photo mv j_zpshold1suy.gif

Ahad, 31 Mei 2015

WHITENING SOAP DAN BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM - SERUM TERBAIK DAN BERKESAN

STICKY POST..!

Assalamualaikum...



Sekarang memang trend la orang pakai serum untuk kulit cantik..Memang best sebab  serum ni lebih cepat bertindak .Bila sapu je cepat dia meresap ke kulit.Sebab tu ramai yang  lebih suka memilih serum.Nak tahu serum apa yang sesuai dengan semua jenis kulit?

Dah 10 hari saya guna Babeskin Double Serum Premium.Sesuai untuk semua jenis kulit.Sebab fungsi utama Double serum ni ialah memulih kan masalah kulit wajah kita.Masalah Jerawat,kulit berminyak,kulit kering,kulit kusam dan tak bermaya,kulit gelap semuanya boleh diatasi dengan penggunaan Double Serum Premium ni.

Ada dua botol kecil serum dalam satu kotak. Ditanda dengan NO 1(Repairing booster)  dan NO 2 (Ultimate mega lift)

Cara nak guna pun mudah je.


1-cuci muka dengan menggunakan whitening  Soap
-whitening soap ni sabun untuk  mencerahkan kulit..Kulit saya memang tak de jerawat besar-besar.tapi jerawat halus2 tu banyak kat dahi.tapi lepas 3 hari guna jerawat beransur2 hilang...Boleh guna sabun ni untuk badan juga.




 2- Sapu Repairing Booster (botol NO 1)
Picit 1-2 titis je kat atas tapak tangan.kemudia tepuk2 kat muka.Ingat tau..1-2 titis je.jangan pi picit satu tiub tu pulak.benda boleh pakai sebulan tengok2 habis dalam seminggu je.
Fungsi Repairing Booster -
✔ Mengurangkan Kulit Berminyak
✔ Mengurangkan Jerawat
✔ Merawat Jeragat
✔ Mengembalikan Tona kulit tak sekata

3- Sapu Ultimate Mega Lift (botol NO 2)
Yang ni awak guna 1 titis pun dah cukup sebab dia likat dan pekat.Titis atas tapak tangan dan tepuk kat muka perlahan-lahan.
Fungsi Ultimate Mega Lift -
✔ Mengurangkan Kedutan
✔ Meningkatkan Keanjalan Kulit
✔ Membantu Melembapkan Kulit
✔ Mengekalkan ketahanan Kulit

Mudah kan??Guna 2 kali sehari.pagi dan malam.



Muka tak pakai bedak dan kanan muka pakai bedak....Hilang sudah jerawat2...:)
kulit pun bersih je.takde bekas2 cela...keluar rumah sapu bedak je dah cukup..
tak payah makeup beriya semata2 nak tutup jerawat...


harga :whitening soap :rm29.
Double serum:rm119

Nak dapatkan Babeskin Double Skin Premium ni ??
kat mana nak beli Babeskin Double Premium ?
cepat2 hubungi :-

012-2444 014 (Nurul)
012-2444 041 (Jane)
018-2444 988 (Fiqa)
011-1888 9948 (Shila)

Follow IG babeskin365 untuk dapatkan banyak maklumat tentang Babeskin Double Serum premium

sekian..


Sabtu, 30 Mei 2015

FAIZUL SANI TERKENA VIRUS KENCING TIKUS

Assalamualaikum..





Ada yang tertanya2 siapa Faizul Sani?
Faizul Sani adalah  juara AF 2013.
Selepas keluar dari AF dia popular dengan lagu "perempuan"


Melalui kabar yang disampaikan oleh
penyanyi Indah Ruhaila ,
Faizul kini di masuk kan ke hospital Kota kinabalu
kerana disahkan terkena virus kencing tikus.

Semoga faizul cepat sembuh

sekian.

Jumaat, 29 Mei 2015

INI ARTIS MALAYSIA YANG GARANG

Assalamualaikum...

Susah betul kalau bersembang dengan orang yang garang ni..
kadang2 tu tercuit sikit ja ..
habis la keluar semua ayat pedih dia tu..
Ada beberapa artis dan selebriti  yang
boleh dikategorikan sebagai garang.



Baru2 ni ada terbaca di blog Lekatlekit ..
Cerita tentang sorang peminat dimaki hamun oleh
seorang selebriti popular.
Siapa lagi kalau bukan Azwan Ali..
Sampai keluar kata2 kesat.
garang betul Azwan Ali ni..
kalau saya la memang tak berani nak berbual2 dengan orang macam ni.

Kemudian hari ni pulak saya terbaca komen2 di 
salah satu gambar di IG Rozita Che Wan..



Marah sungguh Che Ta bila ada yang salah menjawab 
bila dia bertanya kalau2 ada sesiap terambil beg 
kakak nya semasa penerbangan ke London baru2 ni., 
Mungkin yang menjawab tu sekadar bergurau,
tapi mood Che Ta waktu tu bukan dalam mood nak bergurau..
maka mendapat la peminat tersebut.,.heheh..
Sebelum2 ni pun dah banyak kali dia bergaduh dengan orang yang silap
cara komen di IG dia..


Seorang lagi selebriti yang garang ialah Abby abadi.
kalau dia kata A,A la sampai akhirnya..
tak suka dengan pendapat dia,
mendapat la korang dengan hujah dia yang panjang berjela.
Walaupun apa yang dia sampai kan tu ada benarnya tapi
masih ramai yang tak bersetuju dengan Abby Abadi..


Pelakon lelaki yang satu ni satu masa dulu kalau bercakap memang macam samseng.
sikit2 nak ajak bertumbuk.tapi sekarang dah kurang la sikit bahasa garang Sharnaz Ahmad ni.
lagipun dah berjinak2 dengan dunia perniagaan ni mulut lidah kena la jaga..
takut ada yag tabur pasir dalam periuk nasi.


Jadi pada siapa2 yang ada follow IG,fb atau twitter artis tu..
sekadar baca je cukup la..
tak payah la nak komen2 nak tunjuk ramah mesra tu..
simpan je la mesra kau untuk kawan2 dan keluarga sendiri.
Takut2 kau komen betul dah..
dia baca pulak dengan nada yang tak betul.
erm..tak pasal2 malu muka..hhehe..

#ada orang kata saya blogger garang!

sekian..


Related Posts with Thumbnails