Isnin, 3 November 2014

BETAPA MUDAH DAN JIMAT DENGAN UNIFI

Sticky post!scroll untuk entry terkini

Assalamualaikum...



Unifi bukan asing lagi pada kita pengguna-pengguna internet.
Saya sendiri ada ramai kenalan yang menggunakan Unifi.
Dan rata2 nya semuanya berpuas hati dengan Unifi.
Ada juga yang tanya apa bestnya Unifi?

Jimat!!!


Menawarkan unlimited download , line telefon percuma dan juga HyppTV,

ha..tak payah dah sibuk nak bayar2 bil tetiap bulan kat stesen tv berbayar yang kejap ada kejap tak de time hujan..kan?Guna je Unifi..pun boleh tengok macam2 siaran ada..


Mudah!!


"Ala..leceh la nak daftar2 ni.."

Dengan UNIFI tak de leceh2 .Awak masuk je kat website Unifi dan daftar.Lepas tu mereka  akan hubungi awak untuk tetapkan masa pemasangan.Tak pun hubungi je no tel ni atau Whatsapp sahaja ke : 018-6661622.




Ini link saya bagi untuk awak daftar.

Link untuk pendaftaran Unifi untuk pejabat / kedai di :
http://register-unifi.com/tm-unifi-business-registration

Link untuk pendaftaran Unifi untuk kediaman di :
http://register-unifi.com/tm-unifi-home-registration

Sebelum mendaftar..

Sebelum mendaftar dengan Unifi pastikan dulu la tempat yang awak duduk tu ada coverage Unifi.kang dah daftar dah comfirm orang Unifi tu nak datang jam berapa ,tengok2 kat rumah tak de coverage Unifi..susah la..kan??



Lepas ni tak de dah alasan nak blogging tak boleh sebab line slow..
Nak balas pertanyaan pelanggan kat Fb tak boleh sebab line tak de.
Nak siapkan tempahan design tak boleh sebab broadband dah limit.
sampai bila awak nak bertahan dengan internet awak yang slow tu??

Jangan lpa tau call no ni:

03-9081 7766  atau 

Whatsapp 018-6661622


Nampaknya ramai yang kecewa sebab kediaman tak de liputian Unifi.jangan sedih2 ye ,Mereka yang tiada liputan Unifi boleh daftar Streamyx sebagai alternatif. Sekarang sudah ada Streamyx 8Mbps.Saya sendiri pun pakai Streamyx..Awak pernah dengar saya merungut pasal internet slow ke ke apa???tak de kan??hehehe :)

sekian..

Jumaat, 31 Oktober 2014

SAYA MENCARI PENAJA

Assalamualaikum....





Seminggu lagi saya nak buat giveaway..
kalau awak berminat nak jadi penaja Giveaway saya
sila pm saya atau email ye.Syarat nya

Untuk Penaja
:pilih 2 sahaja antara mana2 laman sosial yang awak nak peserta like atau follow..

Hadiah
:Hadiah mestilah berupa barangan atau wang tunai.

:penaja tak boleh menukar hadiah sejurus giveaway bermula.

Sepanjang giveaway berlangsung saya akan perkenalkan blog ,facebook page,instagram atau twitter penaja dengan menyiarkan entry berkaitan penaja di blog ini.(review)

Giveaway akan berlangsung selama sebulan.

Jika berminat sila email atau pm saya

Sekian..

GAMBAR GAYA HIJAB MELLY GOESLOW

Assalamualaikum...

Sejak pulang dari menunaikan umrah penyanyi dan pencipta lagu,Melly Goeslow 
mula memakai hijab.
Namun  perubahan nya itu mendapat perhatian ramai 
kerana fesyen hijab yang dikenakan agak unik  dan berani.














Bukan saja kreatif dalam menghasil kan lagu2 malah
Melly juga kreatif dalam berhijab..
Walaupun Ramai yang mempertikaikan
kesempurnaan hijab nya namun dia tetap berani dan tetap mengekspresikan 
idea-idea uniknya.



sekian..

Related Posts with Thumbnails