photo mv j_zpshold1suy.gif

Sabtu, 31 Januari 2015

GAMBAR MAJLIS PERJUMPAAN DAN SAMBUTAN ULANGTAHUN KE 11 SITIZONE DENGAN TEMA BACK TO SCHOOL

Assalamualaikum..

Meriah..sangat2 meriah majlis Perjumpaan Dan Sambutan Ulangtahun Ke 11 Sitizone  yang bertempat di Dewan Besar Utusan Melayu,Kuala Lumpur .Majlis berlangsung jam 12-6 petang tadi.Apa yang menarik nya majlis ni  bukan saja meraikan Ahli kelab peminat Dato Siti Nurhaliza malah ianya untuk meraikan ulangtahun kelahiran Dato Siti Nurhaliza yang ke-36 yang jatuh pada 11 january lalu dan sekali gus meraikan kejayaan Dato Siti Nurhaliza yang menerima 11 anugerah sepanjang 2014..Hebat betul Dato Siti Nurhaliza ni..

Tanda nama pengawas dan penolong pengawas

Macam yang beliau janjikan pada kemenangan nya di AIM lalu,dia nak meraikan nya dan menjamu peminat2 nya jadi ini lah majlis nya..Penuh dengan makan2,dengan permainan yang best2 dan dengan cabutan bertuah dan dapat dengar Dato Siti Nurhaliza menyanyi.Paling Best tetamu juga akan terlibat dalam pembikinan video klip Warna-warna Dunia..

Kita layan la mata dulu dengan deco2 di majlis Perjumpaan Dan Sambutan Ulangtahun Ke 11 Sitizone dengan tema Back To School.Semua tetamu pakai baju sekolah..terus nampak semua macam adik2 je walaupun ada yang taraf makcik2 sudah.heheheh..











Boleh la kalau ada siapa2 nak tiru tema nih..Pun comel..Deco untuk majlis ni pun cantik2..Siap duit je la ye..Majlis yang Dato Ct buat ni pun ada yuran.Rm100 sorang.Berbaloi siapa yang pergi..Jom le tengok gambar-gambar kemeriahan sepanjang majlis nih..

Ini ialah....

Guru Besar bagi ucapan..

Yang baju biru tu sebenarnya Roy..
dia suka Usha sorang gadis kat sekolah nih..
Dia minat kat ketua pengawas tu..hehehe


sesi baca ikrar dulu..ini lah ketua pengawas nya..


Menghayati ikrar yang dibacakan..heheh


Cikgu disiplin..jaga2..dia ada rotan tu..heheh


Penolong Ketua Pengawas

Cantik nya Saida

Ala..comel sangat tu...:p

kan dah kena rampas enpon..tegas sangat ketua pengawas nih..

cikgu2 yang berjaya menang cabutan bertuah..



Cantik kan ketua pengawas nih??

Majlis berjaya dan mendapat sambutan yang menggalak kan..

Sebab tu ramai sayang dia..dia pandai layan peminat..
Tak de la time nak jual barang je baru nak 
layan kita baik2..kan??

Semoga dato Siti terus berjaya ..

#Majlis perjumpaaan buat port Luck??ok..ketinggalan dah tu..muahahah..ada jugak yang sentap nanti.


sekian...



KELAMBU MODEN DAH JADI SATU KEPERLUAN

STICKY POST!!
Scroll untuk entry baru...

Assalamualaikum...

Perasan tak nyamuk suka gigit kat belakang lengan..
kat bahagian siku tu tempat kegemaran dia la..
Sedar2 je dah gatal..dah bengkak..
Tidur malam pun dah kena pakai kelambu moden.
mujur la kelembu moden murah.



Masalah nyamuk ni macam tak de penyelesaian.
Saya tengok berita minggu lepas katanya
kat selangor kes denggi paling tinggi.kempan dah macam2 kempen..
Nyamuk sekarang bukan dia kira senja dengan pagi je dia keluar..
malam2 pun dia dah stanby tunggu kita tidur.
tutup je lampu datang la dia..Nyamuk pi sekolah dah la ni...

Sebab itu lah Kawan2 kena ada juga simpan kelambu moden .
Tak payah pakai dah kelambu gantung tu.
nak paku2 dinding buat rosak dinding je..
Sekarang orang pakai  kelambu moden saja.
Saya sendiri pakai kelambu moden sebab senang nak pasang dan simpan.
main lipat2 je dah siap.nak buka cuma ting!!!siap..



Ada zip jugak.
tak la tengah-tengah malam tidur dengan anak yang lasak,
sedar2 pintu kelambu dah ternganga,

Kalau nak pi berkelah ke boleh jugak guna kelambu moden ni.
Bila pi berkelah benda paling tak best sekali ialah
kena libas lalat..nak makan pun payah..
tak tenang langsung fikiran bercuti dengan lalat.
Pakai kelambu moden anak-anak pun selesa

Yang ada homestay tu kalau boleh letak la kelambu moden ni
2,3 buah kat dalam homestay tu..
kesian la kat tetamu anda tu ye..
saya ni cerita berdasarkan pengalaman.
Homestay tu bukan hari2 ada orang jadi tak pelik pun
kalau nyamuk ada dalam tu..

Saiz paling besar 200x200 harga pun murah .
cuma 40 ringgit...
saiz king ni muat kami 4 beranak.
Saya,suami dan 2 anak yang kalau tidur memang lasak.
heheh..

kalau nak boleh la hubungi Mommy Irra :-

whatsapp/sms  : 013 356 0192 atau
email : beli@irrayyan.com.
Laman Web; http://www.irrayyan.com/2014/10/jual-kelambu-moden-saiz-king.html



#Perasan tak yang kerap kena denggi ni orang bandar..Orang kampung susah nak kena..tau sebab apa?salah satu sebabnya, orang kampung tidur pakai kelambu..

sekian...

*sESIAPA YANG NAK KHIDMAT REVIEW PRODUK BOLEH EMAIL SAYA . KLIK 'ads" DI TAB MENU.


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Assalamualaikum...

Ramai yang dah join..
saya pun tak nk la ketinggalam..
dulu tak bertuah..tapi tak putus asa..saya cuba lagi..
Tak rugi pun mencuba.kan??

JOm tengok apa barangan yang saya nak dari Nile.com..






3- SPCC57321 Sunglass - RM 19.90



jumlah semuanya..RM 144.40


sekian...

Related Posts with Thumbnails