Isnin, 27 Oktober 2014

TEMPAHAN KEK , CREAM PUFF DAN BROWNIES

Sticky Post!!Scrool Untuk Entry Terkini

Assalamualaikum...

Sebelum apa2 saya jamu dulu mata kawan2 dengan ini..


Nak rasa kek coklat  ini??


Atau nak kan rasa lebih ringan seperti pavlova ini??


Apa kata saya syor kan kawan2 mulakan dengan Cream Puff ini??


dan brownies ini dah tentu tak kan mengecewakan kawan2

Tempahan kek, cream puff dan brownies untuk apa-apa majlis


Kalau berminat boleh la hubungi kak Tina Firman..
Kak Tina Firman menerima tempahan kek ,pavlova
Brownies,cream puff dan macam2 lagi untuk apa -apa majlis.
Boleh tengok album produk di sini 

Selain tu ada juga kek lapis,tart nenas ,double chocolate chips cookies
serta apa saja jenis kek yang kawan-kawan mahukan.

Kalau nak tempah untuk makan sendiri pun boleh..
hubungi  Tina Firman 

Telefon:  012 337 6648
(Tempahan sekitar Kuala Lumpur sahaja)



sekian..



Sabtu, 25 Oktober 2014

NORA DANISH PROMOTE IGSHOP BARANG TIRUAN

Assalamualaikum...

kesian Nora Danish bila tiba-tiba dia dipersalahkan kerana mempromosikan 
1 online shop yang didakwa menjual barang tiruan.
Belum dipastikan samaada online shop tu betul2 menjual barang tiruan atau pun tidak.
namun ramai yang memberi komen di gambar tersebut mendakwa barang yang dijual adalah tiruan
dan tidak  berpadanan dengan harga yang diletak kan.


Ada juga yang mendakwa online shop tersebut menipu duit pelanggan dan
tidak menghantar barang yang dipesan kepada pelanggan.


Buat masa ini Nora danish belum memberi apa2 komen balas atas dakwaan tersebut.
Lagipun dia dah dibayar untuk IGreview tu..
mana la dia tahu onlineshop tu 
jual barang tiruan ke apa..kan??

lepas ni mungkin kalau nak terima IGreview dari online shop
Nora kena lah dipastikan dulu barang yang dijual tu ori atau barang celup je.

Salah ke beli dan jual barang tiruan ni??
bagi saya dah tentu lah salah..macam mencuri hasil
titik peluh orang lain la..
tak kesah la beli kasut jenama Ahmoi yang kat pasar malam tu 
pun asalkan bukan barang tiruan..
Buat apa pakai handbag jenama terkenal,kasut jenama mewah tapi 
sebenarnya barang tiruan..malu lah!

sekian...

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih .

As-salam


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .


Jangan lupa ye..
Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 
siap2 tanda kalender la..

sekian
Related Posts with Thumbnails