Rabu, 26 November 2014

GAMBAR BINTANG KOREA RAIN DI MAJLIS PERASMIAN BUTIK MCM KUALA LUMPUR

Assalamualaikum...

best nya dapat tengok Rain dekat2..
ahahah...dah la sekarang drama lakonan dia tengah jadi kegilaan..kan??
siapa yang layan drama MY lovely Girl  kat OneHD tau la betapa bestnya drama ni..kan??






Kedatangan Rain ke Malaysia untuk merasmikan Butik MCM
di Pavilion Kuala Lumpur..
Jom la nengok Gambar2 dia..




   


Cantik Yasmin hani sekarang kan??
sejak berambut pendek nih..
comel..:)

sekian..

INI PERKARA YANG SELALU JADI PERHATIAN PENGIKUT INSTAGRAM CHEF WAN

Assalamualaikum...


Dalam banyak2 selebriti yang saya follow kat IG saya paling suka dengan IG Chef Wan..dah tentu la sebab banyak gambar makanan sedap2..Selain tu dia banyak berjalan keluar negara dan berkongsi gambar2 dia kat sana..Memang best..Bukan satu dua gambar,tapi banyak ok.Dari bab makanan ,pakaian ,budaya dan tempat2 best semua Chef wan kongsikan di IG...Bila ada gambar ni baru kita nampak cemana negara orang...kan??Nak pergi entah bila la boleh sampai.Kot duit berkepok pun dok fikir benda lain selain dari jalan2 tempat orang...heheh..

Dah nama pun Chef dan tentu2 bab makan2 la jadi tumpuan pengikut2 IG Chef Wan ni.Dan selalu soalan yang orang tanya "halal ke?" heheh.


Bikin orang tua tu angin je diaorang ni.kadang2 tu dah letak caption "......bla..bla..fish and chips..bla.." Siap dia terangkan Apa bahan dalam tu pun ada lagi tanya.."apa tu..halal ke?"..heheh...

Kalau tengok masak tempoyak,atau masak kari bubuh kacang bendi ,tak de pulak nak tanya halal ke tidak..kan??Tapi sebab masakan tu pelik,hidang la atas pinggan cantik siap ada sayur2 batang apa ke benda entah,terus akal ni dirasuk sayaitan.."sah la tak halal tu..masak guna minyak babi nih.."

Memang bab makan ni kena ada was..Saya rasa Chef wan pun tahu benda tu...kawan2 dia yang kat luar negara pun tahu dia orang islam...Jadi dia lebih tahu apa yang keluar masuk dalam mulut dia.Tak kan lah dia nak makan benda tu kalau dia sendiri was2 dengan apa yang orang hidang...Dah tentu la dia pun akan tanya apa yang orang tu bubuh dalam masakan dia samaada ada  atu tidak bahan yang tak halal..


Chef wan ni pulak kalau dia keluar negara untuk program2 masakan bukan dia pergi sorang.ada peneman nya..jurugambar dia dan sebagainya..Jadi bab2 makan ni dah tentu la mereka ambil perhatian.


Eh!orang islam bukan ada kat Malaysia je la..

skian..




DIA NAK BUAT GIVEAWAY TAK LAMA LAGI...


Assalamualaikum....

Mesti ramai yang tertanya2 gambar apa pulak saya letak ni?/
hahahah..jangan pening2 ye..
Ini je gambar yang saya Jumpa di blog Eureka (Eda ) ni
gambar dia yang kat sidebar tu kecik sangat..
comel je kalau saya letak kat post nih..hahah..

Dah pernah singgah ke blog Eda??
kalau belum saya nak ajak kawan2 berkenalan dengan 
tuan blog EurekaSeven ni..

Eda memang suka join GA
da n tak lama je lagi dia akan buat giveaway,
jadi apa kata kawan2 singgah dulu blog dia..
follow dan like apa yang patut..
nanti dia buat GA tak la banyak sangat kerja..kan??
heheheh..

Eda juga sekarang ni tengah lelong satu benda yang 
mesti anak2 suka..
nak tau apa pergi la jengah blog dia kejap.

Eda adalah salah seorang penaja
GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM
bagi peserta2 GA jangan
lupa untuk follow blog Eda   seperti yang dinyatakan di dalam
syarat penyertaan..klik link di bawah untuk ke blog dan IG  Eda


sekian..


Related Posts with Thumbnails