lukisan anak aku..

14:51:00
minggu ni anak aku dah start melukis.. rasa syok je tengok dia asek ngadap buku . walaupun baru umur 3 tahun tapi dia dah pandai. me...
lukisan anak aku.. lukisan anak aku.. Reviewed by Diana Rashid on 14:51:00 Rating: 5
makan nasik biar jadi akal.. makan nasik biar jadi akal.. Reviewed by Diana Rashid on 01:22:00 Rating: 5

aduh..usah berubah..!

22:52:00
bagaimana cara mu menafsirkan cinta..didalam hubungan kita ini ..apa jua pujian dan manis kata,yang kau hargai dan kau sanjungi. dan di...
aduh..usah berubah..! aduh..usah berubah..! Reviewed by Diana Rashid on 22:52:00 Rating: 5
Baju Raye.....eee suke nyeeee!!! Baju Raye.....eee suke nyeeee!!! Reviewed by Diana Rashid on 22:58:00 Rating: 5

mataku berkedip..

22:24:00
Hari ni mata aku berkedip je..rimas pun ade.mata belah kanan ni. ade ke ubat nye ye?orang tua2 kate kalau mata berkedip tu makna nye nak te...
mataku berkedip.. mataku berkedip.. Reviewed by Diana Rashid on 22:24:00 Rating: 5

durian oh durian...

01:21:00
dah 2,3 hari gak le aku rase tekak aku ni mcm nak mkn durian.semalam cakap le kat laki aku kalau nak kuar aku nak beli durian. laki aku n...
durian oh durian... durian oh durian... Reviewed by Diana Rashid on 01:21:00 Rating: 5

anak ku dah besar..

18:26:00
sebenar nye x dak ape pun nak citer arini.dalam 2,3 hari ni aku x de wat ape pun.dan x kemane2.xde ape pun pekare best dan x best yg terj...
anak ku dah besar.. anak ku dah besar.. Reviewed by Diana Rashid on 18:26:00 Rating: 5

asam pedas syok wooo..

15:58:00
korang suke x makan asam pedas..dulu mase aku kat johor blh kate hari2 mkn asam pedas.dulu bujang.mkn kat kedai je.memang ade satu kedai ka...
asam pedas syok wooo.. asam pedas syok wooo.. Reviewed by Diana Rashid on 15:58:00 Rating: 5
bagus bekerja atau tidak..?? bagus bekerja atau tidak..?? Reviewed by Diana Rashid on 16:46:00 Rating: 5

bola..bola..bola...!

03:52:00
Rase nye aku belum citer lagi tenteng world cup kan??sebeno nye sekarang ni aku tgh tgk piale dunia la..sekarang uruguay menentang perancis....
bola..bola..bola...! bola..bola..bola...! Reviewed by Diana Rashid on 03:52:00 Rating: 5

tidakkkkkkkk.....!!!!!!

22:27:00
rase nye minggu ni bukan minggu yang baik untuk aku..macam2 perkare tak best yang jadi..sekarang aku cube untuk kontrol perasaan rimas dek m...
tidakkkkkkkk.....!!!!!! tidakkkkkkkk.....!!!!!! Reviewed by Diana Rashid on 22:27:00 Rating: 5

800????

17:44:00
alamakk//!!! melepas rezeki rm800..tu la..orang kate banyak tido pendek rezeki..tengah hari tadi aku antera insan bertuah sebab radio thr ge...
800???? 800???? Reviewed by Diana Rashid on 17:44:00 Rating: 5
nak beli ke tak nak..? nak beli ke tak nak..? Reviewed by Diana Rashid on 22:09:00 Rating: 5

kesian anak ibu..!!!

09:20:00
kesian anak ibu..mulai hari ni xde dah le kwn baik dia.. dengar2 ibu nurin dah antar nurin pi taska..yg pelik nye ibu abah nurin x pulak b...
kesian anak ibu..!!! kesian anak ibu..!!! Reviewed by Diana Rashid on 09:20:00 Rating: 5
jangan buat yang tidak2.... jangan buat yang tidak2.... Reviewed by Diana Rashid on 15:05:00 Rating: 5

About Me

Powered by Blogger.