Rabu, 24 Disember 2014

PEMBERSIH WANITA WARISAN PUTERI PILIHAN NO 1 WANITA.

STICKY POST !!

Assalamualaikum...

Bagi orang perempuan setakat jaga anak, jaga makan pakai laki,jaga rumah..Itu benda yang paling senang nak diuruskan..Kalau badan letih pun tetap boleh buat. Tapi bila dah terlalu tumpu pada anak2 dan suami,dengan kerja lagi,sampai tubuh  badan sendiri pun terabai...Nak buat senaman kagel pun tak sempat dah!Sedangkan wanita ni wajib untuk dia menjaga luaran dan dalaman nya..Terutama sekali bahagian intim wanita.Bukan setakat cuci guna sabun mandi je terus ok..kena la ada penjagaan yang lebih rapi.Lagi-lagi zaman sekarang ni tabiat makan kita bukan nya elok sangat pun.Ada yang makan itu alahan,makan ini jadi keputihan .Ada yang masih muda remaja,dah alami masalah keputihan.Bila dah kawen lagi la teruk masalah keputihan nya tu.


Kebaikan Pembersih Wanita Warisan Puteri Sireh Emas



Saya nak perkenalkan satu produk yang wajib kawan-kawan miliki.Produk warisan Puteri Sireh Emas adalah produk pilihan no.1 wanita sejak 2002.Menggunakan ekstrak daun sireh yang memang terbukti cukup berkhasiat untuk penjagaan bahagian intim wanita.Dipercayai daun sireh digunakan untuk membersihkan bahagian intim wanita kerana ianya boleh menaik kan seri wajah.Siapa tak nak kan??Dengan daun sireh je ,kebersihan terjaga dan wajah pun berseri-seri.


Bagaimana  Ianya Bertindak?


Nak tau cemana dia bertindak??Warisan Puteri  adalah pencuci berasaskan herba untuk wanita dimana ia bertindak membantu menstabil pH wanita. Diformulasi secara tradisional berasaskan astrigen ekstrak herba sirih dan diadun dengan manjakani, pati sari bunga dan antiseptik untuk membantu mengurangkan keputihan, bau, pembiakan fungus disamping membantu menguatkan otot dan perjalanan darah. Ia memberi keselesaan dan kesegaran yang panjang disamping meningkatkan keyakinan, agar lelaki lebih menghargai wanita.




Nampak tak??Bukan semata-mata ada ekstark sireh saja,Tapi ada manjakani  dan pati sari bunga ..Sebab tu boleh buat wajah kita berseri2 ,sebab darah dalam badan lancar.Bau dia pun wangi tau..Tak payah dah nak buat kagel2 ni sebab guna pembersih Warisan Puteri ni saja luaran dan dalaman  kita terjaga.

Harga yang Berpatutan

Kalau saya sebut harga dia mesti kawan2 terkejut.Harganya cuma RM19.90. Kalau tak percaya  check harga nya sekarang di Warisan Puteri Sireh Emas klik pada bahagian Produk. Ataupun kawan-kawan boleh tengok laman web mereka di sini (http://sihatdananggun.com/) untuk lebih banyak lagi produk lain yang berkualiti dan diyakini ramai.

sekian..

Ahad, 21 Disember 2014

TAK SANGKA RAMAI JUGAK YANG JOIN..

Assalamualaikumm...

Masih di Kedah..
Entry autopublish ni..
saya memang kalau balik kampaung mesti saya
sediakan entry autopublish sebab risau kat
kampung ni kalau tak de line internet..
habis la sunyi sepi blog kesayangan saya yang comel ni
(perasan jap..)

Saya nak cerita tentang segmen Entry terbaik yang sedang berjalan tu..
Boleh kata semua blog yang peserta2 senaraikan tu
saya dah jengah pi baca,..
Yang saya tak masuk kan dalam senarai tu belum baca lagi tau..
Boleh dikatakan semuanya best2 dan bermaklumat..
Ada ilmu  dan pengajaran dalam entry2 tu..

Ada Entry yang buat saya sebak sampai nak nangis..
Ada yang buat saya tergamam..
tak sangka blogger ni ada masalah peribadi selama ni..
Ada entry yang buat saya
ketawa mengekek2 sebab lucu..heheheh

Saya memang tak sangka segmen ni akan ada orang nak join..
ye la..selalunya kalau yang dapat sambutan tu
mesti segmen tambah follower.
nak follower banyak dengan cepat
laju je join segmen tambah follower,
segmen kongsi2 entry macam ni tak tahu la kenapa ramai tak suka join.
tapi bila yang join segemn saya ni
cecah 20 peserta saya rasa kagum jugak..

Tak sangka masih ada rupanya blogger yang
berminat nak ketengah kan entry2 mereka sendiri..
selalunya ada orang bagi alasan MALU..
KALAU malu TAK MAJU le.....

hhhheheehe..

Sebaik habis tarikh tutup tu nanti kita
tengok dan baca Entry tu sama2 ye..
sabar tau..yang tak join pun nanti boleh baca sama2..

cer pi kat google taip entry terbaik 2014
tengok entry siapa dok kat atas sekali.
tahniah la untuk blogger tu..hebat!
tapi tak de hadiah la.heheheh


sekian..

Sabtu, 20 Disember 2014

BUAT DUIT DENGAN INSTAGRAM

Assalamualaikum..


Hari ni pagi2 lagi dah keluar rumah..
nak ke kedah sebab ada kenduri ..
Sebab tu bertolak pagi lagi.sampai kedah dalam jam 10,
lepas tu berenti beli jambu asam..
lepas tu sampai rumah bla..bla..bla...
meleret2 je la pulak ceritanya..

Saya tengok ada pemilik IG yang
marah2 bila jumlah folllower diaorang berkurangan..
Saya pun tak paham kenapa nak marah..
yang saya tahu akaun yang instagram buang tu
semua akaun palsu dan spam je..
nak marah kenapa entah..

Saya dulu pun selalu  check follower dan
Ig yang saya follow tu aktif ke tidak..
kalau lebih dari 4,5 bulan tak update terus saya unfollow je..
Semak tau..hehehe..
apa lagi kalau yang follow kita tu cuma guna akaun palsu.

Agaknya diaorang marah sebab follower tu jadi kurang..
ye la.kalau banyak baru la nampak popular..kan??
setakat follower 500 macam IG saya tu
tak payah nak marah kot..
tak terjejas periuk nasik..heheh..


memang ada orang cari duit sampingan dengan IG..
sebab saya pernah tengok 1 akaun IG ni..
dia terima bayaran untuk review..
selalunya blogger dan selebriti je yang buat gitu.kan??
ni tak..dia orang biasa saja..
tak de blog apa pun..
ada facebook ,Ig dan twitter je..
tapi dia kata dia ambik bayaran untuk review produk..

tapi macam tak de siapa berminat pun..heheheh..
mungkin sebab dia cuma orang biasa...
cer buat blog mesti jadi luar biasa..
ehehehehhe..

sekian...





Related Posts with Thumbnails