lukisan anak aku..

June 30, 2010
minggu ni anak aku dah start melukis.. rasa syok je tengok dia asek ngadap buku . walaupun baru umur 3 tahun tapi dia dah pandai. me...
lukisan anak aku.. lukisan anak aku.. Reviewed by Diana Rashid on June 30, 2010 Rating: 5
makan nasik biar jadi akal.. makan nasik biar jadi akal.. Reviewed by Diana Rashid on June 24, 2010 Rating: 5

aduh..usah berubah..!

June 23, 2010
bagaimana cara mu menafsirkan cinta..didalam hubungan kita ini ..apa jua pujian dan manis kata,yang kau hargai dan kau sanjungi. dan di...
aduh..usah berubah..! aduh..usah berubah..! Reviewed by Diana Rashid on June 23, 2010 Rating: 5
Baju Raye.....eee suke nyeeee!!! Baju Raye.....eee suke nyeeee!!! Reviewed by Diana Rashid on June 22, 2010 Rating: 5

mataku berkedip..

June 18, 2010
Hari ni mata aku berkedip je..rimas pun ade.mata belah kanan ni. ade ke ubat nye ye?orang tua2 kate kalau mata berkedip tu makna nye nak te...
mataku berkedip.. mataku berkedip.. Reviewed by Diana Rashid on June 18, 2010 Rating: 5

durian oh durian...

June 18, 2010
dah 2,3 hari gak le aku rase tekak aku ni mcm nak mkn durian.semalam cakap le kat laki aku kalau nak kuar aku nak beli durian. laki aku n...
durian oh durian... durian oh durian... Reviewed by Diana Rashid on June 18, 2010 Rating: 5

anak ku dah besar..

June 17, 2010
sebenar nye x dak ape pun nak citer arini.dalam 2,3 hari ni aku x de wat ape pun.dan x kemane2.xde ape pun pekare best dan x best yg terj...
anak ku dah besar.. anak ku dah besar.. Reviewed by Diana Rashid on June 17, 2010 Rating: 5

asam pedas syok wooo..

June 14, 2010
korang suke x makan asam pedas..dulu mase aku kat johor blh kate hari2 mkn asam pedas.dulu bujang.mkn kat kedai je.memang ade satu kedai ka...
asam pedas syok wooo.. asam pedas syok wooo.. Reviewed by Diana Rashid on June 14, 2010 Rating: 5
bagus bekerja atau tidak..?? bagus bekerja atau tidak..?? Reviewed by Diana Rashid on June 12, 2010 Rating: 5

bola..bola..bola...!

June 12, 2010
Rase nye aku belum citer lagi tenteng world cup kan??sebeno nye sekarang ni aku tgh tgk piale dunia la..sekarang uruguay menentang perancis....
bola..bola..bola...! bola..bola..bola...! Reviewed by Diana Rashid on June 12, 2010 Rating: 5

tidakkkkkkkk.....!!!!!!

June 11, 2010
rase nye minggu ni bukan minggu yang baik untuk aku..macam2 perkare tak best yang jadi..sekarang aku cube untuk kontrol perasaan rimas dek m...
tidakkkkkkkk.....!!!!!! tidakkkkkkkk.....!!!!!! Reviewed by Diana Rashid on June 11, 2010 Rating: 5

800????

June 07, 2010
alamakk//!!! melepas rezeki rm800..tu la..orang kate banyak tido pendek rezeki..tengah hari tadi aku antera insan bertuah sebab radio thr ge...
800???? 800???? Reviewed by Diana Rashid on June 07, 2010 Rating: 5
nak beli ke tak nak..? nak beli ke tak nak..? Reviewed by Diana Rashid on June 04, 2010 Rating: 5

kesian anak ibu..!!!

June 02, 2010
kesian anak ibu..mulai hari ni xde dah le kwn baik dia.. dengar2 ibu nurin dah antar nurin pi taska..yg pelik nye ibu abah nurin x pulak b...
kesian anak ibu..!!! kesian anak ibu..!!! Reviewed by Diana Rashid on June 02, 2010 Rating: 5
jangan buat yang tidak2.... jangan buat yang tidak2.... Reviewed by Diana Rashid on June 01, 2010 Rating: 5
Powered by Blogger.