nak tau..ha..bace kat bawah ni..


1)dia orang tak perlu mengandung


2)dia orang boleh kencing merata-rata.


3)kerja nye sama tapi gaji lebih.


4)kedut dan boroi lambang kejantanan.


5)orang tak pandang ke dada bile bercakap dengan mereka.


6)berbual di telefon 30 saat je.


7)boleh pakai sepasang baju dan seluar untuk bercuti 5 hari


8)di puji sebab berjaya mengeluarkan satu idea ciput.


9)boleh pakai seluar dalam harge 9.90 sekotak(ade 3 helai)


10)boleh pakai baju yang berkedut.


11)apa yang ade di muka semua nye ori.


12)stail rambut sama je,selama bertahun2.mungkin berdekad.


13)boleh pakai sepasang kasut dan stokin ,sampai terkoyak.


14)boleh pakai seluar pendek tanpa rase bersalah walau kaki macam @$%#$%^^..!!


15)misai berserabut???no hal lah..
Previous
Next Post »

11 komen disini

Click here for komen disini
zai
admin
17 August 2010 at 02:48 ×

hye kak diana.
blog zai memang takde shoutmix, dah buang he. zai follow blog ni juga. =P

Reply
avatar
17 August 2010 at 04:01 ×

agreed..
also..sya ade terfound this..interesting...nape lelaki de happiest person..

NICKNAMES
If Laura, Kate and Sarah go out for lunch, they will call each other Laura, Kate and Sarah ..
If Mike, Dave and John go out, they will affectionately refer to each other as Fat Boy, Godzilla and Four-eyes.

EATING OUT
When the bill arrives, Mike, Dave and John will each throw in $20, even though it's only for $32.50.
None of them will have anything smaller and none will actually admit they want change back.
When the girls get their bill, out come the pocket calculators.

MONEY
A man will pay $2 for a $1 item he needs.
A woman will pay $1 for a $2 item that she doesn't need but it's on sale.
btw..nice post

Reply
avatar
elmo blurb
admin
17 August 2010 at 05:51 ×

pergh!
setuju habes!

Reply
avatar
BeMiE
admin
17 August 2010 at 06:27 ×

patut la aku hepi jer.. heheheh

Reply
avatar
diana
admin
17 August 2010 at 07:21 ×

zai@terima kaseh zai..
datang selalu ye..

Reply
avatar
diana
admin
17 August 2010 at 07:23 ×

nurulbadiah@terim kaseh sudi berkongsi..

Reply
avatar
diana
admin
17 August 2010 at 07:24 ×

elmo@betul kan?
kan?

Reply
avatar
diana
admin
17 August 2010 at 07:25 ×

BeMie@segala nye
jelas sudah..
hehe..

Reply
avatar
aSmiDar
admin
17 August 2010 at 11:04 ×

perut boroi ngan kedut tu yang xtahan..hihi

Reply
avatar
ShErA
admin
17 August 2010 at 23:40 ×

haha.. serius mmg btl pun... sentiasa happy je...

Reply
avatar
Le Jr.
admin
10 March 2011 at 22:51 ×

patut lah aku happy jer..
baru hari ni aku tahu puncanya..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment